Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk logikusnak tartanám ezt középszinten is...
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
football without ultras is nothing
Office 98, XP, 2003?
A mi termunkben pl. van 98 és XP is, és nekem nagyon nem mind1, hogy melyiket használom érettségin. =)
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
attól még ugyanúgy nem fogsz tudni semmit.. ez van, csak magadat hibáztahatod, menj el korrepetálásra.
mellesleg, itt mindenki elég régen volt 10-edikes..
Ez a gondom, és ezért kérdeztem, hogy mennyire nehéz sztetek, de ha foggalmatok sincs milyen nehéz, csak b*sztatni tudtok, akkor köszi 😊
(A magolást lesz*rom, az nem az én mûfajom, én csak suliba járok...)
Magyarból mind a kettõ hármas (Nyelvtan, Irodalom).
Mindenbõl 3, 4 szinten vagyok, csak a matekkal van baj, mert abból tanulni is kéne, de nem tanultam, csak órán voltam ott.
Nah mindegy. Aki normálisan tudott válaszolni, annak köszi, aki meg nem, annak is köszi... 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha már valaki matekból hülye, legalább a helyesírására adhatna egy kicsit :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem hiszem, hogy csak az én hibám, hogy ilyen jegyeim vannak, ha az osztályból kb 2, 3 gyerek van aki nem áll bukásra, elég furcsa a tanár. (mindenért õket a legkézenfekvõbb okolni, de ez sajnos télleg nem tud tanítani.)
Egyépként kösz a lereagálást, meg mindent! 😄 Együtérzõ, okos emberek! 😊
Matek a szar nem én (Töri 5-ös volt, Föci 4-es... szóval hülye nem vok, csak lusta, meg hát a tanár... 😄)
szerintem én még nálad is hülyébb vagyok (hehe), és simán megcsináltam kettesre. szal!
György
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nah a lényeg csak az lenne, hogy mennyire para ez a dolog? (tudom, hogy már kérdeztem, csak kezdek parni 😄)
két jegybõl amúgy sem lehet lezárni senkit elvileg rendelet van ré.
ha maradnak azok a jegyeid akkor szvsz megbuksz. csáó
1. bemegyek megírni a dolgozatot , bennevan hogy az is 1-es lesz
2. nem megyek be és akkor az alant írt osztályzatokkal megy az osztályozó értekezlet
nemtudom melyiket válasszam, melyik az elõnyösebb. megbukni nem akarok
Ti mit gondoltok errõl ? --> 14.be járok , egy hét van a suliból és ilyen jegyeim vannak:
1. félév: 5,3,2 ->3-as félévi osztályzat
2. félév: 1,2
Szerintetek a tanár megfog húzni vagy átenged ? <#nemtudom>#nemtudom>
írásbelikre _semmit_ nem tanultam, csak az emelt matekot csesztem el, többi 5. szóbeli meg persze tanárfüggõ, de törit pl elõtte este kezdtem el olvasni, és hajnali 2kor ébredtem fel, kezembe a könyvvel 😊
4-5 voltam mindig töribõl, szal tanulgattam, csak hát ugye szelektáltam is jócskán már...😊
írásbelire ha nem tanultál 4 évig semmit akkor nem sokat-.- most bepótolni úgyse tudod. gyakorold be a teszteket, senkit sem érdekel, hogy tudod e a történelmet, csak hogy meg tudod e oldani a tesztet, nézegess megoldókulcsokat, mire adnak sok pontot, hogy kell kitölteni.
és hogy lehet készülni írásbeli törire sztetek? egyik oszt. társam elkezdte kiolvasni a 1-4-es tankönyveket...😊
mindkét évközi érettségit eltörölték?
nem kell vészesen komolyan venni, de ha nincs benned semmi vizsgadrukk az sem jó.
szép idõ van, menj ki focizni (majd holnap délután😄) és parázz kicsit, hogy miért nem tanulsz.. akkor menni fog
A kisérettségik nehezek?
Azt mondják, hogy ez csak ilyen beijesztés, és nem is annyira para.
Csak azért érdekel mert mert, meg azért, mert nemtom izguljak e, hogy megtudom írni vagy nem. 😄 (tanulni ugyse fogok, max ha nagyon parázok, az viszont csak matek lehet, 2.-án 😄)