Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bsz?
hol vannak eredmények?

football without ultras is nothing

grizzly21
második félév elsõ potzhját buktam be, de nagyon irritálo mert ez már nem rajtam mult. ezek g*cik

I.C.ram
mi történt?
grizzly21
a jo ***** ***** ****** ennek a ********* bme-nek. kész.

posta,emil

Egyetemi felvételi:
Jelentkeztem az SZE-re építészmernöknek és ott van olyan hogy rajzalkalmassági vizsga. Nem tudja valaki hogy hogyan értesítnek arról hogy mikor kell menni erre a vizsgára. A honlapon csak annyi található hogy május 14-18 ig lesz ez a vizsga megejteve és hogy külön mindenkit értesítenek hogy mikor kell mennie.

Egyébként már végignéztem az osszes érettség feladatsorokat (5), a kérésem továbbra is fenn áll. Matekból ki is van nyomtatva meg is csináltam mindet.

Sadist
Ügyes vagy, gondolom nem felvételizel egyetemre ilyen szellemi szinttel 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grizzly21
nézz elõzõ évi feladatsorokat, megoldási utmutatoval ha van, az ér a legtöbbet.

csatlakozok én is most szeretnék le érettségizni - és ha jól meg gondoljuk nincs már hátra 3 hét sem. Most már tényleg el kéne kezdeni komolyan tanulni.

Ellenben már lenne egy kédésem is honnan tudok jó angol érettségire való cuccokat beszerezni. Gondolok itt az elõljáró szavakra meg a levélírás ra stb.

Elõre is kösz és mindenkinek egy kalappal aki velem együtt fog izgulni 3 hét múlva.

basszátok meggggggggggggggggg
I.C.ram
külön kell jelentkezni ZHra?
magus
nem tudom, az utolsó pár órán nem voltam benn, de nincs katalógus, volt vmi teszt amit ki kellett tölteni, órán kellett rá jelentkezni (de a link elérhetõ bárki számára, neptunodat beírod, csak gondolom összevetik a listát). Ma sem voltam, beteg vagyok igazából, majd megkérdezem mivan, lesz-e zh ilyesmi.

grizzly21
magus: mi a helyzet ezzel a vizuális effektekkel? gondolom én már erõsen buktam a tárgyat, de gondolom rákérdezek.

Rage47
örüljünk együtt! én is!<#vigyor3>
magus
ugyan-.-

R0sc0
most fogok érettségizni hurrá!!
a hétvégén el is fogok kezdeni tanulni! 😛

picit késõ? 😊

olvass vissza <#idiota>

grizzly21
azigaz, bár sztem nem fog elterjedni

egyébként mikrot komolyan bevállalod majd? lehet rola szo? ha igen, jo lenne kinyomoznom hogy mikor lesz a potzh

grizzly21
van blogod?😊 linket pls😉

magus
amúgy ez jó módszer, tavaly +1000-es látogatottságot csináltam a blogomnak itt ezen a fórumon a "katt ide itt vannak a tételek" felirattal 😄

Balo
ékezetes domain már van😛😊

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

olympus
de a tételek kit érdekelnek?
azt a suli válogatja...
lol majom😊))))))))))
te se most "éreccségizel"

Divatcsapatok OLÉ!

grizzly21
ráadásul ékezetekkel irod be te baromarcu

I.C.ram
Ezen a héten 3 nap oktatás van nekünk. 3 nap alatt 4 ZHt írok/írtam...
I.C.ram
Én meg szopok folyamatosan. 4. héttõl kezdve gyakorlatilag nem volt olyan hét, amemlyiken ne írtam volna ZHt...
magus
nulla tanulással 6/15, megvan a 40%, hu hu hu dejó vagy -.-

I.C.ram
Én ma buktam el eddig a 3.at.... 9 bõl 😄 és még holnap is írok egyet basszák meg.
grizzly21
ez kemény menet lesz, lehet hogy ez lesz a 3.zh amit elbukok ebben a félévben (5bõl)

magus
vannak nálunk azért többen is, én mondjuk olyan 1:7-t mondanék. Bár annyira nem vagyok egy hullámhosszon velük. Legtöbbjük szimpla vidéki buta picsa amúgy-.- vannak normálisak nem azt mondom

I.C.ram
Hát, akiket láttam azok nem voltak rosszak, bár nálatok is látom megvan az arány 😄 1 a száz ellen.
magus
"Egész jó csjaok vannak nálatok 😊"

ki lehetsz éhezve, az igazán jó csajok nem mûmenedzseren vannak 😊 egyik sem lépi túl az átlagost, se nem kívülrõl, se nem belülrõl

Sadist
Akkor tedd meg kérlek, feltûnés nélkül 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ÁÁÁ én Gombán lakom és nem vettek fel az ált isibe
nyugi, 45kor úgyis kicsöngetnek a muharöcsögei általános iskola infoórájáról 😊

Moment Cityben akár még egy baltát is le lehet fejelni 😊
Ja h te ilyen jó fej gyerek vagy!?
Sadist
Te is varázsolhatnál egy mosolyt a saját arcodra úgy hogy keresztbe lefejelsz egy kisbaltát 😊

Simán príma a cucc 😄
Ez neked miért reklám fiatalember? 😊
Gondoltam mosolyt varázsolok az arcotokra! 😉
Sadist
Sorvadj el 😊

grizzly21
mi ez a reklám, jo lenne abbahagyni

wordsworth
Hmm lassan abba kellene hagyni a bulikat,,, bnõt... mókát... xS tanulni kellene.. De nem akar menni... sebaj majd utolsó pillanatban 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

I.C.ram
valami pzh. De nem emlékszem már. 3 szak írt egyszerre ZHt. hagyományos közlekesek, BSC közlekesek, mûszaki menedzserek. Egész jó csjaok vannak nálatok 😊
magus
nem, milyen tantárgy volt? csak nem maradtam megint le vmirõl

I.C.ram
Magus: Ma együtt írtam ZH-t a mûszaki menedzserekkel. Nem volt ott véletlen? 😊 Ch max szerda 17 óra.
adom

Balo
Nálunk sem kell bejárni, de itt egész félévet végigtanulod a zh-k miatt (és ezek miatt inkább be is jársz, amennyire van erõd), és még így is megszenvedsz a kettesért a vizsgán. Ezzel ellentétben a legtöbb helyen (ELTE ill. BCE ismerõstõl) egész félévben csak megajánlott jegyért mennek a zh-k, és a vizsgán bemagolva, kicsit gyakorolva sima a 3-as 4-es.
Lásd pl. elõzõ ZH elméletét nagyon tudtam meg értettem, de csak gyakorlati példák voltak -> megbuktam. Szóval hiába magolnék.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
Egyébként nem tudom miért gondoljátok, hogy nálunk be kell járni,
2 órán írják fel a nevemet, hogy ott vagyok-e, az egyik a tesi, a másik meg az angol. Senki nem szólna ha sehova máshova nem járnék.

magus
büfészakhoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy nem a corvinus, meg a bme-gtk a nagyon könnyû, hanem a bme mérnökszakok a feleslegesen kurva nehezek. nálunk nem kell bejárni órára, nincs beadandó, viszont a tananyag tényleg nem könnyebb mint máshol átlagban. mérnökök mások