Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
BME-s csomagokat holnap adják postára..
egyébként ki irja ezt? valami tanár vagy valami szeniorláma?
"papír - írószer, szemkötõ, szablya, kalózkalap vagy fejkendõ, faláb, kampókéz."
hát..utoljára talán oviban volt kalozjáték..najo nem akarom itt fikázni nehogy valaki megsértõdjön, de sajna nem erre számitottam, azért ez már mégiscsak egyetem
A felvettek 1-2 nap csúszással. Ezalatt kapsz Neptunkódot, regisztrálnak, stb.
De elvileg ezen a héten meg kell érkeznie.
Egyébként amit én tudok a BME-HÖK-rõl, hogy annyi pénzbõl gazdálkodik, mint egy kisebb-közép vállalkozás. Úgyhogy lenne mibõl elõleget fizetni. Egyébként feltételezem, hogy okuk van rá így kérni.
Viszont ennyi emberrel, és ennyi pénzzel számolva iszonyat mennyiségû ingyen (vagy nagyonolcsó) piátok lesz.
Ehh milyen kalóz, aki nem iszik rumot 😛
önéletrajzot mi sem tudjuk, de ahogy látod a leírást, nemhiszem h minden nagyon komolyan kellene venni 😊
ti hova szervezkedtek?
De a kedvencem:
A jelentkezés módja: a részvételi díj befizetése után a Schönherz Kollégium, 1117 Budapest, Irinyi József u. 42." címre küldjön egy levelet, mely tartalmazza az alábbiakat: kitöltött adatlap; kézzel írott, európai stílusú, olvasható önéletrajz (nem összetévesztendõ az adatlappal); 2 db igazolványkép (hátoldalára ráírandó a név és a NEPTUN kód).
Önéletrajz??? Mi a tökömnek? Na mindegy, lehet mi vesszük kicsit lazábban a szervezést itt a HJF-en, és nem is lesz 300 ember mint itt, de szerintem ez akkor is túlzás.
Ott a Vérteskozmai erdõben találtam egy igazi I. VHs távcsövet is 😊 Hogy került oda, azt nem tudom 😄 Szóval szép helyek vannak ott nagyon.
én sms-ben kaptam ezt az url-t
nem értem, itt van europa legnagyobb és egyik legszebb tava, miért nem lehet nyáron a balatonra menni...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
amúgy BME-VIKes kolesz:
"A kollégiumi felvételi elbírálása leendõ elsõévesek esetében kizárólag a szociális helyzet alapján történik."
gt 20-24ig tatán kalózosdi, faszaaaaa 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
én meg úgy tudtam eddig h nagyobb részben a szoc helyzet alapján oztják