Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek van már diákigazolványotok?
football without ultras is nothing
köszi😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Aztán vannak a keményebb szakok, mint a gazdinfó, vagy a gazdelemzés. Mi pl. gazdelemzésen ugyanazt a matekot tanuljuk, mint az elte fizikások. Azért ez talán jelent vmit... Hetente van dolgozat vagy zh a módszertani tárgyakból, ha hiányzol egy órát, már elveszted a fonalat.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Tudod, én meg lenézem, aki felsõbbrendûnek képzeli magát.
persze leeht hogy csak tulbonyolitom a kérdést😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Igaz is: a politikusok tolvajok, a szõke nõk buták...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként nem is mondtam hogy a bme-sek fejlesztették a neptunt, nem tudom mibõl szürted ezt le.
az orafelvétellel kapcsolatban meg, ma nyitottam meg elõször a neptunt, és kb 2 óra alatt felvettem ütközésmentesen minden órát. ennyi. ennél nehezebb volt ide bekerülni minthogy erre ne lenne képes valaki
az órrendek meg nem azért lettek összeállítva mert egyesek nem tudják felvenni az óráikat, de amíg a beiratkozáson egyes - magukat felnõttnek érzõ - emberek ovodás szintû kérdéseket raknak fel egymás után 4-5ször(!!!) akkor nem várható el az h maguknak tudnak csinálni egy órarendet ami nem ütközik. ez ilyen egyszerû. most ki lett nyalva a picsánk azzal h összerakták nekünk. fél év múlva meg siránkozni fogsz h miért nem segít senki, ez ilyen egyszerû
ha nem lázadozna mindenki, hanem csak szépen felvenné normálisan az órákat (amikor mûködik a rencccer😊) akkor nem lenne para. csak ez túl nagy elvárás 18 feletti embereknek 😊 és ezek akarnak diplomát.. omg!
egyébként nem azokat kell szidni akik variálnak, hanem a rendszer hihetetlenül balfasz megalkotóit, és a talán még annál is nagyobb balfasz üzemeltetõit. egyszerûen nem is értem hova kerültem, ovi szinten üzik az informátikát itt néhányan..na mindegy
szóval én nem tudtam felvenni 2 órát azért mert már telve volt (pedig oda szólt az orarendem), igy most felvettem más idõpontban.
szerintem itt nagy szopások lesznek jövöhéten, bejön a neptun szerinti orarendes is meg a tankör szerinti orarendes is az orára, és nem lesz hely pl...fasza
másrészt meg ha már nem sikerült felvenniük a neptunon az orákat, akkor vegy fel mindenki magának, amugysem értem miért kell másnak felvenni, mindenki képes arra akit ide felvettek hogy felvegyen néhány orát, az meg nem hátrány ha tudja neki milyen idõpont a jo, és hogyan akarja beosztani...
magadnak kell felvenni az órákat, ha beenged a neptun, limitálva van egyszerre 200user-re! hszk-ból meg 100 user-re. aszerint kell felvenned az órákat ahogy beosztották a tankörödet, sokan variálnak, kurva annyukat, mások azért szopnak.. névsorolvasásnál szeretni fogják õket. órarendek a gólyaportálon ugyebár
28kredit jön ki, erre jöhet még nyelv és a kötelezõen választott +2 kreditért. a kötelezõen választott a neptunban a tárgyfelvétel azion belül gazdasági és humán tárgyakat kell listázni, van egy valag, de a második harmadik oldal az értelmesebb szvsz (én marketinget fogok hallgatni). egy-két leírás van wiki-n ezekrõl a tárgyakról, link szintén vhol a gólyaportálon van
elsõ héten tudtommal nem lesznek laborok, de ez nem fix
hirtelen ennyi
Jelen állás szerint a Neptun sorozatos üzemszünetei miatt többõtöknek okoz problémát az órák felvétele.
Arra az álláspontra jutottunk a Hallgatói Képviselettel, hogy mindenki vegye fel az óráit a Neptunban amennyire tõle telik, hétfõtõl kezdve pedig a gólyaportálon megjelent órarend szerint menjetek elõadásokra és gyakorlatokra.
Akinek nem sikerült a Neptunban felvenni a tárgyait, vagy más tárgyat tudott csak felvenni, jelezze azt gyakorlatvezetõjénél. Remélhetõleg a jövõ hét közepére mindenkinek rendezõdik minden órája.
http://golya.sch.bme.hu/news.php?cmd=show&news_id=2876
plussz tárgyak nélkül 28 van ugye?
a 30 mivel lett meg mit választottál?
miben különbözik a kötelezöen/szabadon választott? gondolom kötelezõenbõl kell legalább 1
Nekem megvan a 30 kredit, de szeretnék felvenni valami humántárgyat is, ami kreditet is ad.
viszont a sima tárgyfelvételnél választhatod azt hogy minden, vagy választott. ott ELVBEN mutatja. gyakorlatban nálma a választottnál annyi van, hogy számitogépes szimuláciok