Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Valaki ért itt delphihez?
akkor elnézést, ezt nem tudtam

mondjuk logikusnak tartanám ezt középszinten is...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
Tuti. Ott egysées az adminisztráció. Középszinten, meg minden suli magának szervezi.
akkor ez lehet hogy csak emeltszinten volt? 😮

I.C.ram
Hát nekem semmi ilyesmi nem volt. Ott szembesültem vele, hogy valami szar ingyenes webszerkezstõt kell használnom a frotnpage helyett, amit már ismertem.
majd fogsz kapni egy lapot, hogy milyen rendszeren akarsz érettségizni (linux, vagy win) és emelett meg kell jelölnöd az alkalmazásokat is (openoffice, office xp nekünk még asszem office 2000 is volt), szóval ne aggódj emiatt 😊

nincs elõírás, de elõre tudatni kell h milyen oprendszerek és szoftverek lesznek a gépeken!

football without ultras is nothing

Blekk Síp
Noh, én azt szeretném kérdezni, hogy van valami elõírás arra, hogy informatika érettségin milyen Office-t fogunk használni?
Office 98, XP, 2003?
A mi termunkben pl. van 98 és XP is, és nekem nagyon nem mind1, hogy melyiket használom érettségin. =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

grizzly21
pont a matek az egyetlen tárgy középsuliban, ahol elég ha órán figyelsz, és ugy is 5ös lehetsz. a többibõl mind tanulni kell többet v kevesebbet

most komolyan ha megnyugtatjuk a lelkiismeretedet akkor az mivel jobb?
attól még ugyanúgy nem fogsz tudni semmit.. ez van, csak magadat hibáztahatod, menj el korrepetálásra.

mellesleg, itt mindenki elég régen volt 10-edikes..

Ebben az évben semmibõl, semmit nem tanultam...
Ez a gondom, és ezért kérdeztem, hogy mennyire nehéz sztetek, de ha foggalmatok sincs milyen nehéz, csak b*sztatni tudtok, akkor köszi 😊
(A magolást lesz*rom, az nem az én mûfajom, én csak suliba járok...)
Magyarból mind a kettõ hármas (Nyelvtan, Irodalom).
Mindenbõl 3, 4 szinten vagyok, csak a matekkal van baj, mert abból tanulni is kéne, de nem tanultam, csak órán voltam ott.
Nah mindegy. Aki normálisan tudott válaszolni, annak köszi, aki meg nem, annak is köszi... 😄
grizzly21
az hogy töribõl meg föcibõl 5ös vagy nem azt bizonyitja hogy nem vagy hülye hanem hogy tudsz magolni. azaz jo bölcsész lehet belõled

Mike at home
felnõnek az sg-s gyerekek 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

magus
így visszagondolva a középszintû matematika nem igényel túl nagy erõfeszítést, hogy megértsd

Sadist
EgyéPként, együTérzõ :|

Ha már valaki matekból hülye, legalább a helyesírására adhatna egy kicsit :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rage47
nyelvtan?😄 - muszáj 😊
Nem muszály ahhoz hülyének lenni, hogy rossz jegyek legyenek...
Nem hiszem, hogy csak az én hibám, hogy ilyen jegyeim vannak, ha az osztályból kb 2, 3 gyerek van aki nem áll bukásra, elég furcsa a tanár. (mindenért õket a legkézenfekvõbb okolni, de ez sajnos télleg nem tud tanítani.)
Egyépként kösz a lereagálást, meg mindent! 😄 Együtérzõ, okos emberek! 😊
Matek a szar nem én (Töri 5-ös volt, Föci 4-es... szóval hülye nem vok, csak lusta, meg hát a tanár... 😄)
sapkafej
hát.
szerintem én még nálad is hülyébb vagyok (hehe), és simán megcsináltam kettesre. szal!

György

<#vigyor3><#vigyor3>

magus
bár ilyen stílussal nem

magus
ettõl még lehet egy megtestestült íróatyaúristen

Rage47
ha annyira félsz a matektól, menj el különtanárhoz. oszt. társam is járt/jár tanárhoz és csodákat mûvelt vele😊
Sadist
Nem kell aggódni, kukásokra és utcaseprõkre mindig lesz igény.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

semennyire, 4 egyessel imán megbuksz, no para 😊

S*gghülye vagyok matekból - mondhatjuk inkább k*rvalustának, de a lényeg, hogy - naGYon rossz jegyeim vannak (öt darab, és ebbõl 1 nemolyan rossz van, ez a kettes xD) És jön a kisérettségi (mielött miaz, miaz? ez olyan kis cucc, 10.-be/2.-ba ami 50%-a az évvégi osztályzásnak)
Nah a lényeg csak az lenne, hogy mennyire para ez a dolog? (tudom, hogy már kérdeztem, csak kezdek parni 😄)
pl tanulj.
két jegybõl amúgy sem lehet lezárni senkit elvileg rendelet van ré.

ha maradnak azok a jegyeid akkor szvsz megbuksz. csáó

a szitu a köv. holnap lenne az UTOLSÓ órám szervezésbõl, 2 lehetõségem van:
1. bemegyek megírni a dolgozatot , bennevan hogy az is 1-es lesz
2. nem megyek be és akkor az alant írt osztályzatokkal megy az osztályozó értekezlet

nemtudom melyiket válasszam, melyik az elõnyösebb. megbukni nem akarok

igen, szakképzés 2. éve

grizzly21
14.?😄

Szevasztok!
Ti mit gondoltok errõl ? --> 14.be járok , egy hét van a suliból és ilyen jegyeim vannak:
1. félév: 5,3,2 ->3-as félévi osztályzat
2. félév: 1,2

Szerintetek a tanár megfog húzni vagy átenged ? <#nemtudom>

középszinten minden nevetségesen egyszerû.

írásbelikre _semmit_ nem tanultam, csak az emelt matekot csesztem el, többi 5. szóbeli meg persze tanárfüggõ, de törit pl elõtte este kezdtem el olvasni, és hajnali 2kor ébredtem fel, kezembe a könyvvel 😊

grizzly21
áhh,törire szinte semmi nem kell, szobelin is adnak forrást.

Rage47
jah ezért kérdeztem az atlaszt, mert abban szinte minden benne van:p
4-5 voltam mindig töribõl, szal tanulgattam, csak hát ugye szelektáltam is jócskán már...😊
magus
tavaly középszintûn lehetett, de kérdezd meg a tanárod, hogy most mi van sztem.

írásbelire ha nem tanultál 4 évig semmit akkor nem sokat-.- most bepótolni úgyse tudod. gyakorold be a teszteket, senkit sem érdekel, hogy tudod e a történelmet, csak hogy meg tudod e oldani a tesztet, nézegess megoldókulcsokat, mire adnak sok pontot, hogy kell kitölteni.

Rage47
töri írásbelin lehet használni atlaszt nem tudjátok?
és hogy lehet készülni írásbeli törire sztetek? egyik oszt. társam elkezdte kiolvasni a 1-4-es tankönyveket...😊
Rage47
csak a februárit
hello
mindkét évközi érettségit eltörölték?

magus
hát ezen most így jót kacagtam

nem vagyok elég fáradt, még ez is.... <#idiota>

grizzly21
😄D

mondd fiam :o)

???

Rage47
<#idiota>
Sadist
uramisten :|

E-mail, MSN: [email protected]

Köszi

10.-es kisérettségi, elvileg az évvégi jegy feleként számít.
mindig a következõ vizsga a legnehezebb.
nem kell vészesen komolyan venni, de ha nincs benned semmi vizsgadrukk az sem jó.
szép idõ van, menj ki focizni (majd holnap délután😄) és parázz kicsit, hogy miért nem tanulsz.. akkor menni fog

grizzly21
mi az hogy kisérettségi? ha probaérettségi attol semmiképp se parázz, mert nincs tétje gyakorlatilag.de az igazinak sincs, kivéve ha választott tárgy

grizzly21
azaz, bsz. az én gyakvezérem már felrakta

Lenne egy kérdésem. (minél több válasz annál jobb 😄 )
A kisérettségik nehezek?
Azt mondják, hogy ez csak ilyen beijesztés, és nem is annyira para.
Csak azért érdekel mert mert, meg azért, mert nemtom izguljak e, hogy megtudom írni vagy nem. 😄 (tanulni ugyse fogok, max ha nagyon parázok, az viszont csak matek lehet, 2.-án 😄)