Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
más: tesit pl fel lehet venni vegyészmérnököset nekem ,mint infosnak? hát hogy van ez a rendszer? agyamat eldobom
a tankör szerint kell felvenni az orákat vagy lehet máshogy is?
aktuális félévem nekem sincs most, arról nem mondtak semmit, baszogatni meg nem fogom, anélkül is elég labilis
na szl ti melyik tankörökbe vagytok?
football without ultras is nothing
gondolom át kell váltani akkor 06/07/1re 😊
megvan mostmár. köszike, és müködik is. szóval akkor fel kell venni valami kötelezõen választottat..
"Belépés
a Neptun Guestori Intézményi és az Oktatói oldalakra"
Jobb oldalt kell kattintani a Belépés a WEBrõl gombra.
nekem még sose sikerült bejelentkezni.
neptun.bme.hu a cim, és bal oldalt kell beirni a cuccost ugye? nekem semmit nem csinál, hiába kattintok százszor a belépésre
rég olvasgattam itt.. melyik tankör?
én most sikeresen felvettem a tárgyaimat, nyelv egyelõre nincs, választhatónak meg marketing
Szeretnék felvenni még valami + kredites cuccot, de nem tudok emiatt a szar miatt.
#16802: miért kéne? szakmai elõkészítõ, térítésmentes...😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
egyébként nemrég akartak saját rendszert fejleszteni, csak bejött a neptun és erre tértek át.
A labor- és gyakorlatkurzusoknál kb. 35 férõhelyesek. Nálam azok a kurzusok beteltek, amik nem ütköznének másik órámmal.
Amúgy most olvastam, hogy hétfõn lesz valami tájékoztatás, hogy mi is lesz.
Se kijelentkem, hogy ez a rendszer megbukott😊
A hallgatói WEB 2006.09.08.-án 8 órától 20.30 - ig a HSZK.-ból érhetõ el egyidejüleg 300 hallgató számára.
20.30 - tól 24 óráig tetszõleges webhelyrõl elérhetõ a rendszer.
(0 órától 8 óráig adatbázis mentés és karbantartás)
amikor próbáltam, mindig volt valami gond. ez az egész számomra szánalmas..
De ne változtass, mert te is mégtöbb emberrel cseszel ki. Lehet hogy neked pont jó az óra, de akit kiszorítasz nem tud máshova menni ütközés miatt.
Hát mi 2 haverommal fullra uj órarendet csináltunk magunknak, részben felsõbb évesek elmondásai alapján (melyik tanár normális...) részben saját igényeink szerint (pl hétfõn csak 10tõl van óra.. stb). Amugy 3 külön tankörben voltunk de most mind3an együtt vagyunk minden órán még a gyakorlatokon is... cheers
Hát ezt nem tudom kommentálni. Szóval az ilyenek miatt most azt se tudom, hogy mi a lóf@szt csináljak...:|
neptun megy már? nekem még egyszer sem lépett be, most sem
Az elõre legyártott órarendem szerint csütörtökön 8:15-tõl 18:00-ig 15 perces szünetekkel lesznek óráim felváltva a BME K és CH épületében, fasza:/
Egyetem környéke tele van kocsmákkal (vajon miért...)
nekünk mondjuk 2 nyaralonk is van ugyhogy kénytelen voltam megtanulni😊
tehát már nem lehet visszavonni? üsse kõ
nekem van két 2es meg egy 3mas..
kár h haverjaim közül szinte senki nem ment nemhogy infora de még bme re sem. na nembaj, a sört sokan szeretik bme-n, ugy hirlik😊