Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerda:földrajz, péntek:angol, nagyon fasza kis program:c
Hala Madrid!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
számoljunk egy nyelvvizsgával, a matek közepet simán meg lehet irni 90 felé, egyébként érdemes elõrehozottat csinálnod matekból, ha elcseszed akkor sincs baj, szoval igy már 127ed van, infó közepet 90 felé kell szintén, simán megcsinálható
mennyi volt a BME-n a ponthatár?
mert én kb max 123-125 öt tudok összeszedni nyelvvizsgával együtt.
leszarom a konfigod...
football without ultras is nothing
2 nehogy azt hidd hogy bmf könnyû hely, ugyanugy kell tanulni, de ha bme re jársz akkor is van idõd, van aki dolgozik mellette stb, a lényeg hogy folyamatosan kell tanulni óráról órára és akkor nincs baj...nyilván könnyá mondani, és nekem sem megy olyan jól eddig de mindegy
ja és gdf-re be ne add mert akkor igaz hogy nem tanulással baszod el az idõdet, de elbaszod azzal hogy tök fölöslegesen végzel el egy föiskolát, annak nincs sok értelme.
van egy info közepem amit tavaly raktam le és ecdl bizim is van amit szintén tavaly raktam le... ugymondd azzal készültem az éretségire.
matekból nem kívánok emeltet rakni mert nem tudott volna a sulim felkészíteni rá. de már az info emelttõl is elhajlok..marad a nyelvvizsga.
bme re megmondom õszintén nem akarok nagyon menni mert 1 magas ponthatár 2 nem akarom minden idõmet a tanulással elbaszni.. tehát 1 helyre BMF-NIK lesz berakva, az mégis csak jó és nem is a legnehezebb, aztán 2. helyre berakom gdf et😄 ha máshova nem akkor legalább oda. és 3. helyre meg a Veszprémi Egyetem levelezõs szakát... amugy meg mindenhol a Mérnök Informatikust jelölném be.
Nyelvvizsga ötlet? hol a legegyzserûbb és hol érdemes készülni rá?
leszarom a konfigod...
hogy aki infóra akar menni, akár BME re ahol a legmagasabb a ponthatár: nem nehéz bejutni egyáltalán, sõõt kifejezetten könnyû, csak okosan meg kell lennie a pontoknak. Ami nehéz: bennmaradni😊 mostmár tudom
1. tehát ecdl-t ne csinálj, csak pénzkidobás, semmire sem jó, infora meg járj be, elvileg az iránt érdeklõdsz, ne hidd h kurvaokos vagy belõle, mert jó pap is holtig tanul. mellesleg info érettségivel elvileg kiválthatod az ecdl-t, nemtom én nem szarakodtam vele.
2. nyelvvizsga nélkül emberszámba sem vesznek manapsága. tanulni meg kell, egyetemen pláne. ha fél évig eljársz heti egyszer angolra akkor egy közép simán megvan, persze tény h nem a bme-nél, de azt meg senki nem nézi. a plusz7 ponthoz mindegy milyet csinálsz, amikor meg majd állásinterjúra mész akkormeg beszélned kell angolul, nem papírt mutogatni. nyelvvizsgával nem kell órára járni, de ha nem muszáj ne hagyd ki, könnyen felejt az ember. persze a lustaság nagy úr, tény.
3. egy emelt szint kellhet. kettõ már nem feltétlen, plána ha lesz nyelvvizsgád. matek fizika v info emelt, én matek-info-ból voltam. matekkal buktam is nagyot, info könnyû volt. mire számíts? nemtudom, emberfüggõ. amelyiket jobban kened, arra menj. sztem matek mindneképp nehéz. tényleg.
+1. a rangsorodat a tavalyi ponthatár szerint állítsd össze. ha BMEre is szívesen jönnél azt rakd elsõ helyre, mert magasabban lesz a ponthatár mint BMF-re. ha BMFet rakod elõre de bejuthatnál BMEre is baszhatod, mert ami elõbb van az számít. tudom h triviális dolog, de sajnos nem mindnekinek. bár az ne is jöjjön BMEre :]
na, akkor iszom tovább 😊
pl bme-re ne menj ha csak a papir számit, ha angol kell akkor Ih,
ha német akkor goethe vagy osztrák intézet
egy sima középszintû nyelvvizsgával sem kéne órára bejárni?
leszarom a konfigod...
de asszem ugy van hogy - info tanár mondta hogy nála ez mûködött - nem kellett info ra bejárnia 1 évben mert megvolt az ecdl es papírja...
szal erre legalább jó😄
leszarom a konfigod...
és akkor legalább nem kéne választottból érettsgiznem mert megvan az info közepem😊
ecdl cuccért jár valami?
leszarom a konfigod...
nyelvvizsga vagy emelt érettségi?
nem tom:S:S
leszarom a konfigod...
olvasgathatsz is, sok okosat tudnak ám írni 😊
leszarom a konfigod...
anal zh már kevésbé volt vicces, remélem meglesz a kettes 😊
ez megérdemelte a téket 😊
akkor tök mind1 hanyasra érettségizek töribõl meg hasonló szenny tantárgyakból?
leszarom a konfigod...
nekem van egy elõrehozott 87% os info középszintû érettségim. Tehát az 58 pont, és még kb majd a matekra is ilyesmire számítok!
nem tudom hogy menjek e idén emelt szintû infóra -e...
de ha u.e. lesz a matekom is akkor 116 pontom lesz....szerintetek érdemes emeltre mennem?
leszarom a konfigod...
1. A le- és felszállás érdekében a Balkáni Közlekedési Vállalat 20 napon keresztül, kísérleti jelleggel egy új, ajtó nélküli villamost közlekedtet. (...)<#vigyor>#vigyor>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A pontduplázást nem kell kérni, kiszámítják neked automatikusan mindkét módon és a jobbat kapod.
Ha mindenképp a duplázásra mész, akkor így számolnak: 90% felett kapod az egyes tárgyakból a maximális pontszámot, azaz 60 pontot. Utána 5%-ként vesztesz 2 pontot (tehát 85-89-ig 58 pont, 80-84-ig 56 pont). Ugye mivel két tárgyad van, így max. 2*60=120 pontot szerezhetsz így. Ha emeltre mész, akkor egy emeltért 7 pontot kapsz (de az elõzõ pontszámítás marad, tehát érdemes kalkulálni, hogy mekkora a tudásod, mert könnyen lehet, hogy elbukod a +7 pontot a rosszabb teljesítménnyel). Nyelvvizsgák: közép 7 pont, felsõ 10 pont, de max. 15 pontot kapsz ezért. Mind az emelt, mind a nyelvvizsga pontszám a +24 pontból megy, tehát hiába van neked 2 felsõd, meg 2 emlelted, akkor is max. 24-et kapsz ezekért (nem pedig 2*10+2*7=34-et 😊).
szeretnék kérni a pontszámítással egy kis segítséget, hogy miként számolják és hogyan kell?!
annyit tudok hogy a szerzett pontjaim megduplázását fogom kérni, de az hogy mûködik? felvételi tantárgyaim Matek-Info.
és most hogyan is kell kiszámolni hogy mi van?
PM-ben vagy ide is várok válaszokat köszi..
leszarom a konfigod...
Érdekes módnon az akadémiai kiadó lapján nincs fenn, pedig õk is kiadták, esetleg hívd fel õket, hátha van még raktáron.
viszont a menedzsment jegyzetem pl csak 50 o.
bevezetes az infobol meg arrol tanultunk hmilyen jo a gugli😊
amúgy nálam erõsen érettségi feeling van, 1 hét múlva zh, most szerzem be a jegyzeteket, és kezdem el tanulni a többszáz oldalt-.-