Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
program files/citrix nincs ilyen mappád? lehet hogy csak valami virus, de tuti akkor jött le mint amikor próbáltam ezt a bme-s szart
én most nézem: központi épület aula...shit
te milyen karos vagy egyébként?
viszont kellõen elfáradtam ma ahhoz hogy holnap sokáig aludjak és ne menjek erre.
azt viszont jol vágom hogy infosoknak kedden van a beiratkozás, és aznap lehet még intézni a nyelvi cuccokat is?
Tényleg, meghívót el kell vinni?
ünneplõ kell gondolom, más ugye nem?
minden corvinusos ezzel jön hogy õk nem szivatják a bme-seket, csak fordítva, tudom, hogy szivattok, valld csak be😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Nálunk meglepõ módon nem volt bme gyalázás, csak néhányszor említették meg, hogy nem szabad õket szeretni 😊
Mindkét egyetem jó szerintem, csak megy az oda vissza basztatás😊 (mentorunk megszólal : Na ki az ellenség? A TÚLPART 😄)
Na mindegy, tudom mi neked a bajod 😊 Már beléd ivódott a közgáz utálat 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
football without ultras is nothing
Nekem is sikerült megfáznom, most alig bírok beszélni. Ma végre sikerült aludnom is így 5 szinte ébren töltött nap utána, így már nagyjából elmúlt a zombi érzés 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Hol találhatók Internet kávézók, vagy ahol van internetezési lehetõségek?
Dékán hozzánk is jött, tartott kiselõadást magáról meghogy miért jó a bme, bla bla bla, meg hogy mit szeret olvasni😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!