Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ááááá régi winyón megtaláltam 99-es közgáz reklámot, mondjatok 1 mp3-as oldalt ahova felrakhatom hogy meghallgassátok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
nincs 😛
grizzly21
én is azt hittem!! 😄
program files/citrix nincs ilyen mappád? lehet hogy csak valami virus, de tuti akkor jött le mint amikor próbáltam ezt a bme-s szart

I.C.ram
nekem le se töltött semmit.
grizzly21
ezzel kapcsolatban akartam kérdezni: ez a citrix amit feltesz ezt hogy lehet letörölni? majdnem hazavágta a gépem az elõbb, és a bejelentkezést is megváltoztatta...

I.C.ram
Megy most nektek a neptun?
grizzly21
jo kis bme topik lett ebbõl😊

grizzly21
hm, holnap beiratkozásra nem ünneplõ kell ugye? 😊 és lehet holnap intézni a nyelvi témát is ha minden igaz.remélem

I.C.ram
jaja nekem iskedden van... öröm lesz nagyon... nekem még diákot is kell intéznem.
grizzly21
õõõ...szádat!!! 😄
én most nézem: központi épület aula...shit
te milyen karos vagy egyébként?
viszont kellõen elfáradtam ma ahhoz hogy holnap sokáig aludjak és ne menjek erre.
azt viszont jol vágom hogy infosoknak kedden van a beiratkozás, és aznap lehet még intézni a nyelvi cuccokat is?

I.C.ram
mindenkinek máshol lesz az áévnyitó. Nekem pl alagsorban.
magus
Holnap 11-kor kezdõdik, aztánbeiratkozás, jó esetben hazaérek 6-7 fele, öltözöm és rohanok kocsmatúrára. Mellesleg akit bevágnak az aulába jól megszívta, mert a 3 órát végig kell néznie, mi egy kivetítõs terembõl nézzük, azt csinálunk amit akarunk😛

Tényleg, meghívót el kell vinni?

grizzly21
bmesek közül, holnap 11re kell menni mindenkinek? nem lesz ott kevés hely? infosoknak asszem kedden van a regisztráció, a nyelvi jelentkezést és a tárgyfelvételt-aki modositani akar- mikor lehet megtenni, bármikor a héten?
ünneplõ kell gondolom, más ugye nem?

2XP

magus
nekünk elsõ félévben felveszik az óráinkat a mentoraink hogy ne tudj semmit elcseszni

minden corvinusos ezzel jön hogy õk nem szivatják a bme-seket, csak fordítva, tudom, hogy szivattok, valld csak be😄

BADE
megemelik a létszámot,csak jelezni kell

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Képzeljétek nem tudtam felvenni a közgazdaságtant, az analizisbõl és digitális tech.ból a gyakorlatot, mert betelt a létszám. Ilyenkor mit lehet tenni? Addig bénáskodtam, míg lemaradtam,<#conf>nem lesz meg a 30 kreditem. hogyan fogok levizsgázni, pont analizisbõl?
2XP
Én sem a corvinust dicsértem, csak a gazdelemzõ szakot 😊 Ez nem az szabadidõközpont szak lesz, mint ahogy pl. a t karosok, és lehetõség van rendes tanulásra is, sõt, máshogy benn sem tudsz majd maradni, a számonkérések sokkal keményebbek lesznek (pl. minden héten dolgozat a módszertani tárgyakból).

2XP
Örülj neki, mi 8 személyes házban 24-en voltunk együtt, a padlón aludtunk és csak 5 csaj volt :p

BADE
minden nap részegedés,szivatás,8 személyes faházban 7 csajjal voltam együtt stb...😄

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
Nincs bennem utálat egyik egyetem iránt sem. Egyszerûen csak tisztában vagyok vele, hogy a magyar egyetemek nem a legjobbak, és ha így haladnak nem is lesznek azok.
I.C.ram
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy aki nagyon hajt, az egy szakmunkáskézõs múlttal is elismert fizikus, ha utána bekerül egy profi helyre. Szóval attól még, hogy a Corvinuson végzett még nem jelenti azt, hogy félisten, sõt...
I.C.ram
Mégis sokkal érdekesebb emberek, mint a németek, szerintem... 😄
2XP
Amúgy szerintem is jó mindkettõ 😊
Nálunk meglepõ módon nem volt bme gyalázás, csak néhányszor említették meg, hogy nem szabad õket szeretni 😊

magus
BME-rõl is hallani ilyeneket😊

Mindkét egyetem jó szerintem, csak megy az oda vissza basztatás😊 (mentorunk megszólal : Na ki az ellenség? A TÚLPART 😄)

2XP
Az intelligencia és a megszerezett tudás két külön dolog.

Na mindegy, tudom mi neked a bajod 😊 Már beléd ivódott a közgáz utálat 😄

2XP
Te tudod 😊 Nincs az a pénz, amiért én náluk laknék. Azért az elárul vmit egy néprõl, ha olyan nagy az arcuk, hogy nem hajlandók más nyelvet megtanulni...

I.C.ram
Németet összességében jóval kevesebben beszélik mint a franciát. Németeknél ismán lehet angolul kommunikálni, még a franciáknak megvan az a jó tulajdonságuk, hogy nem hajlandóak arra 😄
I.C.ram
Én mondjuk inkább mennék franciákhoz, mint a dögunalmas németekhez... 😄 De francia kanada is jobban izgat, mint angol-kanada.
I.C.ram
Egy falusi iskolába járó gyerek is lehet szuperintelligens. Nem kell ehhez a Yalere járnia...
2XP
Igaz, a phd-jüket ott szerezték, de nem hiszem hogy egy gyenge iskolából el lehet odáig jutni.

2XP
Hát bennem még soha nem merült fel, hogy franciaországba költözzek, afrikába és dél-amikába meg turistaként se nagyon mennék 😊

Punker
na mi volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem pécsi vagyok, de több netcafé is üemel ott, csak vigyázz hova mész, egyik utcában 10ft/perc alatta levõ utcában meg 4ft. szóval csak okosan! 😊

football without ultras is nothing

I.C.ram
Viszont franciáknál szart sem ér az angol. Kevesen is beszélik a franciát, szóval lehet sokat ér, ha valaki tud franciául is. franciával el van az ember afrikában, kanadában, dél-amerikában is.
I.C.ram
Ja csak azt elfelejted, hogy aki a Corvinuson végez az soha a bûdõs életben nem fog külföldön tanítani egy mezei corvinus diplomával. Aki kint oktatnak, azoknak mind van külföldi papírjuk is stb. Magyar diplomával nem igazán leszel külföldön egyetemi tanár.
2XP
Hát igen, talán egy anagol többet ér, mint a francia 😄

Ja, most vettem észre az angol szakmait, én mindenképpen azt választanám...
Sajna nem kaptam koleszt. Válaszd a franciát, nagy esélyek...<#vigyor2>
2XP
Hát nálunk a kar maradék 3 szakjának csak általános tájékoztatóó volt, nem igazán dicsérték a szakjukat. De azért az jelennthet vmit, h nekik 600-900 fõs szemináriumaik lesznek, míg nekünk mindig 35 fõsek. Ráadásul nekünk hetente, jobb esetben kéthetente dolgozat lesz. Ráadásul az itt végzettek közül sokan TANÍTANAK oxfordban, princetonon vagy a harvardon.

2XP
Igen, intézni kell a költözést...
Nekem is sikerült megfáznom, most alig bírok beszélni. Ma végre sikerült aludnom is így 5 szinte ébren töltött nap utána, így már nagyjából elmúlt a zombi érzés 😄

I.C.ram
Azaz 😄
Balo
Martos Flóra esetleg? az a vegyészmérnököké

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

I.C.ram
Koleszban tuti van.
I.C.ram
Ezekszerint csak nálunk voltak kötetlenek a dékánok 😊 Nálunk még azt is elmondta, hogy füvezett is régebben a koleszos éveiben, meg hogy melyik koleszba járt csajozni (valamilyen Flóra kollégium), stb 😄
Van itt valaki Pécsi?
Hol találhatók Internet kávézók, vagy ahol van internetezési lehetõségek?
magus
Nem bántás, de úgy látszik, hogy elérték a céljukat, hogy mindenki úgy jött haza, hogy az õ szakja a legjobb😊)

Dékán hozzánk is jött, tartott kiselõadást magáról meghogy miért jó a bme, bla bla bla, meg hogy mit szeret olvasni😊

Szia Peti. Te is hazajöttél elõbb? :SSS Én nagyon megfáztam sajna, muszáj voltam hazajönni.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

2XP
Nem tudom nálatok milyen a rendszer, de nálunk a corvinuson a felsõfokú szakmai nyelvtanulást senkinek sem ajánlják elsõ évben (ha jól tudom, nem is engedik felvenni), még annak sem, aki anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet, mert a szakmai részéhez semmit nem fog érteni.

grizzly21
ha van közeped akkor mehetsz csak, és szerintem akkor nincs szintfelmérõ sem. bár nemtudom. mindenesetre én is akarok, de sztem elsõ félévre még nem veszem fel, elég egy müszaki kredites angol.
nekem meg nem ment a rendszer, ugyhogy mászkálhatok szintén..