Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyelvvizsgával mehetek felsõfok elõkészítõre ugye? és ott is kell írni ilyen szintfelmérõ szart?
football without ultras is nothing
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
(bár én megyek albérletet zsírozni)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
akkor szept 4 évnyito és utána beiratkozás.
ha jol gondolom.
tehát holnap semmi nincs?!😊
Jobb volt, mint vártam, az instruktorok nagyon rendesek voltak, túlságosab megalázó feladatok sem voltak, de ha vmi nem tetszett, nyugodtan ki lehetett hagyni, senki nem szólt érte. Az egyetlen gond az volt, hogy egy 20 nm-es szobában 24-en aludtunk, ami nem túl jó, ha az ittas emberek rádlépnek és tõled 2m-re hánynak :S Ja, meg eddig is tudtam, hoogy reálos szakra jövök, de tiszta bme volt, amikor kiderült 5 lány lesz a mi csoportunkban :S
Azt hiszem elég jól döntöttem, hogy a gazdaságelemzés szakot választottam. Eddig is tudtam, hogy kiemelt szak lesz, de hogy ennyire elit, azt nem. A dékán személyesen eljött a mi csoportunkhoz beszélgetni, míg a többi 150 embernek vmi helyettes tartott tájékoztatót egyben. Az órák végig 35 fõs csoportokban lesznek, 900 emberes szemináriumaink nem lesznek, a tanáárok közül pedig elvileg a legjobbakat kapjuk. Persze a követelmények is igen kemények, de legalább biztos lesz munkám ilyen végzettséggel.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
persze ez csak javaslat
Segítsetek már dönteni 😞
http://bmeportal.extra.hu/index.php
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nem nekem kell tudom, haver zaklat ilyennel
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
Tudom, hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de mindegy 😊
Szal nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehet kideríteni egy számlaszámot? 😊 A történet elég egyszerû, csináltattam OTP-nél számlát, kaptam egy papírt amin rajta volt a számlaszám, aztán egy hét múlva átvettem a kártyát. Aztán apám látta, h van kártya, ezzel a lendülettel ki is dobta a korábban kapott papírokat amin a számlaszám volt. Nekem meg életemben nem volt még bankkártyám így egy darabig azt sem tudtam, hogy a számlaszám meg a kártya szám nem ugyan az 😄 Most viszont használni is kellene a kártyát de így nehéz. Az infókat kösz elõre is! 😊
don't give a fuck
de hivatalos fórumot nem. Csak az órarend mintát tudtam letölteni, semmi mást. a kurzusokat még nem találtam meg, azt hiszem, nagyon béna vagyok és attól félek, nem tudom még az órarendet sem beállitani,még nem találtam fent a 2006/2007 évi tantárgyakat sem. A fizikától rettegek, 100xmatek, matek...azt sem tudom mi a kredit, világosítsatok fel. hallottam róla, csak ennyi...
(néztem kreditjeimet, a matekot vagy 5 féleléppn csúfolják, de mindenféle kreditként felveheted)
2. PTE nemhivatalos fórum valahol?
Amúgy érdekelne, h ott milen tantárgyak vannak, én is mérnök-infón vagyok, nekem ezek:
- Diszkrét matematika
- Kalkulus (aka analízis)
- Programozási alapismeretek (C, utána gondolom Java)
- Számítógép Architektúra (Gyakszin Assembly van :o)
- Fizika
Ha valaki tud segiteni akkor légyszi [email protected] szánjon meg engem. Én a PTE re jelentkeztem, szintén mérnök-info.szakra. ..és micsoda tantárgyak lesznek, szerintem túl magas szintû, nem nekem való..<#wow3>#wow3>