Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
De a kedvencem a 22:27-kor induló, a menetidõ 9 óra 20 perc!!! Ezzel vajon ki közlekedhet 😄
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hala Madrid!
Nagyon jó volt egyébként, élveztem nagyon. A Mentorok meg baromi jófejek voltak, és szivatások olyan kaliberûek voltak, hogy igyál, igyál, igyál 😄 Mondjuk az elején kicsit beszartam, mikor a Lellei fõtéri szökõkútban kellett vizilabdázni, és hülyét csinálni magadból több száz ember elött. 😄 azthittem, hogy ilyen lesz végig, de szerencsére nem. 😊
Majd még lehet mesélek, mert van mit, de fáradt vagyok most eléggé.
egyébként ez az igazságos módszer. Amikor érettségi van akkor mit tudsz abból ami neked kell. ennél igazságosabb nem is lehetne.
persze szerencse faktor játszik mindig
A nyalósok nálunk sem kerültek be sehová, igaz náluk is az érettségi volt a szórótárgy, mert itt maguktól kellett volna produkálni vmit. De a két dolognak (érettségi és évvége) együtt kell szûrnie az embereket. Azt szerintem te is elismered, hogy nem ugyanaz megírni jól egy középszintû érettségit mint 4 évig a maximumot nyújtani.
Ha pedig ilyen tanárod volt, akkor ti is hibásak vagyok. Ez ellene lehet tenni, beszélni kell az igazgatóval és új tanárt kell kérni. A mi sulinkban is volt erre példa.
De igazságos rendszerre ne is számítson senki, azt nem lehet kivitelezni. Idén pl. ahol töri és matek volt a felvételi tárgy, ott akik törit választottak sokkal több pontot értek el a könnyebb feladatsor miatt, mint a matekosok. És ezt elõre nem lehetett tudni. Szóbelin is elég változatos témakörök vannak, van olyan, amit még a tanár sem tudna jól, van amire pedig készülni sem kell.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
football without ultras is nothing
Mielõtt megkérdezi vki RTF.
War. War never changes.
football without ultras is nothing