Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sport egyébként csak elõsegíti a tanulást és nem elveszi az idõt elõre ezt többen is mondták és én is tapasztaltam. Két tanulás közt egy óra mozgás (akár az utcán futva, akár kosárpályán, akár egy foci ismerösökkel), nagyon felfrissiti, az agyadat is.
Amúgy talán a sportot nem kellene annyira erõltetni mint amerikában, az egyetem tanulásra van, abban kellene versenyezni...
és ott a MAFC
mondjuk a körülményekrõl ne beszéljünk, dehát nincs is annyi pénz az oktatásban mint usaban
football without ultras is nothing
Épp elég baja lesz annak aki bölcsész: lehet irigykedni hogy alig tanulnak, de cserébe nem lesz állásuk. Kár még rárakni egy lapáttal.
Felvilágositokampánynak ez nagyon nem jo csak megutáltatja magát még jobban.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
De aztán, ahogy az "alapozó" tárgyakat letudtam 2-esekkel a "szakmai" tárgyaim már rendre 4-5-ösök. Mondjuk ez legalább érdekel is 😊
Mindezt úgy mondom, hogy én is BME-s vagyok. De baromi szánalmasnak tartom, hogy mindenkit a szarba néznek, aki nem BME-s.... ELTE-t (nem, nem a bölcsészkart, hanem a TTK-t) is megjártam már, és ott nyoma sincs ennek, gyanítom, hogy a BCE-n sincs.
Engem baromira idegesít, hogy jár a BME-re egy jöttment senki 2 hétig aztán úgy itékezik mindenrõl ami nem BME-s, mintha 6 doktorija lenne, és legalább egy egyetemi tanár rangja...
A munkahelye meg..., hát ha nem csak szorgalmas, de jó ötletei is vannak, akkor lehet a saját fõnöke😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ez is mi bazmeg? Felvesz kétszer annyi kreditet, mint kéne, és mindegyikbõl ötösre vizsgázik? Az ilyet már nem honorálni kéne...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sikeres vizsgákat és Kellemes Ünnepeket Mindenkiek!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ez a hét elég brutális volt, hétfõn algebra, szerdán anal, ma ismeretelmélet, holnap vállgazd, már egy hete szinte semmit nem aludtam 😞 Még jan. 3-án reggel gazdtöri, este mikro. Aztán két hétre rá anal szóbeli és még 19-én algebra szóbeli, és ezzel vége (feltéve ha holnap nem húznak meg vállgazdból). Na ezek lesznek az igazán brutálisak, fél év sem lenne elég felkészülni rájuk :/ Be is kalkuláltam belõlük legalább egy uv-t...
És te hogy állsz?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Még ma jön egy éjszakázás vállgazdra, aztán végre kialudhatom magam 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler