Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CIBEZZ számla:
számlavezetés ingyenes
elsõ évi dij ingyenes
havi 2 atm felvevés ingyenes
belföldön belül utalni ingyenes
ha plusszba akarsz nyitni devizát pl font vagy euro az is free.
szóval lehet ennél jobb egy bankszámla?
Elvileg 3. lett fizikából és matekból oktv-n. Miért van, hogy ezt nehezen hiszem? 😄
elméleti, tudományos jellegû hozzáállással az ELTÉ-s oktatás jobb. az elvadult zseniket ott képzik jól. ha gyakorlati tudás is kell (még mindig a tudományokon belül vagyunk), akkor BME. magyarán egy BMÉ-n végzett koponya kap jó melót jó pénzzel, ugyanez ELTÉ-n kap akutyátsemérdeklicsakengem kutatási feladatot, ahova eltemetkezhet. kinek-kinek kedve szerint. pas, gólyatábort ne hagyd ki, ugye?
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Az 1. kockában ugye ez áll.... Szak/szakpár/, specializáció: fogalmam sincs, hogy mire lehet bejelentkezni.... segitség!!! micsoda dilit kapok már az elején...
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
lol lõtér kigyulladt, az szép :o
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Kigyulladt a Budapesti Mûszaki Egyetem pincéjében található lõtér kedden este. A balesetben meghalt három tûzoltó, heten füstmérgezést kaptak.
Amúgy láttad már a bce lapján, hogy fenn van az órarend és az operatív tanterv is?
A "Hallgatói oldal" menüben található mindkettõ.
A fizikát azért kérdezem, mert én gazdelemzésre megyek, ahol elég kemény matekos alapozást kapunk, és ahogy a felvis fórumon olvastam, a korábbi évfolyamok közül sokan végeznek mellette matek szakon is, de azt írták, hogy a fizika is elég jól mehet vele párhuzamosan. Aztán késõbb egy gazdaságmatematikai elemzõ közgazdász / alkalmazott fizikus msc-vel elég jó állásokat lehetne megpályázni 😊
Na persze könnyû ezt így mondani, elõször tapasztaljam meg, hogy ezt az egy szakot mennyire bírom, lehet még emelett sem lesz idõm aludni, aztán most meg tervezgetem a hülyeségeket 😄
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Láttad lent a kedves corvinusos barátunkat? Lehet, hogy pont a te csoporttársad lesz :p 😄
Aki corvinuson gazdinfos, jellezzen nekem pü-ben, vagy ha van ilyen ismerõse, elérhetõségét legyen szíves adja meg nekem!!! Köszönöm!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Eszperantó? Annak nem örülnék, nagyon nem! Gyépés? 😄 Az milyen?
Volt egy próbálkozás, hogy az eszperantó legyen egy közös világnyelv, ami könnyen tanulható, viszont valami rohadt gyépés nyelv.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ahogy én látom a franciák mindig is arra törekedtek, hogy az õ nyelvük legyen egyeduralkodó, és nem igazán látom, hogy erre miért lenne joguk. Nem mintha az angolok felsõbbrendûségét mutatná a nyelvük elterjedtsége, de így alakult, ezt el kellene fogadni. Persze az angoloknak meg azzal kellene megbarátkozniuk, hogy ez nem az õ világbeli vezetõ szerepüket mutatja.
A Francia tetszene, de ott is ott van a der/die/das csak pepitába.. ezér akarnék spanyolt, ott nincs, tetszik a hely, a nyelv! Oda szívesen költöznék 😊