Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki tud segíteni, szánjon meg, egy jó kis jegyzettel...<#rinya>#rinya>
[email protected]
Jövö évi matekérettségi
1. Kolompár Dzsenifer barátnõivel, (2 db), minden pénteken 36 üveg sört lop a közeli non-stopból. Hány üveggel lopnak összesen, mire nyolcadikosok lesznek? A lányok most elsõsök.
2. Egy kis budapesti szórakozóhelyen három ukrán kurva dolgozik.
Ha egy menet (egy óra) ára 10.000 Ft, amibõl a tulajdonos 8.000 Ft-t leakaszt, akkor mennyit kell a kurváknak dolgozniuk, hogy a tulajdonos befizethessen egy thaiföldi luxusüdülésre, ami 200.000 Ft-ba kerül?
3. Olegnek 19 gramm "uncut"-kokainja van, aminek az ára az utcán
13.000 Ft/g. Ebbõl elad 3 g-ot Abdulnak, 4 g-ot pedig Szaszának. Mi a maradék cucc napi értéke, ha Oleg maga nem sokat tol belõle, hanem tovább dílerkedik a koksszal a napi áron? Mennyit keres Oleg össz-vissz a kokszon, amit eredetileg a faterja seggében csempésztek be az országba?
4. Sanyi és Laca egy ukrán autógyûjtõtõl a következõ teljesítménybért kapják:
- BMW: 40.000 Ft
- Merci: 50.000 Ft
- Toyota: 20.000 Ft
- Opel: 15.000 Ft.
Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyûjtõnek, akkor hány Opelt kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?
5. Janónak van egy lefûrészelt csövû vadászpuskája négy tölténnyel. Egy töltényben 88 db, egyenként 0,5 g tömegû sörét található. Ha minden lövés során 44 sörét célt téveszt, akkor mi a találati százalék, és mennyivel nõ Janó osztálytársának a tömege a sörétektõl?
6. A bõripari kézmûves Ibrahim (32 éves) egy hónap alatt 8 db hetedikes kiscsajt szedett fel a Westendben. Hány hónapig kell a bevándorlási hivatalnak Ibrahim papírjait tologatnia, hogy a hetedik évfolyam összes (69db) cicusát még külföldi állampolgárként intézhesse el?
7. Gyuszi faterja Vácon üli a hatéves büntetését, amit gyilkosságért kapott. A gyilkosságért 500.000 Ft-ot akasztott le. A vérdíjból minden héten eljátszanak a lovin 15.000 Ft-ot. Átlagosan minden befektetés 8.000 Ft veszteséggel jár. Mennyi marad a vérdíjból, mire Gyuszi faterja egy év elteltével feltételesen szabadlábra kerül?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Itt elvileg az összes fennt van, ami eddig volt!
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
megtudja mondani vki hol vannak az idei feladatsorok????? ^^
football without ultras is nothing
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Most nagyon örülök 😄
bsz 2-es anal 3-as lett, nagykirály 😄 digit házival kéne valamit kezdeni... :c progházi az tetszik, az kúl.
engem mikróból meg bevezetés a számelméletbõl csesztek meg, analizis meg progok megvannak.
Mondjuk az is igaz, hogy egy film studies óra 4-5 órás egyhuzamban, de semmit nem kell csinálnom csak filmeket nézni. Ha nem tetszik elõkapom a laptopot, netezgetek...
Angol meg nevetségesen könnyû. A félévi vizsgát amire 2 óra volt 20 perc alatt majdnem hibátlanra megírtam. Viszont film studies elõadásomon majdnem elbuktam. Lehet nem az elõadás elõtt 30 perccel kellett volna anyagot keresnem hozzá...
Mûszaki Kémia: 2, 3/4
Mûszaki Ábrázolás: 2/3
Mérnöki Fizika: Bukta 😊
Mechanika: Bukta 😛
Matek: még nem tudom
Számtech: még nem tudom
nagyjából ez az eddigi mérlegem 😄
de amugy van ami tetszik (matek, marketing, bevinfo) (bar bevinfo zh nevetseges volt, kerdes pl: a vilag osszes kinyomtatott cucca mennyi helyet foglal, mi szerint lehet csoportositani a keresoket, s valami olyan nyakatekert valaszok voltak amit elo ember nem ert meg, pedig eleg regota netezem es erettsegiztem is belole), de van ami nagyon nem. pl most vallgazd jegyzettel szivok, mert az egyik tanar tenyleg segghulye, nem is voltam benn az orajan mert felesleges, na ajegyzete is olyan. dobalodzik "szakszavakkal", de nem fejti ki miert, meg mi ertelme az egesznek, csak seggeld bel. elmeletileg oran ezt megtudtad volna, de szar az eloadas ugyhogy senki se jar be... az utobbi 3 orat egy ferfi tartotta, neki jo a jegyzete, ertheto, erdekes jobb olvasni. ami nagyon nem all ram az egesz szakbol, az h nem tudok olyat tanulni amit baromsagnak tartok, s az en szememben pl a menedzsment 75% -a egy koholt faszsag.
huh, sry, kicsit megfaradtam a vallgazdtol, nem irtam vmi erthetoen ugy erzem, megyek is doglok
És eddig hogy tetszik? Régebben én is gondolkodtam rajta, hogy oda megyek, de ez a gazdmatek eddig jó választásnak tûnik, csak remélem nem megyek tönkre idegileg mire végzek 😊
2. félévben meg alig lesz gazdasági s tele leszek mûszakkal, érdekesen van elosztva
menedzsment 2-es
matek es bevinfo nemtom
vallgazd holnap (haha moka lesz-.- kollektiv tudas befigyel sztem)
Ha lelkiismeretessen tanulsz, akármelyik viszgát megírod jól. Csak az embereket eleve a kettesre tanulnak, és könnyû elcsúszni kettes tudással. Ha ötösre tanul az ember, akkor is könnyû elcsúszni a négyes felé.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Könnyû beszélni, ha te már túl vagy vmin...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]