Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a másik meg az, hogy akkor neki is el kell dobni itthon elég sokmindent...szal több sebbõl vérzik ez az opció)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szal így mindent összevetve nemolyan rossz itt 😄
nemtom, azé annyira nemolyan rossz itt 😊
Remélhetõleg nem fogok olyan sok idõt itt tölteni, csak kapjak meg vmilyen ösztöndíjat, mert saját pénzbõl nem fogom bírni a külföldi tanulmányokat 😞
football without ultras is nothing
Na mindegy szóval nem kell eldurranni a corvinustól, nem egy nagy szám egyetem. Az ilyen kamu szövegeknek, hogy közép-európa legjobb egyeteme, nem kell bedõlni, mert kb a környezõ összes fõváros gazdasági egyeteme színvonalasabbnak mondható, a Bécsirõl nem is beszélve. Magyarországon egy igazán jó egyetem van, és az a Szegedi a többi inkább átlagos.
de hogy milyen olasz mártással vegyítik még ezenkívül, nah arról nemsokmindent tudok 😄
tavaly eltudtam úgy játszani, hogy a 90es középtörim számít alapnak, ez duplázva, erre jön a matek +7, nyelvviszga meg ugye külön...
idén úgyhallottam (bár öszintén nagyon nemnéztem utánna 😊), hogy csak úgy mûködik a dolog, hogy 88as matek alap + matek+7 pont, vagy 90es töri alap, és ehhez már nemtudom a matek emeltbõl a pluszpontot hozzáírni...szóval ígyis az elsõ eset éri meg, de így 2 pont veszteségem van (a duplázás miatt ugye)
Amit meg a gazdaságelemzõ szakról hallottam, annak alapján kemény életem lesz 😄 (nem baj, én tanulni akarok egyetem, nem pihenni).
A szabadidõközpont nevet meg a nemzetközi kapcsolatok és társai rizsaszakjainak köszönheti szerintem 😊
Ettõl függetlenül szívesen járnék oda, mert még mindig annak van a legnagyobb presztizse 😄
ponthatárral nemlesz gáz, mert tavaly is valami 126 volt az ANA, akkor volt rá 134 pontom, csak máshova mentem...idén meg asszem 134 helyett csak 132 pontom lesz, de eztse tudom biztosan, a lényeg, hogy nem bejutni lesz nehéz 😊
(ugyanaz mint közgáz egyetemen, csak 5 év helyett 3 és fél alatt kell az agybagyömöszölni a sok okosságot 😊)
bár ,ha felvesznek én is kiveszem a kedvencek közül 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt 29/1 lány az arány, nem túl jó😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson