Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
közben rájöttem, hogy pénteken lesz a zh, van 1-2 ember akit még megkérdezek, közgázra járnak és még hasonlitanak is nagyvonalakban rám, de attol félek hogy megbuknának igy semmi értelme nem lenne😊
(ha találsz vkit szólj-.-)
(Igaz én holnap ZH-zok Matek A2-bõl)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
(Tessék beírt egy idén érettségizõ 😄 )
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
football without ultras is nothing
magus?
mellesleg se vállgazdból se fizikából nem tudom az elõadóm nevét. véllgazd szimplán szar, fizikából meg lekéstem az elsõ óra elejét, így errõl lemaradtam, haverok nem tudják.
grizzly - hát, az illúziók jók, el lehet rajtuk csodálkozni (fleshelni...) , de amit magyaráz a tanár arra úgysem figyelsz ott a nagy sokkok közepette, szóval úgyis jegyzetbõl (diából) tanulod meg. de menj be amúgy legalább egyszer-.-
magus: van erre értelme bejárni? történt valami emlitésre mélto?😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Érdekes, hogy idén senki sem írt a topikba a most érettségizõk közül.
Ha most kellene beadnom a lapot, még mindig elég nagy bajban lennék, nem tudom, hogy a mostani szakommal, vagy egy elte matekkal járnék-e jobban... Bár a matek és a matkg-s tanáraim nagyon jók, de a felsõbbévesektõl nem sok jót hallani a késõbbi tárgyakról, és azt hiszem az msc-t már külföldön leszek kénytelen végezni, mivel a pénzügyi matematika szakirány oktatóiról sok rosszat hallani, a matkg-vel meg nem túl jók a picaci kilátások...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
egyébként nem igazán jött be az angol, mert ujat nem nagyon tanultam, és nem is fogok, de be kell járni, házikat is ad, és ráadásul random kérdezget, ami zavaro mert nem lehet pihenni😄
hátul de nem az utolsoban, és ha a táblától nézzük akkor jobboldalon ablak mellett