Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#16577:
egyetemen általában olyan dolgokat tanulsz, ami érdekel, legalábbis magamból indulok ki, h olyan szakra jelentkeztem, aminek a tantárgyait szeretem (matek, informatika dióhéjban, persze a vannak olyan tárgyak, amik mindehol kötelezõek mint pl. pszichológia), tehát, ha adott egy tanuló, aki nem szereti az irodalmat és a történelmet, akkor annak ne számolják a pontjait ebbõl, duplázzon és kész, de ez elmondható mondjuk mindkét rendszerre, h ebbõl a szempontból igazságtalan... hiszen miért kell nekem megírnom egy magyar érettségit, ha nincs rá szükségem, alaptudást belémverik a suliban, és ha ott már bizonyítottam, h valamennyire tudom (ergo 12évvégén min 2esre teljesítettem)
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért például miért nem sír senki, hogy jaj szegény gyereket nem vették fel a katonasághoz, mert nem sikerült az alkalmasságija?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha meg csökkentik a keretszámokat a megfelelõ területeken, azzal csak a munkanélküli pályakezdõk számát csökkentik.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
(oszinte reszvetem annak aki bme-vik golyataborba megy, tudom mi lesz ott😄 )
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Mondhatod a hátrányait!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mák, h neked 4-én van beiratkozás, nekem akkor kezdõdik a suli. :C
olvasd el õket figyelmesen
football without ultras is nothing
Kellett itt nekem panaszkodni, ma felhívott az egyik ismerõsöm, hogy menjek csináljam meg a vírusos gépét. Ehh, szuper, a "kedvenc" idõtöltésem 😊
A haverjaim pedig vagy nyaralnak, vagy dolgoznak, vagy messze laknak, és mivel már nincs suli nem buzozgatnak be 40km-rõl naponta, úgyhogy egyedül ülök itthon a gép elõtt. Ez a nyár sem úgy tellik ahogy elképzeltem 😞
De legalább sikerült egy kisebb webes melót szerezni, a gólyatábor + néhány számtechalkatrész ára kijön belõle.
football without ultras is nothing
Mit takar az aug. 11-i határidõ egyes intézményeknél. Most mát csak költsétérítéses formában lehet, nem?
Fákjúal!
A sportlövészet az én fejemben is megfordult, sõt 5 eFt/félévért simán meg is érné, de így elszomorító😞
Marad a foci, ami mondjuk elfért volna mellette.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.