Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mod.: ja meg pár százaléknak a szoc helyzete alapján...
szal veszprémben 90% a pontszám alapján, 5% jutalomból, 10% meg szoc helyzet
nemtom máshol hogy van pontosan :S
don't give a fuck
a koleszokat mi alapján osztják ki?
mert gondolom jóval többen jelentkeznek mint amennyi hely van...
remélem jó helyre írok bandi 😄
nah szval nem tudjátok véletlen, persze csak véletlen hogy tavaly Pécsre a mérnökinfós szakra volt e költségtéritéses verzióban pótfelvételi ill hogy hány ponttól vették fel a jelentkezõket??
ha valaki kb-ra meg tudná mondani annak is örülnék
bár tudom hogy jókat tudok kérdezni 😄
nah szval a tényálás az hogy 90 pontom van 20 hely van és 78 pont a határ
szval kívíncsi lennék hogy van e esélyem...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
csak ötletként mondtam, csinálják ezt néhányan (persze nem legális, de ugyse buksz le)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A diákhitelen én is bepipultam egy kicsit...
nah ebbõl az egyik énvoltam 😊
sikerült úgy érettségiznem, hogy a pontszámító algoritmus leszerepeljen...bár én még múlthéten elintéztem...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hogyne, köszi, de nem...
Remélem itt azért kreatívabbak a srácok😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
football without ultras is nothing