Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha jól tudom amúgy nem Kocka a neve, ez csak ragadványnév az épület alakja miatt.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Amúgy én is a leghátsó sorban röhögtem, semmit se láttam, szóval utánoztam a többit 😊
Aerobicra kéne menni, csak állítólag kivágják a fiúkat mert mindig csak ácsorognak a hátsó sorban-.-
Én itthon azt tapasztalom, hogy a legtöbben jelszót tesznek rá... bár azér elég ciki, ha az ember nem védi le jelszóval a dolgait, apum is ezzel ökörködött Egerben, felfogta a laptopot és letesztelte, átnézte pár család képeit 😛 😊) bezzeg amikor nekem pesten kellett volna net, 1 helyen se találtam így 😄
én kosarat választottam de rengetegen vannak igy lehet hogy átmegyek focira. a tanár azt mondta hogy most még van rá lehetõség.
Amúgy azt hiszem jól döntöttem a testnevelés órai focival. BEAC pályán 1200 m futás bemelegítésnek, aztán szabad foci😊
Kérdés, h fel tudsz-e odáig mászni, szal létra vagy tûzolzóautó. ^^
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
no mind1, lenin apánk is megmondta.. tanulni,tanulni,tanulni
football without ultras is nothing
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
sõõt
7perc maradt.
most látom hogy más nevén vagyok bejelentkezve, másik gépet épp formázom mert összeomlott, fasza..//grizzly vagyok 1ébként
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
szóval TÁRGYAk ott sIMA tárgyfelvétel, tehát NEM szabadon választottaknál van.
ott mintaterveknél gazdasági és humánismereteket választod és listáz
de siess már csak negyedora