Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Nekem egyébként még nem érkezett meg semmi(vagy nem dolgozták fel) ,igaz szerdán adtam fel.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Igazaán megcsinálhatnák, hogy a felvi.hu az eredményeknél kiírja a pontot is a duplázással, meg a sima pontszámítással is.
football without ultras is nothing
de elõbb a nyáron kiélvezzük a jól megérdemelt pihenést 😄😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
don't give a fuck
ezután belépsz, oldalt a menüben lesz egy ilyen pont h e-Ügyintézés
oda kell majd egy biztonsági kód, amit e-mailben elküldtek neked, és azon belül Dokumentumok pótlása
Hogy megnézzem az intézmények elfogadták-e meg ilyenek?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és még van képük kirakni hogy milyen dijakat kapott ez a rendszer
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
neked hogy állnk ezek a dolgok? megkapták már?
bár nekem nincs plusz pontot...<#sir>#sir>
a veszpréminél legalul miért van az h egyszer hiányzik az érettségi, a másiknál meg ottvan mellette h AKC?!? az mit jelent? mert a súgóban nem találtam :\
mondjuk a bme-re meg bmf-re ma értek oda a levelek, veszprémbe meg már tegnap. jövõ hétfõn megnézem, aztán maximum szkennerparty lesz :]
Értesítjük hogy a ........... iktatószám alatt nyilvántartott felsõoktatási jelentkezésében egy korábban Ön vagy valamely érintett felsõoktatási intézmény által leadott módosítási kérelme elbírálásra került. Adatait, illetve a döntést/indoklást az E-ügyintézés felületén, a Kérelmeim menüpontban ellenõrizheti.
Lehet, hogy nem küldte meg az iskolád?
számomra így tûnik logikusnak 😊
don't give a fuck
spam. sry