Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Naja, csak a vizsgástárgyakból 1re mehetek úgy néz ki 😄 Tehát max 14 kredit.
grizzly21
mi az hogy szarul?? nekünk összesen eddig 11et lehetett kötelezõkbõl szerezni😊 abból a mikrót nem csináltam meg, de a másodikra el se mentem. majd valakivel megcsináltatom. Tényleg nicns valakinek kedve? Meghálálnám😊 csak legyen szõke rövidhaju és akkor nem lesz baj😊

I.C.ram
én eléggé szarul állok 😛

11 kreditem van eddig + vizsgák.

Még az ösztöndíjátlagot sem fogom elérni, pedig nálunk már 2.0-tól jár, és az egész országban nálunk fizetnek a második legtöbbet. 😛
grizzly21
nálunk egy év alatt 60at javasolnak, amibõl ha 30at nem csinálsz meg akkor kirugnak. Max egy félévben asszem 40et vehetsz fel ingyenesen, többért fizetni kell, de engem ez nem fenyeget😄

zmeor
mennyi kell?

leszarom a konfigod...

grizzly21
woww:oo
hát, én most 7 nél járok, de januárban lesz két 5ös meg egy 7es vizsga.

2XP
Ez még korai kérdés 😊 Ha nem húznak meg semmibõl, akkor elvileg 34 lesz.

I.C.ram
Kinek hány kredit jött össze? 😄
2XP
Ah, ne is mondd. Hétfõn volt linal, ma anal, holnap ismeretelmélet (t karos maffia kitalálta, hogy nekem erre a tárgyra nagy szükségem van, tiszta filozófia az egész, egy szót sem értek belõle, és maradt kb. 6 órám, hogy megtanuljam), aztán péntekre még maradt egy jó kis vállgazd, amire még szintén kellene egy hét felkészülési idõ, így érdekes lesz fél nap alatt megtanulni...

magus
kihalt a topic, végzõsök táncikálnak meg isznak, gólyák meg szívnak a vizsgaidõszakkal-.-

Balo
Nálunk amibõl így van ott, a meg nem írt ZH 0 pontosnak számít. Teljesen felesleges itt megkérdezned, mivel minden egyetemen minden tárgynak más a követelménye.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

kellemetlen
megvan az elsõ kereszted 😊

football without ultras is nothing

Fizikából 2 ZH van, de nekem csak 1, mert nem mentem be. Viszont az van a tájékoztatóban, hogy azok mehetnek Pót Zh-ra, aki 25-40% átlagot teljesitetett. Nekem meg nincsen átlagom. azt hiszem ezt elcsesztem..<#wow3>most rohanok elõadásra...
logikai hálózatok tervezése

miétr ne mehetnél?
gondolom 2 zh van a tárgyból. kérdés h két pótzh van e vagy csak egy.
ha két pótzh akkor valszeg arról már lekésted és nem lesz aláírásod. ha csak egy, akkor azon bepótolhatod az elsõt is, és ha 2esre írod megvan az aláírás.
persze minden egyetemen minden tárgynál más más a követelményrendszer, nehéz ezt így általánosn. de ez a jellemzõ

Nem rémiszgessé, csak a progitól félek, nem megy a C nyelv.
A digitális tech.-t valamiért én sem szeretem, milyen anyagotak van belõle?
Sziasztok! Kérdezném tõletek,hátha tudtok segíteni, Fizikából az I.ZH-ra nem mentem be,leakartam, de meggondoltam magam utólag, a II.Zh. 62 % -ra sikerült, de most nem tudtak átlagolni.
Akkor azt jelentené, hogy nem mehetek pót Zh-ra sem? Nem értem én ezt az egész rendszert.
igazából mindegyik szak olyan, h ha nem érdekel, és nem tanulsz magadnak még azon kívül, amit egyetemen leadnak, akkor egyik szakmával sem mész semmire... igazából a gazdaságinformatika is errõl szól, és elõszeretettel
alkalmaznak már most másodéves hallgatókat ezen a területen, mert mondjuk egy L'Oreal vagy Samsung úgyanúgy tud téged alkalmazni, mint mondjuk egy LG, hiszen fogsz érteni pénzügyhöz, üzleti gazdasághoz, informatikához. inkább úgy mondanám, h ez a szak arra jó, h el tudjad dönteni mit akarsz tényleg csinálni.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Balo
Nyugi jól állsz. Haveromnak 2 van eddig meg, és egyik jegyzõkönyvét 1,5 hónapja visszadobálják.:S

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

mothers i like to fuck

mellesleg lehet igazad van a gazdinfoval

I.C.ram
milf? 😄
magus
milf 😄DD

magus
én ilyenre járok és így van, de egyiket sem bírnám/szeretném hc szinten tanulni, úgyhogy ha átmennék vért izzadnék, és nem bírnám, csak szenvednék. jelenleg így gondolom, azt tanuld ami érdekel, hiába tudod, hogy sokat ér egy orvosi, ha nem tudnád elvégezni

Sadist
Ebben lehet némi igazság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Nekem viszont most jópár ZH nincs meg 😄

Mechanika - Statika
Mérnöki Fizika
Számtech 😄 (az egyetlen nõ gyakvezetõnél vagyok, és ez a legnagyobb szemét is az egész tanszéken... Mikor a felsõbbévesek megtudták, hogy ennél a csajnál vagyok, már elõre röhögtek 😄 Úgy utálom azt a nõt... pofára megy minden nála. Van 2 srác, akiknek fix a 4-5-ös, és a többieknek vért kell izzadni a 2esért... 😞)
I.C.ram
multiclass-olos (DnD powahh 😄) szakokat nem szeretem, mert szerintem olyan, hogy több dologhoz is értesz, de egyikhez sem eléggé 😊
grat 😊

keress a Kristu nickre wiw-en jah meg bme-vik 😊)
kaposvár van beállítva, de azt is mondhattam volna h szalontai kristóf 😄

grizzly21
megvannak bizony, TothÁgi. pont 32 pont, ugyhogy rendes volt (nélküle ez nincs meg az tuti😊)
digit nekem sem tetszik, de a fizika sem fog 2.félévben...az mondjuk egy másik történet.
nemsok embert ismerek egyébként de látásból az emberek kb felérõl azért meg tudom állapítani hoyg láttam már😊 ez is haladás. de mondjuk mindig látok uj arcokat, sokan vagyunk (még😄).

bocs, jogos. rosszul fogalmaztam..
szal nekem tuti nem menne, nem fekszik közgáz...

nem akartam senkit megsérteni, mellesleg tuti lesz soksok meló, mert végülis "két" diplomát ad, és sok munkáltató örül, ha nem kell a kocka programozó mellé még egy közgazdászt is fizetni. gondolom én

hát én ala 2.zh-t átaludtam szal 😊)) de pótzh sima volt, sajna csak kettesig javítják. bár úgy vágtam neki az egyetemnek h minden mindegy, csak görbüljön.
bsz zh eredmények neked már megvannak? :o melyik gyakvezér?
digit-et abszolút nem vágom nagyon nem tetszik, hétvégén megyek sch-ba haverokkal összeülünk alkotni vmit. zh-tól viszont fosok.
progházim viszont halad szerencsére.

wiw-em van jaja, de nemhiszem h ismerlek irl

sry, nem láttam

#17145: mibõl gondolod h trágyának néz ki? ebben az évben kerülnek ki elsõre gazdaságinformatikusok egyetemi diplomával, so még semmit nem lehet róla mondani, csak annyit, h munka az lesz, nem kell tõle félni...

grizzly21
lál😄
viszont! pozitivum hogy eddig mindenem megvan! nem is gondoltam volna. a bsz 2.zh is sikerült elsõre😊
ellenben a prog nagyházival, meg a digittel hamarosan gondok lesznek ugy érzem:S
Nem ismerlek egyébként? iwiwed van?😊

én sem mentem be a maira 😄DD

grizzly21
Te PTE információs technológiára jársz?

ivjoe
Igen az eleje óta az SZTE-rõl van szó. 😊
Ill. PTE, katalány oda jár.
grizzly21
azon én is, a makróra meg el se mentem már ma.
Nem értem mi értelme van ennek.
Én elfogadnám hogy akinek nincs szüksége infóra az ne tanulja, de cserébe nekünk se kelljen ökonomiát. Totális idõbaszás, és finoman szólva jobban is el lehetne ütni a ráforditandó idõt.

mindenhol van info, nélküllözhetetlen 😊)

katalány: matek szakkal még jobban beszívod ha rám hallgatsz elkerülöd erõsen, gazdinfo meg elég trágyának néz ki, én mérnök infon is buktam mikmakon 😊 na majd pótzh-n 😊)

én elterõl beszéltem 😊

ivjoe
Nem, kémiások.
Amúgy meg Kémia BSc nappali tagozatosok tanrendje az SZTE-n
Kiemelném a következõ sort: IBN001G Informatikai alapismeretek,_Gyakorlat minden févben, 2 óra,_Gyakorlati jegy
I.C.ram
Nem lehet, hogy vegyészmérnökök, és nem sima kémiások?
ivjoe
o.O
Barátnõm mindkét szobatársa kémiás és mindkettõnek van infója. 😊
Lakótársam TTK-van kémián, matekoznak keményen, nem is egy tárgynak elõfeltétele, és semmi informatikájuk nincsen

ivjoe
SZTE
2XP
Hát közgazdásznak csak vmi jobb egyetemre érdemes menni (pl. corvinus, bme), ott is pénzügyre, esetleg alk.közgázra. Meg persze leginkább gazdmatra (ide töritudás egyáltalán nem kell, van egy egyféléves gazdtöri tárgy, de arra kb. 3 napot tanulsz és ezzel vége a töri tárgyaknak), itt alapból nincs sok számtech a bsc ideje alatt (csak excel és maple, de az sem vészes szinten), viszont ha vinni akarod vmire, akkor azért programoznod is kell. A matek meg elég brutális, nagyjából azt tanuljuk belõle, mint elte fizikán.

Ja, tényleg, ma közölte a linal tanár, hogy egy ember a szóbeli vizsgán 1-1,5 óráig felel. Az azért kemény lesz :/

Hol vagy mérnök infos?
Sadist
Jah, TTK-n nem is nagyon tudok olyan szakot, ahol a legfõbb tárgy a matek, de ne volna semmi informatika. Ez van.
Esetleg még lehet közgazdász, de abból már így is túlképzés van, ráadásul töritudás sem árt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Téllegbazz, a matematikusoknak BSC-ben is van progalap, de csak a 3 félévtõl. 😄DD
Sadist
Persze, mert BSC rendszerrel megint megbolygatták a kakit, úgyhogy egy kalap alá vették a mérnök informatikust, a gazdinfosokat, a progmatosokat, meg az összes szakot, amiben van valami informatika. Tavaly még a matematikusoknak is volt progalap. A különbségek majd csak 2-3. évtõl jönnek igazán.

ivjoe
Ööö, õ most ugye elsõ éves, szal ha abból indulok ki, h én mérnök infósként ugyanazt tanulom, elsõ félévben, mint a gazdinfósok (najó, nekem van plusszban fizikám), akkor ugyanott tart, gazdinfósnak is kell programozni és elsõ félévben a C csak az alap, de ezt pont én magyarázom neked?