Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ezek az extrémek sokba kerülnek ja, de még így is olcsóbb, mintha magánemberként cisnálnád, és úgyis kötelezõ valamilyen sport. Ha lúd akkor legyen kövér 😊
jo az. azokbol van nyelvvizsgám.
bár a németet utálom.
a szakmai angolt azért megnézem majd. remélem nem nekem kell javitani a tanárokat mint annyi éven át gimiben😊
bár a németet utálom.
a szakmai angolt azért megnézem majd. remélem nem nekem kell javitani a tanárokat mint annyi éven át gimiben😊
Váó ilyeneket honnan tudtok? 😊
Bár én sztem fizetõs sportra nem megyek, de kétlem, hogy egyáltalán lesz-e ilyesmire lehetõség... nyelveknél (mer legalább ezt elküldték a levélben) csak angolt és németet lehet tanulni, szal sz**ás 😊 spanyolt akartam 😊
Bár én sztem fizetõs sportra nem megyek, de kétlem, hogy egyáltalán lesz-e ilyesmire lehetõség... nyelveknél (mer legalább ezt elküldték a levélben) csak angolt és németet lehet tanulni, szal sz**ás 😊 spanyolt akartam 😊
Hát, ahogy hallottam a búvárkodás, meg ejtõernyõzés súlyos tízezrek. Úgy 50 ropi körül/fölött. Meg ejtõernyõzésnél csak egyetlen egyszer ugranak. Elõtte gondolom csak elmélet, meg homokágyra ugrálás, hogy megtanuld hogy kell földetérni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az már több jóval. Úgy van, hogy BME Vitorlázó klub csinálja, és olyan, mintha tanfolyamra mennél, csak jóval olcsóbb. Tehát 150helyett mondjuk 80-90. Nem tudom pontosan sajna.
Csak azokért általában perkálni is kell rendesen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ennek biztos utánajárok, a vitorlázó repülés nagyon megfogott 😄
Nekem squash helyett a tenisz is tökéletes lenne, de még arra sem lehet beiratkozni, csak 3.-ban (bár lehet ez változni fog) 😄
Nekem squash helyett a tenisz is tökéletes lenne, de még arra sem lehet beiratkozni, csak 3.-ban (bár lehet ez változni fog) 😄
Azt tudom pl, hogy a BMF-esek jöhetnek a BMEre sportolni. BCErõl nem hinném, hogy van rá mód, de kérdezd meg azért.
Inkább squasholnál, mi? 😄
Inkább squasholnál, mi? 😄
Ahh, de irigyellek titeket 😞
Nálunk csak ezek vannk: floorball, foci, kosár, kondi, box, úszás, tollas, evezés.
Semmi menedzsersport 😄
Nem lehet vhogy nálatok sportolni? 😊
Nálunk csak ezek vannk: floorball, foci, kosár, kondi, box, úszás, tollas, evezés.
Semmi menedzsersport 😄
Nem lehet vhogy nálatok sportolni? 😊
Sokkal több sport van, mint amit leírtak ott. Van pl ejtõernyõ is, meg vitorlázó repülés is. MEg egy rakás más is. Érdemes elötte körbenézni jobban.
Ja nekem is ott lesz. Nem kötelezõ szerintem. ELTEn mikor voltam, csak rizsázás volt, meg kézfogás a dékánnal.
nem nevezünk Kispályás focira? most látom van a bme-n. poén😊 ja és kötelezõ sportolni! ennek örülök. én sztem még plusszba is be fogok járni
most nézem egész sok épületben van wlan a bme-n. ez jo hiir.
Icram neked is a K ban lesz az évnyito nem? info asszem aulában, nyilván mert sokan vannak..ehh kötelezö amugy elmenni?😊
Icram neked is a K ban lesz az évnyito nem? info asszem aulában, nyilván mert sokan vannak..ehh kötelezö amugy elmenni?😊
valami bank buzi kéne aki minden adatot tud minden bankról up to date😊
de mindegy, asszem CIB-et nyitok, tetszett a grafikája a szorolapjuknak😄
de mindegy, asszem CIB-et nyitok, tetszett a grafikája a szorolapjuknak😄
25 ft ba kerül egy átutalás? vagy attól függ mennyit utalsz?
/mindigis utáltam az ilyen szarrágó dolgokat mint gazdaság, bank, pénz, fujj
/mindigis utáltam az ilyen szarrágó dolgokat mint gazdaság, bank, pénz, fujj
Már hogy ne lenne. OTPnél pl 2-3x annyiba kerül a pénzkivétel, mint a BP banknál.
BP banknál ingyenes a netes átutalás.
BP banknál ingyenes a netes átutalás.
Nem, sajnos neten sem ingyenes.
Amúgy tényleg nem sok különbség van a bankok között, annyi meg fõleg nem, hogy a mi felhasználásunkat érintse 😊
Ha lehet, olyan bankot keress, ahol van ismerõs, az sokat segít.
Elektronikus forint átutalás
bankon kívülre: 25 Ft+0,25%, max. 1.500 Ft
bankon belülre: 25 Ft+0,25%, max. 500 Ft
Amúgy tényleg nem sok különbség van a bankok között, annyi meg fõleg nem, hogy a mi felhasználásunkat érintse 😊
Ha lehet, olyan bankot keress, ahol van ismerõs, az sokat segít.
Na, végre, megerõltette magát az informatika szak és kaptam vastag cumót 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Max bankon belül.
Számlavezetés az ingyenes. Viszont az átutalás, az mindenhol pénzbe kerül. Nincs olyan bank, ami ne kérne díjat átutalásonként.
na igen. ezzel egyetértek.
a másik kérdés csak az hogy a számlavezetés vagy amit idöközönként elkérnek az mennyibe kerül. bár gondolom nem nagy összeg.
ja meg a legfontosabb, hogy neten tudjanak nekem ingyen utalni eurot meg svájci frankot.
a másik kérdés csak az hogy a számlavezetés vagy amit idöközönként elkérnek az mennyibe kerül. bár gondolom nem nagy összeg.
ja meg a legfontosabb, hogy neten tudjanak nekem ingyen utalni eurot meg svájci frankot.
Budapest Banknál az egyik legolcsóbb a pénz kivétel az autómatáknál, és szerintem egy diáknak csak ez számít. Kamat le van szarva, mert úgysem kamatozik annyit az a pénzmag, amivel egy átlag diák rendelkezik.
na ezaz hogy mindenki mást mond. mindegy valamelyiket majd kiválasztom azt le van tojva, nagy különbség ugysincs.
MKB rlz 😊
K&H régen jó volt, de mióta ilyen idóta kölyök-dizájnjuk van jobb õket elkerülni (az alkalmazotti rétegüket is ehhez igazították).
K&H régen jó volt, de mióta ilyen idóta kölyök-dizájnjuk van jobb õket elkerülni (az alkalmazotti rétegüket is ehhez igazították).
Ehhez mindenki így áll hozzá 😄 Gondolj csak bele Villany karon legalabb 900 diák van. Évente abból lediplomázik olyan 300. Telítõdik a piac keményen 😄
jah én is. az informatikusok keresnek a legtöbbet átlagosan az van benne, bibibee..lol
Viszont! 2 bank is küldött, cib vagy káendhá? ez itt a kérdés.
Viszont! 2 bank is küldött, cib vagy káendhá? ez itt a kérdés.
😄 konkrétat nem tudok, néhány éve mintha ennyire emlékeznék. de sztem kizárt hogy 1 milla körül lenne. max bruttoban és akkor már ott vagyunk 4-5százezernél
Attól még nem biztos, hogy a valós összeget mondja, a magyarok nem igazán szeretnek errõl beszélni, én egyik haverom szüleirõl sem tudom mennyit keresnek 😊
Gondolom a pilóták azért a hierarchiában a légiirányítók felett állnak, akkor pedig többet is kell kapniuk.
Gondolom a pilóták azért a hierarchiában a légiirányítók felett állnak, akkor pedig többet is kell kapniuk.
ja de asszontad hogy a magyarok ugyanannyit keresnek. ezért irtam, hogy nem, egy haverom apja malévnál pilóta.