Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
külföldre meg szerintem érdemes elmenni és legyõzni a lustaságot és/vagy félelmet. én most nyáron 1 hónapra megyek usa-ba tesómhoz, habár szerintem dobozokat pakolgatok, de azt is itteni viszonylatban sok pénzért, meg nyelvtanulás, világlátás ilyesmi
Ez a norvégiai munka érdekelne: ismerõsökön keresztül jött, vagy vmi közvetítõcéggel? És fizikai vagy szellemi munka?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIK-en szerintem relatíve igazságos, volt ideje kiforrni, amúgy itt elolvasható.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
te nem a 144 pontos helyre mentél ? mert akkor ugysem leszel tanár, és állásod is lesz😊
Gondoltam, hogy nem könnyû a bme 😊 Hallani nálunk olyan történeteket, hogy közlekedésmérnökin a 300 elsõsbõl 30 kap diplomát 😊
Amúgy az, hogy én ilyen keveset tanulok, az nem jelenti azt, hogy könnyû. Lásd 1.4 volt az ösztöndíjátlagom 😛 (sajnos).
és tudtommal ezen a szakon adják a legtöbb osztondíjat, és egyben itt lehet kapni a leghamarabb ösztöndíjat.
1.85-tõl már havi 7000. De olyan 4+-os átlagért már havi 30-40 ezer forint.
Annak az internet tárgynak ez a honlapja, nem irigyellek 😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
ha tul indiszkrét akkor ne válaszolj, csak érdekel..
mondjuk oda semmiképp sem mennék mert az ilyen közgazdász dolgokat nem igazán csipem.
erettsegi meg utolag visszagondolva tenyleg vicc, de csak azert mert folyamatosan tanultam es ezert nem kellett annyit tanulnom. most jovohetre a zh-k miatt sokkal sokkal tobbet kell tanulnom mint erettsegire. de ha nem felsz tole nem fog sikerulni, es felvallrol sem lehet venni.
Mi egész éven hetente 3 zh-t írunk (össz 6 tárgyból felváltva kéthetente), és pl. analra, linalra és mikrora külön-külön kell legalább egy nap felkészülni.
egyébként nem tudom, máshol tényleg nem tudom hogy megy, de itt már tavaly sem volt kérdés, hogy amelyik héten 2zh volt az már zürös hétnek számitott. cserébe majdnem minden héten volt valami
...az is Közlekkar😄😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ugyhogy ha még nem kezdtél el tanulni az nagy baj!! Napi 3-4 órát tanulj legalább, és akkor még mindig kell egy kis szerencse is
^^
najo azért azt sem mondom hogy primitiv, de tényleg egy vicc. kivéve az emelt
Akiknek már sikerult azoktol kérdem hogy meennyit tanultak rá?