Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
de Izland is jó lehet 😊 Egyébként a legjobb életszínvonal a világon Norvégiában van. Aztán Izland és Ausztrália
I.C.ram
Én szívesen nekivágnék az ismeretlennek egy helyes nõcskével 😄
joebacsi
hát én a bizonytalanságba kinem vinném, elég lenne ott neked egyedül túlélni a kezdeti idõszakot 😊
(a másik meg az, hogy akkor neki is el kell dobni itthon elég sokmindent...szal több sebbõl vérzik ez az opció)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

2XP
Nõt azt lehet itthonról is vinni 😊

2XP
A terroristák viszont annál jobban szeretik 😄 De legalább ha megtanulsz arabul senki sem fog beléd kötni 😉

I.C.ram
Finneknél lehet, hogy jó lenne, ott vannak szép lányok is 😊
joebacsi
meg szép sudár medveölõasszonyok 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
Norvég ismerõsöm nincs :/ viszont Norvégia nagyon felzárkozott Svédországhoz, szóval gondolom ott is hasonló a helyzet.
I.C.ram
Én Máltára mennék szívesen 😊 kis ország, nyelv is angol, mediterrán hangulat, bevándorlók közt annyira nem népszerû, és viszonylag közel is van 😊
2XP
Hát igen, ahogy vmelyik útifilmben láttam stockholm tele van indiaiakkal 😞 És Norvégiával mi a helyzet?

I.C.ram
Van egy svéd ismerõsöm, õ azt mondja, hogy annyira nem jó ott, mint gondolják 😊 rohadt drága minden, rohadt sok a bevándorló ott is, és neki túl liberális az ország 😊
2XP
Én szertem a sötétet 😊 Rám a depresszió nyáron jön 😄

grizzly21
egész évben sötét van, mindenki depresszios...😊

2XP
Nekem most a Skandináv államok szimpatikusak. Jó hideg van, télen van hó, mindenhol tisztaság...

2XP
Itt vannak pl. a törökök No.-ban. Nemrég olvastam vmelyik újságban, hogy bírósághoz fordultak, mert nem törökül oktatták a gyerekeiket az iskolában!

joebacsi
hát nemtudom...angliában rohadszaridõ van, meg rusnya lányok, a csigazabálókat rühellem, németül nemtudok, amerika meg b*szottmessze van, és még rokonsincsen 😞
szal így mindent összevetve nemolyan rossz itt 😄

I.C.ram
pssssztt!! fenn kell tartani a látszatot, hogy nélküle is megy a topik! 😄
2XP
Jaj, már annyira áthatott az európaiság, hogy itt külön az arabokra/négerekre gondoltam 😄 Nekem senkivel nincs bajom, de ha idetelepül, akkor nehogy már mecsetet kelljen neki építeni... Tanulja meg rendesen a nyelvet, vegye át a kultúrát és alkalmazkodjon. Ami pedig a legfontosabb, hogy dolgozzon!

grizzly21
te is bevándorlo leszel😊

grizzly21
hát, ösztöndijrol nem sok jot hallottam: fél évre kapod, és ha csak azt a pénzt viszed, akkor abból az albérlet /kolesz épphogy kijön.és fél év összvissz. sokkal jobb lehetõségek is vannak külföldre mint az ösztöndijra várni. én pl Lutonba megyek remélhetõleg 3 év mulva.

2XP
Muszáj lesz 😞 Csak még nem tudom hovámeneküljek, mert nem sok normális ország marad, mindent elárasztanak a bevándorlók, én meg nem fogok azért dolgozni, hogy eltartság õket...

joebacsi
thx 😊

joebacsi
elhagyod a balkánt? 😮
nemtom, azé annyira nemolyan rossz itt 😊

grizzly21
😄
jo az uj logoo!!!!😛
😉😄

2XP
Azért az a szaktól is függ, hogy milyen a színvonal.
Remélhetõleg nem fogok olyan sok idõt itt tölteni, csak kapjak meg vmilyen ösztöndíjat, mert saját pénzbõl nem fogom bírni a külföldi tanulmányokat 😞

joebacsi
jó, deén 1 nyelvvizsgával tolom, mert úgy a férfias 😄

elment react nyaralni, lejebbkúszott a hormonszint 😊)

football without ultras is nothing

2XP
Ez a kevesebb idõ hülyeség, mivel most már mindenhol egységes lesz.

I.C.ram
Van pár ismerõsöm, akik corvinusra jártak/járnak, és azt mondták, hogy nagyon gagyi a szinvonal ott, és tényleg csak egy papírt kapsz. Sok helyen a BGF diploma többet ér, mert tudják, hogy tényleg keményen küzdöttél.

Na mindegy szóval nem kell eldurranni a corvinustól, nem egy nagy szám egyetem. Az ilyen kamu szövegeknek, hogy közép-európa legjobb egyeteme, nem kell bedõlni, mert kb a környezõ összes fõváros gazdasági egyeteme színvonalasabbnak mondható, a Bécsirõl nem is beszélve. Magyarországon egy igazán jó egyetem van, és az a Szegedi a többi inkább átlagos.
joebacsi
pszfen a normális szakok is vannak olyan gyilkosak, mint corvinuson, ha nem durvábban a kevesebb idõ miatt...manapság már nemnagyon számít, hogy fõsuli vagy egyetem é a neve a dolognak...

joebacsi
nemtom, én azt néztem, hogy idén is, meg most is a felvihu táblázatban 6+1 félév van 😊
de hogy milyen olasz mártással vegyítik még ezenkívül, nah arról nemsokmindent tudok 😄

joebacsi
88as lett az emelt matekom, 90 a közép törim, és van angol nyelvvizsgám...
tavaly eltudtam úgy játszani, hogy a 90es középtörim számít alapnak, ez duplázva, erre jön a matek +7, nyelvviszga meg ugye külön...
idén úgyhallottam (bár öszintén nagyon nemnéztem utánna 😊), hogy csak úgy mûködik a dolog, hogy 88as matek alap + matek+7 pont, vagy 90es töri alap, és ehhez már nemtudom a matek emeltbõl a pluszpontot hozzáírni...szóval ígyis az elsõ eset éri meg, de így 2 pont veszteségem van (a duplázás miatt ugye)

2XP
Vagy esetleg olyanok kerülnek a bgf-re, akik nem elég jók 😊 Meg hallottam érdekes dolgokat az ott tanító tanárokról, ami nem feltétlenül emeli a képzés színvonalát, csak a szívás mértékét 😊
Amit meg a gazdaságelemzõ szakról hallottam, annak alapján kemény életem lesz 😄 (nem baj, én tanulni akarok egyetem, nem pihenni).
A szabadidõközpont nevet meg a nemzetközi kapcsolatok és társai rizsaszakjainak köszönheti szerintem 😊

I.C.ram
Corvinusnál pl sokkal erõsebb a BGF. Keményebben kell sokkal hajtani a BGFen mint a Corvinuson. Corvinusnak sok gúny neve van, pont emiatt pl: Fõvám téri Wellness, Fõvám téri játszóház.

Ettõl függetlenül szívesen járnék oda, mert még mindig annak van a legnagyobb presztizse 😄
grizzly21
ehh, nekem 133😛 ennyi vagy😄D

2XP
Hallottál már a bsc nevû dologról? 😊 Csak mert mostantól minhol az lesz (néhány kivételtõl eltekintve, pl. orvos, építészmérnök), ami pedig 6 félévig tart (+ fél év szakmai gyakorlat). A corvinust pedig nem kellene a bgf-fel összehasonlítgatni :p

I.C.ram
hogy a fenébe lett idén kevesebb pontod, mint tavaly? 😄
joebacsi
igen...nekem pénzügy és számvitel, mert érzem a póvert 😄
ponthatárral nemlesz gáz, mert tavaly is valami 126 volt az ANA, akkor volt rá 134 pontom, csak máshova mentem...idén meg asszem 134 helyett csak 132 pontom lesz, de eztse tudom biztosan, a lényeg, hogy nem bejutni lesz nehéz 😊
(ugyanaz mint közgáz egyetemen, csak 5 év helyett 3 és fél alatt kell az agybagyömöszölni a sok okosságot 😊)

I.C.ram
Dobjatok fel témát 😊
Treblakos
hú de meghalt a topik 😞
bár ,ha felvesznek én is kiveszem a kedvencek közül 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

akyyy
országos átlagot nem tud valaki éretségibõl?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Balo
http://www.webajanlo.hu/finec/index.php?o=list

Itt 29/1 lány az arány, nem túl jó😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Balo
Haverom kidobta a kukába az évvégi lomokkal, tételekkel együtt, és most igazolásért rohangál😄😄😄

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

iko

spam. sry

iko
én ATK-ra 😮

spam. sry

szerintem is, de nemtom az olyan snassz.. ilyen szar ellenõrzõ. sosem tekintettem rá úgy mint hivatalos dokumentum 😄

I.C.ram
Szerintem ez tök egyértelmû 😊 Bizonyítványban van félévi jegyed? Nincs. Ellenõrzõben? Van, hát akkor? 😊
2XP
Igen.

ahol nagyedik félévet számítják be, oda az ellenõrzõ fénymásolatát kell küldeni?

I.C.ram
én lehet, de nem biztos. Mármint BGFre gondolsz?