Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
2. kerület közepe táján.
OrioN the S
ja és plussz multkó hazáig sprinteltem 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

grizzly21
az hun van?

grizzly21
itt nincs esõ😊
egyébként nem vagyok fõvárosi szerencsére😊 Budaörsi vagyok, ami azért jo, mert szép, és közel van a fõvároshoz😊

OrioN the S
3 napos LANparty+érettségi+közbe meló+melegvan+-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

I.C.ram
Biztos jó lesz akkor. Elõre is jó nyaralást 😊
még jóhogy nem romlott bab 😄D

Hogyne, õ alap 😊 Holnap rakjuk bele a chipet (orvos), szegénykém már elõre sír érte a szívem... , de csak így engedik ki...

az amcsikat amúgy emiatt iszonyatosan irigylem, hogy õk csak gondolnak 1et és leutaznak a tengerparta...

I.C.ram
Viszitek a kutyát is? Kocsival mentek?
I.C.ram
Egyem a kis szíved. 😄 Én meg szóbeli elötti napokban gyomorrontást kaptam egy romlott narancslétõl, még állni sem bírtam, mert szédültem 😊
tudom ti nem szívlelitek az ilyen helyeket... viszont én most vágyok 1 homokos tengerparta, ahol halálra ökörködhetem magam a mopszommal 😄D

I.C.ram
Hát én, ha soktam, akkor a Budenz salakpályára megyek.
I.C.ram
Nekem egyelõre elég volt a vízpartból. Most inkább valami hûvösebb helyre mennék 😊

Én kutyám se szokta izgatni magát, ha dörög, de nálunk szokás szerint csak villámlik.
miért mit csináltál? Én elvileg a kimerültségtõl feküdtem 4 napig 39.5 fokos lázzal(tüszõs mandula gyulladás)... az érettségitõl 😄 sztetek nem röhögtem nagyon nagyot? 😄

OrioN the S
D: menni nincs erõm az elmúlt pár nap után D: sztem futnék 10 métert és összesenék 😄

amúgy te is nagyvárosi vagy, igaz? 😊 most még én is mennék, most esõbe, tök jó lenne 😄

Eger- stadion (haha😄)

grizzly21
hol lehet focizni? Én most elvoltam valahol, de ott mindenhol tele volt. aki tud jo helyet szoljon már😊

én meg itthon kockulok 😄 Olyan gyötrelem filmeket nézek, hogy közbe már zenét hallgatok, meg öcsémmel a fényképezõt próbálgatjuk! 😊) meg épp mosok, hogy meg legyen minden cuccom! 😊
Ja, nem is mondtam anyámék tegnap bejelentették ,hogy megyünk szombaton görögbe 😊))

ÚÚÚÚGYYYY DÖRÖG 😊)) Olyan hangverseny van itt, az normális ha a kutyám a füle botját se mozgatja? 😊

I.C.ram
Na megjöttem. Végül nem fociztam, de futottam egy jót 😄 Meg elmentem pajtival kajálni 😛
Rage47
csak kivancsi vok, mennyire népszerü más sulikban az elörehozott😊nálunk 79-en voltak.
s csinált itt vki emelt német érettségit?
Rage47
nah, nálunk is ketten csináltak abból😊
bnõm huga pl. tesibõl csinált most elõrehozottat 😊

ivjoe
Nyelvvizsgával csak. :| De Shadow csinált infóból.
Rage47
úgy értem, h elörehozta az érettségit. pl. földrajzból csináltak nálunk sokan most 11.ben....
sztem mindenki a nyelveket, akinek volt nyelvvizsgája, de ahogy hallom ezt most megszûnik, és akinek van, akinek nincs, mindenkinek meg kell csinálnia a nyelvekbõl is az érettségit..

miért nem jó ikernek lenni? :/

vmivel el kell múlatni az idõt, amíg meg nem tudjuk az eredményeket 😊)) (mármint, hogy kit hova vettek fel)

Rage47
csinált vki elörehozott érettségit?
magus
csakhogy beszalljak ebbe az idevago temaba, nem olyan jo ikernek lenni ha illenek rad a leirasok (ram igen)

kevés itt az off 😄

football without ultras is nothing

iko
ték

spam. sry

OrioN the S
ok 😊 én lezuhanyoztam és kinézek ,hogy mi az ábra

I.C.ram
Na lezuhanyzom, aztán kinézek, mi az ábra.
OrioN the S
😊 én -.-

én leszek az elsõ <#idiota>

OrioN the S
megettem 2 liter fagyit D: nem bírok mozogni 😞

OrioN the S
Inkább szívességeket kérni 😛 😄

OrioN the S
ien összevissza 😄 me érdekesen szoktam zselézni 😊

szó szerint futtatnád õket 😊)

I.C.ram
Beállok stricinek, aztán 4 év múlva fogtok csodálkozni 😄
😊) háát pedig most a vb idején nagy pénzt lehetne keresne egy ilyen félmeztelenül focizó lány focimeccsel... 😊)

iko
<#buck>

spam. sry

I.C.ram
Hát igen, félmeztelen focizó lánykák látványáért, akár még a napszúrást is bevállalnám 😛 De sajnos ez a helyzet nem áll fent jelenleg 😄
menjél már, már nincs is olyan meleg...(viszel vizet😄)
képzeld csak el, sok félmeztelenül rohangáló pasi, én biztos mennék <#nyes>

az pont jó, elvont, nekem való 😊

I.C.ram
Ne lenne ilyen rohadt meleg... 😞 Hívtak focizni, de nincs az a pénz, amiért én ilyen melegben rohangálnék 😄
I.C.ram
Nahát 😄
I.C.ram
Jól teszed. Érdekes könyv, kicsit elvont 😊