Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
11 kreditem van eddig + vizsgák.
Még az ösztöndíjátlagot sem fogom elérni, pedig nálunk már 2.0-tól jár, és az egész országban nálunk fizetnek a második legtöbbet. 😛
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
megvan az elsõ kereszted 😊
football without ultras is nothing
gondolom 2 zh van a tárgyból. kérdés h két pótzh van e vagy csak egy.
ha két pótzh akkor valszeg arról már lekésted és nem lesz aláírásod. ha csak egy, akkor azon bepótolhatod az elsõt is, és ha 2esre írod megvan az aláírás.
persze minden egyetemen minden tárgynál más más a követelményrendszer, nehéz ezt így általánosn. de ez a jellemzõ
Akkor azt jelentené, hogy nem mehetek pót Zh-ra sem? Nem értem én ezt az egész rendszert.
alkalmaznak már most másodéves hallgatókat ezen a területen, mert mondjuk egy L'Oreal vagy Samsung úgyanúgy tud téged alkalmazni, mint mondjuk egy LG, hiszen fogsz érteni pénzügyhöz, üzleti gazdasághoz, informatikához. inkább úgy mondanám, h ez a szak arra jó, h el tudjad dönteni mit akarsz tényleg csinálni.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
mellesleg lehet igazad van a gazdinfoval
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mechanika - Statika
Mérnöki Fizika
Számtech 😄 (az egyetlen nõ gyakvezetõnél vagyok, és ez a legnagyobb szemét is az egész tanszéken... Mikor a felsõbbévesek megtudták, hogy ennél a csajnál vagyok, már elõre röhögtek 😄 Úgy utálom azt a nõt... pofára megy minden nála. Van 2 srác, akiknek fix a 4-5-ös, és a többieknek vért kell izzadni a 2esért... 😞)
keress a Kristu nickre wiw-en jah meg bme-vik 😊)
kaposvár van beállítva, de azt is mondhattam volna h szalontai kristóf 😄
digit nekem sem tetszik, de a fizika sem fog 2.félévben...az mondjuk egy másik történet.
nemsok embert ismerek egyébként de látásból az emberek kb felérõl azért meg tudom állapítani hoyg láttam már😊 ez is haladás. de mondjuk mindig látok uj arcokat, sokan vagyunk (még😄).
szal nekem tuti nem menne, nem fekszik közgáz...
nem akartam senkit megsérteni, mellesleg tuti lesz soksok meló, mert végülis "két" diplomát ad, és sok munkáltató örül, ha nem kell a kocka programozó mellé még egy közgazdászt is fizetni. gondolom én
bsz zh eredmények neked már megvannak? :o melyik gyakvezér?
digit-et abszolút nem vágom nagyon nem tetszik, hétvégén megyek sch-ba haverokkal összeülünk alkotni vmit. zh-tól viszont fosok.
progházim viszont halad szerencsére.
wiw-em van jaja, de nemhiszem h ismerlek irl
#17145: mibõl gondolod h trágyának néz ki? ebben az évben kerülnek ki elsõre gazdaságinformatikusok egyetemi diplomával, so még semmit nem lehet róla mondani, csak annyit, h munka az lesz, nem kell tõle félni...
viszont! pozitivum hogy eddig mindenem megvan! nem is gondoltam volna. a bsz 2.zh is sikerült elsõre😊
ellenben a prog nagyházival, meg a digittel hamarosan gondok lesznek ugy érzem:S
Nem ismerlek egyébként? iwiwed van?😊
Nem értem mi értelme van ennek.
Én elfogadnám hogy akinek nincs szüksége infóra az ne tanulja, de cserébe nekünk se kelljen ökonomiát. Totális idõbaszás, és finoman szólva jobban is el lehetne ütni a ráforditandó idõt.
katalány: matek szakkal még jobban beszívod ha rám hallgatsz elkerülöd erõsen, gazdinfo meg elég trágyának néz ki, én mérnök infon is buktam mikmakon 😊 na majd pótzh-n 😊)
Amúgy meg Kémia BSc nappali tagozatosok tanrendje az SZTE-n
Kiemelném a következõ sort: IBN001G Informatikai alapismeretek,_Gyakorlat minden févben, 2 óra,_Gyakorlati jegy
Ja, tényleg, ma közölte a linal tanár, hogy egy ember a szóbeli vizsgán 1-1,5 óráig felel. Az azért kemény lesz :/
Esetleg még lehet közgazdász, de abból már így is túlképzés van, ráadásul töritudás sem árt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem