Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés: szerintetek a jelenlegi sorrendbõl:
1.bme inf 2 bme villany 3 elte inf 4 bmf inf 5 pázmány inf törörljem a villanyt? nem akarok az lenni, csak ugy tudom át lehet menni 1 év után...a pontom 133..hmhm
Ez meg hogy lehet?? Miondegyik boritékba ugyanazt raktam, a bme, és a pázmány nem kapta meg az elte és a bmf meg igen...mi a fuck van? mi az hogy középiskolai bizonyitvány egyáltalán? a 11.es ellenörzö?
Ez most komoly?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
na jolvan, szuper ez a rendszer, f@szom az egészbe
pázmány informatika, és elte informatikára jelentkeztem, hova kell küldenem a lapokat?
ha a bme-n 2 helyre jelentkeztem akkor elég 1szer elküldeni ugye?
egyébként most nézem, ezek a balf@szok a grizzly21-et grizzl921-nek irták..:Sszóval ezért nem jött email..na mindegy
Amúgy azon gondolkodtam minek fényképes önéletrajz akárhova? Lehet kollégium elosztásnál arcra megy? <#gonosz>#gonosz>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
football without ultras is nothing
Én idenén szintemelõztem csak, tehát az eredeti érettségim az tavalyi, akkor nekem nem kell félévi bizonyítvány sehova? Úgy tudom, hogy BCE-re mindenképpen kell félévi, vagy tévedek?
BCE-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, önéletrajz. Ha angol nyelvû képzésre jelentkeztél Gazdálkodás Menedzsment-ben, akkor fényképes idegen nyelvû (gondolom angol) önéletrajz kell.
BGF-re érettségi, évvégi bizonyítványok (ha idén érettségiztél, akkor a félévi), nyelvvizsga, pluszpontos cuccok, kézzel írott önéletrajz.
BME - GTK - Gazdálkodás Menedzsment
BCE - GTK - -||-
BCE - KTK - Alkalmazott közgazdaságtan (magyar)
BGF - PSZFK BP - Gazdálkodás menedzsment
Köszi 😊
amúgy én sem neten jelentkeztem csak utólag regeltem be a felvi.hu-ra! elõnye, hogy neten meg tudod változtatni az adataidat, vagy modósítani a jelentkezési sorrendeidet és azt is láthatod, hogy ahova jelentkeztél suli mit kapott meg abból, amit beküldtél nekik<#vigyor0>#vigyor0>
maga a regisztráció baloldalt van felül, miután beléptél a felvi.hu/index...-re
sorrendet változtathatsz a felvi.hu e-ügyintézõjében, ha regisztráltad magad
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
kérél sms értesítést, akkr tudhatod h mikor érnek oda az általad efladott cuccok
spam. sry
postázgatjátok már a dolgokat? 😊
Pénteken megkaptam a bizit, lehetett volna jobb is. Csak 100 pontot sikerült összeszednem, nem nagyon bizom, hogy felvesznek valahova ennyivel. A törit, majdnem megszenvedte, azt hittem elfognak húzni, mert póttételet kellett húznom, de nem tudom miért, hiszen letudtam irni egy oldalt és beszéltem a kiegyezésrõl, erre azt mondta a tanár, kevés...tudtam, hogy így lesz, aztán a 2. tételnél láthatta, hogy tanultam, végül közepesre lezárt. Csakhogy túl vagyok rajta...<#smile>#smile>