Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
deegy láma ez a program, biztos valami nagyonratyi csinálta 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ja, már április óta asszem 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Treblakos
bocs a spam miatt ,mert ez html 😊
talán ez lesz

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Treblakos
bocs mármint <a href="http://pontszamitas.uw.hu">ez</a>

Treblakos
pontszamitas.uw.hu 😊
Nekem egyébként még nem érkezett meg semmi(vagy nem dolgozták fel) ,igaz szerdán adtam fel.

I.C.ram
Valaki betudná linkelni újra azt a pontszámító programot? 😄

Igazaán megcsinálhatnák, hogy a felvi.hu az eredményeknél kiírja a pontot is a duplázással, meg a sima pontszámítással is.
elvileg 😊

football without ultras is nothing

Ha felvi.hu-n minden intézménynél el vannak ismerve az eredményim, minden fel van töltve akkor minden rendben van, igaz-e?😊

grizzly21
van akinek már minden ki van pipálva?

2XP
Hát a törinek nem örülnék 😊 Közepen 95%-os lett, szóval egy ilyen emlet eredmény mellett vesztenék 2 pontot 😄 (a +7 pont már nem jönne hozzá, mert anélkül is megvan a 24). De hát ott van a közepes eredmény is, így csak nem lesz belõle gond. Nincs kedvem felhívni midhárom egyetemet...

mázlista....<#nevetes1>
2XP
Óó, most nézem, hogy van egy töri emeltes 82%-os eredmény is beírva, pedig abból középen voltam (érdekes módon az is be van írva).

2XP
A felvi.hu-n az "Eredményeim" menüpontban nekem be van írva egy felsõfokú angol nyelvvizsga is, pedig abból csak közép van 😄 Nem tudom ezt hogy csinálták 😊 Mondjuk a pontokon nem változtatna semmit, mert anélkül is megvan a +24 pont.

[HUN]PAStheLoD
jah, jön ^-^

de elõbb a nyáron kiélvezzük a jól megérdemelt pihenést 😄😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

I.C.ram
Hát bizony, hogy rá 😄
grizzly21
nekem az eltén van fenn minden, a többi még hiányzik..

Szerintem nem olyan nagy baj, ha nem írtad rá az üi.számát. A többiek meg sem küldték. <#wow3>Ilyen rendes suli és én hátrasoroltam...
shad0w
Több más helyen is rá kellett volna írni mindenféle adatokat, én természetesen sehova sem írtam semmit, csak a nevemet meg a címemet a levélre aztán mégis minden a helyén van 😊

don't give a fuck

Akkor ezt kihagyom, én ehhez lusta vok😄

hoppá most nézem, hogy a BME-re amit kell küldeni, azoknak rá kéne írni az ügyintézõ számát meg ilyenek?!?!

nekem közben a BMF-re felkerült minden

regisztrálnod kell, és regisztrációnál add meg az A lapod iktatószámát iletve a személyid számát
ezután belépsz, oldalt a menüben lesz egy ilyen pont h e-Ügyintézés
oda kell majd egy biztonsági kód, amit e-mailben elküldtek neked, és azon belül Dokumentumok pótlása

www.felvi.hu lapon mit kell nézni, hogy megnézzem ezeket a dokumentumokat vagy mi a tökömet..?
Hogy megnézzem az intézmények elfogadták-e meg ilyenek?

Ha belegondolok, lassan el is hagyjuk ezt a fórumot, <#dumcsi>jön a váltás..
Ma néztem meg és felkerültek a módositásaim, de még nekem a dokumentumok nem kerültek fel.Igaz én csak a hétfõn adtam fel.
[HUN]PAStheLoD
ah, én felküldtem a dolgokat egybe a lenti választólistából, érettségit, évvégit meg egy új nyelvvizsgát, meg egy kérvényt (rtf-be) . csak átnézik õket, vagy ha valami hiányzik hívnak.. végül is 3000-et fizettünk nekik vazz :S

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

I.C.ram
Maga a rendszer tényleg jó, mert hipp.hopp megvan a jelentkezés, de ez a dokumentum pótlósdi az egyetemek dolga, a rendszer nem tehet errõl.
grizzly21
a bme-rõl eltünt a nyelvizsga pedig egyszer már ki volt pipálva😊 LOL
és még van képük kirakni hogy milyen dijakat kapott ez a rendszer

nem....

de még mindig nemtod mi az az AKC..

Balo
Gondolom egyik dokumentumot sem egyszerre dolgozzák fel, szóval nyugalom. Ha elküldted jó címre, célba ér.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
te is bme infos leszel?

2XP
Szerintem ne aggódjatok a papírok miatt. Én még senkivel sem találkoztam, akinek minden rendben volt már nyilvántartva a beküldött papírok közül 😊

oda pluszpont nélkül is felvesznek, nyugi
neked hogy állnk ezek a dolgok? megkapták már?

Jé, ezeket én mind bejelöltem, a veszprémit hagytam meg 1. célnak...lehet hogy talizunk...
bár nekem nincs plusz pontot...<#sir>
meg azt sem értem, hogy a nyelvvizzsga miért csak a bmf-nél szerepel, mikor midenhova beküldtem még anno februárban is...

nah megjött az összes értesítõ SMS, hogy célbaértek a feladott pótdokumentumok. most regisztráltam is a felvi-re, nekem jelenleg ez az állás:

a veszpréminél legalul miért van az h egyszer hiányzik az érettségi, a másiknál meg ottvan mellette h AKC?!? az mit jelent? mert a súgóban nem találtam :\

mondjuk a bme-re meg bmf-re ma értek oda a levelek, veszprémbe meg már tegnap. jövõ hétfõn megnézem, aztán maximum szkennerparty lesz :]

Ezt az értesitést kaptam, de a felvi lapon maradt a régi sorrend, teljesen változatlan..... várjak még vele?

Értesítjük hogy a ........... iktatószám alatt nyilvántartott felsõoktatási jelentkezésében egy korábban Ön vagy valamely érintett felsõoktatási intézmény által leadott módosítási kérelme elbírálásra került. Adatait, illetve a döntést/indoklást az E-ügyintézés felületén, a Kérelmeim menüpontban ellenõrizheti.

Szerintem kérdezz után, mert minden eredmény fent, az enyém elvan cseszve. Jobb jegy van fent, mint az évvégi biziben. hagyjam így...?
Lehet, hogy nem küldte meg az iskolád?
shad0w
harmadik - második félév, negyedik - elsõ félév, negyedik - második félév

számomra így tûnik logikusnak 😊

don't give a fuck

grizzly21
nekem a nyelvvizsgák is.
tárgy 3/2 4/1 4/2 ez mi?

iko
nektek már milyen eredmények vannak fent a feliv.hu-n? Nekem még csak a 12. év végim van kiírva <#szomoru1>

spam. sry

Megcsináltam, az a fránya biztonsági kódot, többször kérdtem meg..majdnem sikerült törölnöm is.....<#wow3>köszi.
Köszi, próbálkozom...<#vigyor2>
grizzly21
felvi.hu-n kell regisztrálni, ott e ügyintézés, és azon belül van a sorrend modositása

Látom, Te módosítottál, akkor segíts nekem légyszi, mert nem tudom hogyan kell. Tegnap igényeltem ûrlapot is email-ban, de válaszra sem méltattak. Nem szeretnék kifutni az idõbõl. Köszi. Kata
I.C.ram
BGF BCE kéri a 12. félévit.
I.C.ram
Hát nem tudom akkor. Tesóm Michigan és New York állam közt ingázik, és ezeken a helyeken nem volt még gondja ilyennel.
grizzly21
na rájöttem (thx Icram) tehát a 12.es bizonyitvány kell nekik. Ezek szerint a bme nek és a pázmánynak az évvégi jegy kell? ugy tudtam a 12.es féléévi

magus
en tesom is ott el aztan allandoan szivatjak a papirokkal. most azert ment haza mert interjuja lett volna elmeletileg, kozben kiderult h azert volt zarva mikor odament, mert attettek, de papirt vhogy tesomet nem kaptak, szal maradhatott volna meg 1 honapig, azt meg sem emlitem, hogy 1 eve var minden lofasz papirjara, szal en az ellenkezojet hallottam