Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
spam. sry
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
magyar közép - 63% - 4es
matek emelt - 91% - 5-ös - odabasz 😊
töri közép - 93% - 5-ös - tögjó ^-^
angol - emelt - 100% - nyelvvizsga
info emelt - 70% - huhú
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
szal a lényeg, hogy megvan .. bankett jó volt (azt hiszem) .. ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
BME-re minden faxt felvesznek most, csak perkálj nekik késõbb!😄D
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
aki BMEre megy, a koleszba a felvétel pontok alapján van, ugye? és csak kis részben társadalmi alapon
football without ultras is nothing
Nem most érettségiztem, de lenne egy kérdésem... ugye egy ideig jóval kevesebbet ért az esti érettségi... utána azt mondták, hogy egységes, csak az emelt nappali más... most hallottam, hogy megint szarnak számít az esti 2, vagy 3 éves...
Ez miben nyílvánul meg? Nem vesznek fel valahová, ha pl. estid van, vagy lehurrognak, mert neked nem volt idõd nappal járni?:S
És ez pl. az elsõ diploma megszerzése után is olyan rossznak számít, vagy úgy már könnyebben mehetsz másik fõsulira?:S
Csak érdekesség képpen gondoltam megkérdezem!😊
Üdvs!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
amúgy gratu, engem múltkor azért oltott le a polgárõr két falu között, mert rossz oldalon sétáltam az úton, hát mondom menj te a picsába, hajnali 4kor mata részegen ez a legnagyobb bajom
football without ultras is nothing
<#integet2>#integet2> én indulok, jók legyetek, puszi srácok 😊
csakhát akkor vki nagyokos megint félrehallott vmit<#vigyor>#vigyor>
én meg sztem lassan elbúcsúzok, csak reménykedek, hogy lejön a Brazil (elvileg még 4 óra), kettõkor indulunk szóval kétséges 😊