Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
jól látom, hogy lehet olyat is hogy egy helyet egyszerûen kitörlök amit megjelöltem korábban?
Kérdés: szerintetek a jelenlegi sorrendbõl:
1.bme inf 2 bme villany 3 elte inf 4 bmf inf 5 pázmány inf törörljem a villanyt? nem akarok az lenni, csak ugy tudom át lehet menni 1 év után...a pontom 133..hmhm

grizzly21
de jo, itt is fel tudom tölteni ami hiányzik, pl bescannelve?

grizzly21
középiskolai bizonyítvány hiányzik ezt irják!
Ez meg hogy lehet?? Miondegyik boritékba ugyanazt raktam, a bme, és a pázmány nem kapta meg az elte és a bmf meg igen...mi a fuck van? mi az hogy középiskolai bizonyitvány egyáltalán? a 11.es ellenörzö?

I.C.ram
Dehogy rosszab tesóm minden szar papírját sitty-sutty megkapta... :/ Meg mikor voltam Hollandiában a rendõrségen is, akkor is kb fél perc alatt elintéztem egy feljelentést-jegyzõkönyvezést.
magus
amerikaban ennel sokkal rosszabb, hidd el

I.C.ram
Tököm tele van ezzel a béna magyar bürökratikus rendszerrel. Bementem ma igényelni útlevelet, mert lejárt, meg el is lopták, erre mondják, hogy nem lehet csak úgy sorszámot húzni, idõpontot kell kérni, na mondom fasza. Reménykedtem, hogy kb 1 héten belülre kapok, a nagy francokat. 20ára kaptam idõpontot, úgyhogy elúszott az amerikai nyaralás, mert kb augusztus végére lenne meg az útlevél, és akkor még a vízum is kell ugye... 1 hétre meg semmi értelme kimenni. Imádok a magyar ügyintézést. Lefogadom, hogy külföldön kb két aláírás, és 3 napba telik az egész.
A BGF-re önéletrajz is kell? Igaz én nem az angol nyelvûre jelentkeztem, ennyire elsiklottam volna felette.
Ez most komoly?
Ha egy iskolán belül több helyre jelentkeztél, akkor is csak egyet lapot kell beküldeni, ha kaptál értesitést, akkor még az üi. számát is rá kell írni. Látom Te is MBE-re jelentkeztél, akkor õk ilyet.
Egyedül a BME-tõl kaptam visszajelzést és pont azt nem akarom, hogy oda bejussak. Pécsre jelentkeztem több helyre, villamosmérnökire, mivel hagyomány a családban, inkább azt tenném az elsõ helyre is.
Segitsetek nekem, nem tudom hogyan kell módositani a jelentkezési helyek sorrendjében. A felvi lapon mindent kitöltöttem, látom a jelentkezésem listáit, de módositani nem tudom hogyan?
magus
basszus faj a majam

Balo
Pedig jó az, nekem egyetlen problémám se volt vele. Személye válogatja.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

grizzly21
A biztonsági kód újrakérésére bizonyos idõn belül többször nincs lehetõség.
na jolvan, szuper ez a rendszer, f@szom az egészbe

grizzly21
plz akinek van kék felvi könyve:
pázmány informatika, és elte informatikára jelentkeztem, hova kell küldenem a lapokat?
ha a bme-n 2 helyre jelentkeztem akkor elég 1szer elküldeni ugye?
egyébként most nézem, ezek a balf@szok a grizzly21-et grizzl921-nek irták..:Sszóval ezért nem jött email..na mindegy

kíváncsi leszek az idei ponthatárokra<#rolleyes>

Balo
Nem kell sehova, csak azoknak, akik a jelentkezés évében érettségiztek.

Amúgy azon gondolkodtam minek fényképes önéletrajz akárhova? Lehet kollégium elosztásnál arcra megy? <#gonosz>

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

na énis feladtam postán a stuffot elsõbbségivel meg e-értesítéssel, reméljük oda is ér :]

football without ultras is nothing

I.C.ram
Aha köszi!

Én idenén szintemelõztem csak, tehát az eredeti érettségim az tavalyi, akkor nekem nem kell félévi bizonyítvány sehova? Úgy tudom, hogy BCE-re mindenképpen kell félévi, vagy tévedek?
Balo
Érettségi, évvégi bizonyítványok, nyelvvizsga, pluszpontos cuccok BME-re.
BCE-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, önéletrajz. Ha angol nyelvû képzésre jelentkeztél Gazdálkodás Menedzsment-ben, akkor fényképes idegen nyelvû (gondolom angol) önéletrajz kell.
BGF-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, kézzel írott önéletrajz.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

I.C.ram
BME - KSK - Közlekedés mérnöki
BME - GTK - Gazdálkodás Menedzsment
BCE - GTK - -||-
BCE - KTK - Alkalmazott közgazdaságtan (magyar)
BGF - PSZFK BP - Gazdálkodás menedzsment

Köszi 😊
grizzly21
jolvan küldtem nekik mailt, remélem holnap legkésõbb válaszolnak

Balo
Hát ha lefénymásoltattad feladás elõtt az A lapot akkor azon rajt van az iktatószám. Ha nem, szerintem hívd fel õket a 477-3100-es telefonszámon, vagy írj az [email protected] címre. Amúgy nem értem mért nem kaptál, áprilisban postázták az összeset. OFIK fórumban azt írták, ha valaki nem kapta meg feltétlenül szóljon. Mondjuk ez régen volt.

Balo
Úgy rémlett meglehet, úgy látszik tévedtem. Viszont ha megmondod milyen szak, megnézem neked.

grizzly21
dehát basszus nekem nem küldtek szart se akkor mit csináljak?

I.C.ram
Tajákoztatóm nyilván nincs, ezért kerdeztem 😊 De a felvin hol?
Balo
AZ azonosítót te választod, az iktatószámot levélben külték el.

Balo
Felvételi tájékoztatóban, például. De sztem felvi.hu-n is.

grizzly21
na megnéztem a regisztráciot: mi az az azonosito?, iktatószám?

I.C.ram
valaki tudja, hogy hol lehet megnézni, hogy mik a kötelezõ dokumentumok az egyes szakoknál?
grizzly21
naja csak nem basztak levelet küldeni, vagy elirták a cimem.

mivel én megadtam az e-mail címem az A-lapon, ezért vmikor május elején kaptam egy mailt az OFIK-tõl, hogy feldolgozták az adaitam... blablabla. a mail-ben volt 1 link, arra rákattintottam és bejött ez az e-ügyintézõ, ahol csak simán regisztráltam magamat!

amúgy én sem neten jelentkeztem csak utólag regeltem be a felvi.hu-ra! elõnye, hogy neten meg tudod változtatni az adataidat, vagy modósítani a jelentkezési sorrendeidet és azt is láthatod, hogy ahova jelentkeztél suli mit kapott meg abból, amit beküldtél nekik<#vigyor0>

maga a regisztráció baloldalt van felül, miután beléptél a felvi.hu/index...-re

grizzly21
felvi.hu-n regelek? pontosan hol?
én nem neten jelentkeztem az baj?

tudtommal elég 1 levél is<#vigyor0>
sorrendet változtathatsz a felvi.hu e-ügyintézõjében, ha regisztráltad magad

grizzly21
1528 Bp, Pf 32 ide kell küldeni az eltére ugye?

grizzly21
ha a bme-n 2 helyre jelentkeztem akkor elég levél ugye?😊
sorrendet hogy kell változtatni?

iko
Elvileg július elsõhetében igérik :/ akkor rengeteg idõ lesz pótolni a cuccokat...

spam. sry

iko
Ajánlott és Prior,

spam. sry

2XP
Majd augusztusban el kell küldeni nekik a csekket (ha már megjött az igazolás, hogy felvettek), aztán majd a to-on kell kiváltani.

grizzly21
a diákkal kapcsolatban nem kell intézni semmit?

[HUN]PAStheLoD
én rárajzolnÁk egy naaagy szmájlit... 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ti mit írtatok az elküldendõ dokumentumok hátuljára, és ahova küldtétek, az ugyanaz, ahova a b lapokat is?

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

gondolom ajánlottan adtad fel a dolgokat
kérél sms értesítést, akkr tudhatod h mikor érnek oda az általad efladott cuccok

Balo
majd felvi.hu-n nemsokára ki lesz írva.

I.C.ram
Sehonnan. Majd a ponthatár számításnál.
iko
1 kérdés: honnan tudom, h minden papír rendesen megérkezett és, hogy mennyi pontot számoltak ki nálam annál az iskolánál ahová jelentkeztem?

spam. sry

grizzly21
jah, jo hogy szolsz, ideje elkezdeni

hova jelentkeztél?

postázgatjátok már a dolgokat? 😊

Sziasztok! Látom már mindenki a nyarat tervezi...<#taps>
Pénteken megkaptam a bizit, lehetett volna jobb is. Csak 100 pontot sikerült összeszednem, nem nagyon bizom, hogy felvesznek valahova ennyivel. A törit, majdnem megszenvedte, azt hittem elfognak húzni, mert póttételet kellett húznom, de nem tudom miért, hiszen letudtam irni egy oldalt és beszéltem a kiegyezésrõl, erre azt mondta a tanár, kevés...tudtam, hogy így lesz, aztán a 2. tételnél láthatta, hogy tanultam, végül közepesre lezárt. Csakhogy túl vagyok rajta...<#smile>
2XP
Izlandot már én is kinéztem 😄 Csak sajnos elég bizonytalan a gazdaságuk, bár mostanában már keresnek alternatívákat a halászatra és bálnavadászatra (sikerült is túlköltekezniük). A miniszterelnökük Londonban kapott is vmilyen elismerést, mint jelentõs befektetõ.

joebacsi
áhh ittis jólét van bameg, már megmonták 60ba is 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"