Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
pszf-re megy valaki innen?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

magus
grat, barcsak nekem lett volna ilyen a matekom, nem szopnek most

grizzly21
hova is mész?

Mii ez a legend a gólyatáborral kapcsolatban? Én nem tudom milyen az, de így vaktában nem tetszik😄 Világositani fel tessék engem😄

iko
izé az intézmény által kiszámított felvételipontokat a felvi.hu-n hol lehet megnézni?

spam. sry

OrioN the S
Filozófia évvégén 5-ös <#buck>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

2XP
Grat, az a matek nagyon szép 😊

[HUN]PAStheLoD
eredmények 😊

magyar közép - 63% - 4es
matek emelt - 91% - 5-ös - odabasz 😊
töri közép - 93% - 5-ös - tögjó ^-^
angol - emelt - 100% - nyelvvizsga
info emelt - 70% - huhú

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

2XP
Eredmények? 😊 Azt tudom, hogy a matekod igen jó lett.

[HUN]PAStheLoD
hát érettségi versenyben .. :]]
szal a lényeg, hogy megvan .. bankett jó volt (azt hiszem) .. ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

grizzly21
nem, ez biztos hogy így van. Mondom elvben lehet hogy máshogy van de a gyakorlat számít és az ezt mutatja. Tudom mert bme-s ismerõs mondta, hogy aki volt gólyatáborban az mindenki kapott koleszhelyet, aki akart, és sokan jó helyet is.

CoolStuff
Ha azt hazudod, hogy etnikum vagy, tuti még támogatást is kapsz tõlük!<#vigyor1><#wilting>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

I.C.ram
ez szerintem hülyeség. Kizárólag szociális alapon döntenek. Kapsz egyk érdõívet, azt kitöltöd, bizonyítod anyakönyvi kivonattal, stb-vel, és egy pontrendszer alapján ebbõl kiszámolnak egy pontot, és a legtöbbet "elért"ek közt osztják szét a szabad helyeket.
grizzly21
én azt hallottam, hogy aki elmegy golyatáborba az elõnyben részeül. Persze ez kimondatlan szabály, de iyg van. én nem megyek

CoolStuff
Ezt úgy mondod, mintha te soha nem ittál volna...<#vigyor5>

BME-re minden faxt felvesznek most, csak perkálj nekik késõbb!😄D

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

I.C.ram
Fordítva. Társadalmi alapon döntenek. Pl ki milenmessze lakik, elvált szülõk, stb.
OrioN the S
én nem csak õk :p

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

itt mindenki csúnya alkesz? ^^ pedig még csak most kezdõdik az egyetemi élet 😊

aki BMEre megy, a koleszba a felvétel pontok alapján van, ugye? és csak kis részben társadalmi alapon

football without ultras is nothing

I.C.ram
Tegnap este én is jól éreztem magam. Találkoztam csomó régi ismerõssel, kajáltam egy jót, stb 😊 Mattulás nem volt nagyon, de nem is baj . 😊
OrioN the S
😄

ivjoe
Én, de nagyon szoros meccs volt. 😄
OrioN the S
😊 ki nyert?

ivjoe
Ilyesmi meccset jácottam énis nemrég. 😄DD
OrioN the S
jah... 1 üveg hubertus+5 üveg sör vs. Én 😊

grizzly21
na ma jó kis meccsek lesznek ám

CoolStuff
Polgárõr... lol...😄DD Költött fel Pestre, itt nincs polgárõr és a rendõrökkel is meg lehet egyezni!<#idiota>

CoolStuff
Hali!

Nem most érettségiztem, de lenne egy kérdésem... ugye egy ideig jóval kevesebbet ért az esti érettségi... utána azt mondták, hogy egységes, csak az emelt nappali más... most hallottam, hogy megint szarnak számít az esti 2, vagy 3 éves...

Ez miben nyílvánul meg? Nem vesznek fel valahová, ha pl. estid van, vagy lehurrognak, mert neked nem volt idõd nappal járni?:S

És ez pl. az elsõ diploma megszerzése után is olyan rossznak számít, vagy úgy már könnyebben mehetsz másik fõsulira?:S

Csak érdekesség képpen gondoltam megkérdezem!😊

Üdvs!

magus
a vicc az volt hogy a sofor jozan volt en pl tok reszeg nem tudom miert jo neki h reszegen a gyorsforgalmin koricaltam haza 2 ora alatt minthogy a kocsiban vallalva a kockazatot utaztam volna

Balo
Ez jogos, Gyõrben emiatt ütöttek el egy srácot éjjel, aki meg is halt, cserben is hagyták...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

és józanok voltatok mind 😊)))))))

amúgy gratu, engem múltkor azért oltott le a polgárõr két falu között, mert rossz oldalon sétáltam az úton, hát mondom menj te a picsába, hajnali 4kor mata részegen ez a legnagyobb bajom

football without ultras is nothing

I.C.ram
Majd lejön az. Én anno kb 4-5 napon keresztül szedtem, szóval örülj neki, hogy pár óra alatt lejött majdnem a fele 😊 Bár ezt az üzenetet már úgysem fogod olvasni, mert mire visszajösz lesz vagy 200 új üzenet, és úgy is lusta leszel visszaolvasni 😄
magus
eltudjatok kepzelni h a semmi kzoepen egy folduton megallit egy rendor h 6 an ulunk az 5 semelyes autoban s ugyan legyn kellemees 3 oram s steljak haza az Isten hata mogul? megesett,,,

grizzly21
jo utat!

44%-nál megakadt... <#shakehead>

<#integet2> én indulok, jók legyetek, puszi srácok 😊

akkor jó, mert én már elküldtem...
csakhát akkor vki nagyokos megint félrehallott vmit<#vigyor>

2XP
Ebbõl semmi nem igaz. Le is írva a felvételi tájékoztatóban, hogy csak sima másolat kell.

@szerk.: ...érettségi bizonyítvány fénymásolatát!

ti hallottatok olyanról, hogy az érettségi bizonyítványt le kell pecsételteni + rá kell irattatni az igazgatóval vagy helyettessel, hogy megfelel az eredeti példánynak?<#wow3>mert ezt mondták nekem és ebbõl nemtom, hogy mi igaz...

OrioN the S
nempaj most addig melózok míg megcsinálom a motort rendesen. És aztán melózok 😊

OrioN the S
akkor én szívok <#vigyor4>

az szíív 😊

Jó bulit...! Meg jó következõ hetet! 😊
én meg sztem lassan elbúcsúzok, csak reménykedek, hogy lejön a Brazil (elvileg még 4 óra), kettõkor indulunk szóval kétséges 😊

I.C.ram
Az így járt.. 😄
OrioN the S
És aki holnap melózik? D:

I.C.ram
na lassan megyek akkor.

Aki utazik, annak jó utat, aki bulizik, annak meg jó bulit 😊
I.C.ram
Hallgass*
I.C.ram
Halgass egy kis zenét, attól megnyugszol 😊
Azt hogyne... kiváncsi leszek erre a hétre! Áh most be is sértõdtek rám, mindegy ez nem az én napom, de lehet aludnom kéne egyet a meccs után!

😊)))

I.C.ram
Hát akkor ne is. Majd a görög csõdörökkel megisztok pár Metaxát 😄