Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
az elsõ éveseknek a pontszámuk alapján, úgytudom

mod.: ja meg pár százaléknak a szoc helyzete alapján...
szal veszprémben 90% a pontszám alapján, 5% jutalomból, 10% meg szoc helyzet
nemtom máshol hogy van pontosan :S

don't give a fuck

jah és még egy kérdés...
a koleszokat mi alapján osztják ki?
mert gondolom jóval többen jelentkeznek mint amennyi hely van...
üdv
remélem jó helyre írok bandi 😄
nah szval nem tudjátok véletlen, persze csak véletlen hogy tavaly Pécsre a mérnökinfós szakra volt e költségtéritéses verzióban pótfelvételi ill hogy hány ponttól vették fel a jelentkezõket??
ha valaki kb-ra meg tudná mondani annak is örülnék
bár tudom hogy jókat tudok kérdezni 😄
nah szval a tényálás az hogy 90 pontom van 20 hely van és 78 pont a határ
szval kívíncsi lennék hogy van e esélyem...
Sadist
Jah, csak ha egy ellenõrzésnél mégis lebuknál, úgy vágnának ki, mint macskát szarni, akkor pedig tuti, hogy nem kapnál többet kollégiumot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandi 18
Ja igen és a gólyatábort is túl lehet élni...Nem vészes ha ott vagy legalább megjegyeznek maguknak és így könnyebb venni az elsõ akadályokat 😊

Bandi 18
Így könnyû 😊

grizzly21
jo én nem tudom, sose voltam az, félora innen az egyetem

Bandi 18
Nem hiszem...Hidd el nagyon jó a koli 😊...Sok ember, lehet ismerettséget szerezni könnyebben megy majd a suli

grizzly21
de a minõség is töredéke

Bandi 18
Koleszt kihagyni 😄😄 De miért ne költöznél be ha messze laksz a sulitól töredéke a koleszdíj mint az albérleté<#pardon1>

grizzly21
nem kell tudniuk róla.
csak ötletként mondtam, csinálják ezt néhányan (persze nem legális, de ugyse buksz le)

Balo
Értem, köszi...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Sadist
Persze, majd kolesz szobát kiadja pénzért <#wilting> Nem kicsit baszarintana le a kollégiumi vezetõség.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balo
😄 szerintem enyhén tiltja a szabályzat, de az elgondolás nem rossz😉

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Sadist
Nem, de készülj rá, hogy ha késõbb mégis igényelnél, minimum 1 évig tuti nem kapod meg megint.

grizzly21
sztem nem. sõt akkor add ki pénzért

Balo
Az ugye nem probléma, ha jelentkezek kollégiumba, felvesznek és mégis meggondolom magam, és nem költözök be?

Balo
Lakhatásit csak azok, de van külön szociális támogatás, amit anélkül is kérhetsz. Mindent az egyetemtõl kell igényelni. Megkapod a felvételi visszajelzést és abban minden le lesz írva.

Hû, Te nagyon tudod ezt <#vigyor2> és azt kitõl kell majd igényelni, csak azok kérhetnek támogatást, akik nem kapják meg a koleszt?
Balo
Próbát megér, meg ha nem nyersz felvételt, kaphatsz lakhatási támogatást...

Most böngésztem a PTE honlapját és esélyem sem lesz. mivel a Boszorkány úti kolesz felújítás alatt lesz és 400 diák albérletbe kényszerül, na ez pech. talán jobb lenne akkor hagynom...<#csodalk>
Balo
Elküldik postán mit hogyan kell az értesítéssel együtt, hogy felvettek. De ha nagyon érdekel, szerintem az interneten megtalálod az egyetem/kolesz/felvételi bizottság honlapján.

Hogyan kell a kolesz igényt elindítani, milyen papirokat kell beszerezni?
szegény...<#nyes>
Kandurex
<#wilting> valószínû,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
Mintha láttam volna egy képet, amin te és egy mennyasszony áll, de lehet keverek valamit 😊
Kandurex
Az az, a másik kérdésre pedig nem.

I.C.ram
Utolsó mondat kicsit értelmetlen 😄 Sebaj.
I.C.ram
*Amúgy te nem házas ember vagy?

Mintha úgy tudnám.
I.C.ram
DE az mi? Debreceni Egyetem?

Amúgy te házas ember vagy? 😊
Akkor jó...<#taps>
Kandurex
:p azt azér igen, DE-IK gazdasági informatika

Azt sem tudod, hova vettek fel?
Kandurex
Mondjuk én nem kaptam meg az sms -ket, igaz a telefon épp kint volt Szerbiába, ma jött haza, már mint a fater, mert ugye nála volt a teló, aztán én csak a diákhitelest kaptam meg 😞

Erre gondoltam, csak nem tudtam, hogy mi a promléma, akkor megnyugodtam.

A diákhitelen én is bepipultam egy kicsit...
joebacsi
"Eddig 20-30 adatrögzítési hibát jeleztek az Országos Felsõoktatási Információs Központ információs vonalán."
nah ebbõl az egyik énvoltam 😊
sikerült úgy érettségiznem, hogy a pontszámító algoritmus leszerepeljen...bár én még múlthéten elintéztem...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Balo
Erre gondolsz?

Kandurex
"Gratulálunk, most már az lehetsz ami akarsz...hívd a diakhitelt.."

hogyne, köszi, de nem...

Most hallottam, hogy valami rögzitési hibák csúszták be, remélem nem a pontszámitásoknál....na erre nagyon kivácsi leszek.
Balo
Azért kiváncsi vagyok milyen szivatások vannak. Most kicsit megindult a fantáziám, de semmi vicces nem jutott eszembe😊 Középsuliban elég gyér volt a szivatások mértéke, inkább hülye feladatok voltak, nomeg répás palacsinta😄
Remélem itt azért kreatívabbak a srácok😊

Treblakos
indexnek volt egy cikke a felvételirõl, ott volt xls-ben benne.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

I.C.ram
Gondolom úgyis szakonként külön GT van. ELTE 2-3 szak volt egy GT-ben, mondjuk ott egy szakra járt kb 20-30-50 ember, itt meg KSKra kb 290 fog.
Innen le is lehet tölteni? Mert én csak iskolánként tudom megnézni, és nekem mondjuk egy pdf fájlba kéne az összes.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

joebacsi
felvi.hu

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudtok esetleg olyan helyet ahonnan az összes felvételi ponthatár letölthetõ? Tavaly benne volt a metróba, idén viszont nem találtam.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

sztem én megyek BME-s gt-ba

football without ultras is nothing

I.C.ram
De amúgy én nem is vagyok gólya. Nekem ez már a második évem lenne felsõoktatásban, szóval tessék békénhagyni 😊
grizzly21
😄D

I.C.ram
Pia legalább bevan biztosítva? 😄 Úgy biztos nem megyek le, hogy viszek piát, aztán vadidegen taplók megisszák.
joebacsi
mintha pöttyet antiszociális lennél 😄