Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez így igaz, annyival egészíteném ki, h szerintem még annyi pénzt sem ér, szóval csak egy rókabõr, h pénzt dobj ki az ablakon. ha ilyen területen akarsz elhelyezkedni akkor diploma kell, nem ecdl.

football without ultras is nothing

I.C.ram
tavaly és tavaly elött még úgy volt, hogy akinek 5-ös lesz a középszintû számtech érettségije, az autómatán megkaphatja, ha befizeti az eljárási díjat. Szóval ergó a vizsgát ingyen is leteheted az érettségivel, csak magért az okmányért kell fizetni.
olympus
Olvasgattam itt az ECDL-rõl.
ÉRdemes letenni középsuliba? Ugyebár van vizsgadíj, ez fõsulin is van?
Vagy ott ingyenes? Vagy esetleg drágább.?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Köszi a válaszokat!

Divatcsapatok OLÉ!

Sadist
Fizika közép sem egy nagy kaland. A legnehezebb benne bemagolni a fizikusok munkásságát meg a különbözõ atommodelleket. A többihez csak a négyjegyû függvénytáblázat meg józan paraszti ész kell.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Nem nézik. Én is infoval kerültem be BMEre. Akinek van egy csöpp ezse az infó középbõl megy, mert sokkal könnyebb.
magus
afaszomba is, hogy neptunban úgy volt kiírva, a matek vizsga, hogy 0/0. ha nem megyek holnapután, akkor már csak egy lehetõségem lesz 2 hét múlva, hanem akkor bukta. a faszomba is gl hf.

grizzly21
fizika közép nem nehéz állítólag.

nem nézi azt senki, csak a pont számit.

nem lehet választani, a jobbat választják. ez autmatikus.

olympus
középszint és még egy kérdés:

BMF-KVK-n a felvételinél ugyebár a matekot meg egy választott tantárgyat nézik. Namármost, ha én villamosmérnökire jelentkezek, akkor vmilyen szinten nézik, hogy fizikából vagy infoból érettségizek.?? Tudom, hogy a pontozásban nem számít.
Ugyanitt lehet azt választani, hogy az érettségi eredményemet nézzék duplán?

Divatcsapatok OLÉ!

hmm, nekem eddig anal van meg, az 4es, statisztikát még nemtudom, de sztem UV lesz belõle :) hátravan még vállgazd, gazdinfo, IT, makro

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
Nem. Olyat lehet csak, hogy kilépsz, viszont bemész záróvizsgázni, és ha jó szívûek, akkor engedik, hogy érettségizzél. Elvileg valami 20%ot lehet hiányozni, ha kilépsz januárban az kb 40%ot jelent. Tanárok jóindulátán múlik az egész.
nem

Sziasztok! Lenne egy érdekes kérdésem , hátha vki tudja eddig még nem találtam rá választ.. nos, tegyük fel ebben az évben érettségizik vki , most 12.-es. Elképzelehetõ -e az, hogy mondjuk január elején
"kilép" az iskolából -> szoval kb. négy hónapig nem jár iskolába (hivatalosan sem), és úgy érettségizik utánna májusban mintha mi sem történt volna , lehetséges ez ?

(igy a felvételinél értelemszerüen csak a szerzett pontot venné figyelembe)
2XP
Ma tették fel a mikro eredményket. 4-es lett, aminek végül is örülnöm kellene, de csak 6% kellett volna az 5-öshöz. Mondjuk a 37 fõs csoportból 13-an buktak...

Gazdtöri 4, vállgazd 5, info 5, ismeretelmélet 5.

Már "csak" a linal és anal szóbeli van hátra 17 és 19-én, félek is elég rendesen, esélyt sem látok, hogy én addigra megtanuljam. Még ha fel is fogom a bizonyításokat, egyszerûen nem tudom õket fejbõl elmondani :(

hogy állsz vizsgaidõszakkal? (többiek is jelezhetik)

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

hi
melyik?

olympus
Hellósztok!

Fizika érettségi mennyire nehéz?

Divatcsapatok OLÉ!

ffxi
csak kérdeztem.

Fákjúal!

I.C.ram
Gondolom ott is van örök sláger média meg kommunikáció. Amúgy szerintem is csak idõpazarlás ezeket a szarokat tanulni. tényleg csak arra jó, hogy az adott szakmában túlképzett legyél, és ne vegyenek fel a magas minbér miatt, mert ugyanezt a baromságot betanítják egy sima érettségisnek is pár hét alatt.
komolyan nem értem az embereket.. minek neked szarfos kamudiploma? h magasabb legyen a minimálbéred amiért aztán sehova nem vesznek fel?
tanulj szakmát, jobban jársz. ausztriába szobafestõmázoló 400at keres. szia

I.C.ram
Nem akartam bántani a kislányt csak a tényeket mondom. Nincs nekem semmi bajom az irodalommal, csak tudom, hogy itt sokan kinemállhatják. :)
ffxi
Pécsett vmi büfés-szakot tudtok?

Fákjúal!

Lázálom
Szerencsére ezen már túl estem

Ha mindig figyelsz a lélekre, és túlléped látásodat, eléd tárul a pillanat.

degonosz :) ugyanakkor õszinte XD

zmeor
emelt magyar pffffööjj<#buck> mekkorát szart petõfi sándor mielõtt megírta az Alföldet

leszarom a konfigod...

grizzly21
:D jah, szerencsére

I.C.ram
Na igen. Ez az a hely, ahol emelt irodalomról anyagot nem fogsz találni :D
Sziasztok! Ugyan nem olyan régen kaptuk meg az idei emelt irodalom tételeket szóbelibõl,de ha esetleg már van nektek ehhez kapcs.ban valami segédanyag akkor küldenétek nekem is? köszi elõre is
Sadist
Van, csak nem ebbõl a tárgyból.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ffxi
Ááh semmi különös.

Fákjúal!

Jé Te itt vagy? meddig szünetelted a sulit? nem tudok rólad semmit.
Van a jegyzetben két sor, de nem értem, nekem magyarul kellene, hogy megértsem a lényeget. van jegyzeted?
ffxi
Tudtok mondani Pécsett vmi büfés-szakot? THX elõre!!!!

Fákjúal!

Sadist
Tankönyv, jegyzet esetleg?

Nem megyek át mégsem, mert fizetõs.
Sziasztok! Valaki mondja meg nem egy megérthetõ mondattal, hogy "mi az ekvivalencia osztályok lényege". maga a kifejezést sem ismerem..<#nemtudom>
A lineáris listák definícióját is kérném szépen, ha van itt valaki.
Azt hittem ez algoritmus valamivel könnyebb, de úgy látom nem nekem találták ki.
Segítsen valaki.<#conf>
Mindenkinek
BUÉK!!!
magus
neem, nem a rangsorra gondoltam, vagy h melyik jobb egyetem, de az egyetem igen fontos része ugyan a tanulás, de rengeteg van mellette, ami fontos sztem. sport, sztem lehetne erõltetni jobban. a bulik, nem feltétlen kapcsolatok kiépítése, h majd jól jönv mikor, hanem hogy egyáltalán ne egy otthonülõs valaki legyél ha a szakmádhoz nem az kéne. ha az egyetem csak a tanulásból állna lazán otthagynám, annyival nem keresek többet vele.

2XP
Miért, ha nagy sportoló vagy, akkor már kiváló leszel a szakmádban is?

Vagy itt a kapcsolatépítésre és a szakmai gyakorlatra gondolsz? Mert az már nem éppen a szorosan vett egyetemi élet és ebben nem is igazán lehetne rangsort felállítani az egyetemek között, amirõl pedig korábban szó volt.

magus
ha az egyetemen csak tanulsz akkor úgy jössz ki az egyetemrõl, hogy nem ér semmit a papír. a tudás maga nem elég...

de miért itt kérdezõsködsz ilyen hivatalos témákban?
írj a tanulmányi hivatalnak egy levelet aztán majd válaszolnak. talán még idén. talán még idõben.

Hát én sem tudom....
gondolom szemeszterenként, nyilván beiratkozáskor
esetleg külön dékáni engedéllyel bármikor

Nem tudjátok, hogyan lehet átmenni levelezõre és mikor?
I.C.ram
Mivel a BME az állam tulajdona, ezért a benne dolgozok beosztottak az államnak.
Sadist
Vagy kapjanak BKV bérletet, mint jobb helyeken a hallgatók...

Balo
Hát a rektor nem nagyon beosztott. De szerintem ott kellene visszavenni a szolgálati autókat, ahol nem feltétlen szükségesek a munkához...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

I.C.ram
Igen. Vegye meg a saját fizetésébõl. Ha már szétkeresi magát. Ne az állami pénzbõl kapjanak már luxust a beosztottak...
Balo
Ha jól tudom van BME-ELTE sportversenyek, ahol Cseh Laci már bizonyított egyszer-kétszer:)
Amúgy a BME költségvetése 25 milliárd forint, amibõl tényleg nem sok százalékot fordítanak sportra, de mégis nagyságrendekkel többet, mint a többi intézményben. A rektor meg megérdemel egy VW-t, elvégre eljutott oda, bár a két kocsi már sok egy embernek...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
na meglett digited? :) én becsusztam elsõre, nem kis szerencse volt, 22 pont:)

jogos,rosszul fogalmaztam.
pénz van csak nem arra amire kéne