Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol vannak eredmények?
football without ultras is nothing
Jelentkeztem az SZE-re építészmernöknek és ott van olyan hogy rajzalkalmassági vizsga. Nem tudja valaki hogy hogyan értesítnek arról hogy mikor kell menni erre a vizsgára. A honlapon csak annyi található hogy május 14-18 ig lesz ez a vizsga megejteve és hogy külön mindenkit értesítenek hogy mikor kell mennie.
Egyébként már végignéztem az osszes érettség feladatsorokat (5), a kérésem továbbra is fenn áll. Matekból ki is van nyomtatva meg is csináltam mindet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ellenben már lenne egy kédésem is honnan tudok jó angol érettségire való cuccokat beszerezni. Gondolok itt az elõljáró szavakra meg a levélírás ra stb.
Elõre is kösz és mindenkinek egy kalappal aki velem együtt fog izgulni 3 hét múlva.
egyébként mikrot komolyan bevállalod majd? lehet rola szo? ha igen, jo lenne kinyomoznom hogy mikor lesz a potzh
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
azt a suli válogatja...
lol majom😊))))))))))
te se most "éreccségizel"
Divatcsapatok OLÉ!
ki lehetsz éhezve, az igazán jó csajok nem mûmenedzseren vannak 😊 egyik sem lépi túl az átlagost, se nem kívülrõl, se nem belülrõl
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gondoltam mosolyt varázsolok az arcotokra! 😉
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Lásd pl. elõzõ ZH elméletét nagyon tudtam meg értettem, de csak gyakorlati példák voltak -> megbuktam. Szóval hiába magolnék.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
2 órán írják fel a nevemet, hogy ott vagyok-e, az egyik a tesi, a másik meg az angol. Senki nem szólna ha sehova máshova nem járnék.