Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
ÉRdemes letenni középsuliba? Ugyebár van vizsgadíj, ez fõsulin is van?
Vagy ott ingyenes? Vagy esetleg drágább.?
Divatcsapatok OLÉ!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
nem nézi azt senki, csak a pont számit.
nem lehet választani, a jobbat választják. ez autmatikus.
BMF-KVK-n a felvételinél ugyebár a matekot meg egy választott tantárgyat nézik. Namármost, ha én villamosmérnökire jelentkezek, akkor vmilyen szinten nézik, hogy fizikából vagy infoból érettségizek.?? Tudom, hogy a pontozásban nem számít.
Ugyanitt lehet azt választani, hogy az érettségi eredményemet nézzék duplán?
Divatcsapatok OLÉ!
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
"kilép" az iskolából -> szoval kb. négy hónapig nem jár iskolába (hivatalosan sem), és úgy érettségizik utánna májusban mintha mi sem történt volna , lehetséges ez ?
(igy a felvételinél értelemszerüen csak a szerzett pontot venné figyelembe)
Gazdtöri 4, vállgazd 5, info 5, ismeretelmélet 5.
Már "csak" a linal és anal szóbeli van hátra 17 és 19-én, félek is elég rendesen, esélyt sem látok, hogy én addigra megtanuljam. Még ha fel is fogom a bizonyításokat, egyszerûen nem tudom õket fejbõl elmondani :(
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
melyik?
tanulj szakmát, jobban jársz. ausztriába szobafestõmázoló 400at keres. szia
Ha mindig figyelsz a lélekre, és túlléped látásodat, eléd tárul a pillanat.
leszarom a konfigod...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A lineáris listák definícióját is kérném szépen, ha van itt valaki.
Azt hittem ez algoritmus valamivel könnyebb, de úgy látom nem nekem találták ki.
Segítsen valaki.<#conf>#conf>
Mindenkinek
BUÉK!!!
Vagy itt a kapcsolatépítésre és a szakmai gyakorlatra gondolsz? Mert az már nem éppen a szorosan vett egyetemi élet és ebben nem is igazán lehetne rangsort felállítani az egyetemek között, amirõl pedig korábban szó volt.
írj a tanulmányi hivatalnak egy levelet aztán majd válaszolnak. talán még idén. talán még idõben.
esetleg külön dékáni engedéllyel bármikor
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Amúgy a BME költségvetése 25 milliárd forint, amibõl tényleg nem sok százalékot fordítanak sportra, de mégis nagyságrendekkel többet, mint a többi intézményben. A rektor meg megérdemel egy VW-t, elvégre eljutott oda, bár a két kocsi már sok egy embernek...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
pénz van csak nem arra amire kéne