Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Najó megyek vissza tanulni a mai ZHra 😛
I.C.ram
De akkor már megoldások is lesznek 😛
light00
holnap reggel 8:00tol nyugodtan megnézheted 😄D

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

I.C.ram
Valaki szerezze már meg ak érdéses ábrákat 😄
I.C.ram
Csak azt nézik, ami a felvételi tárgy. Ha matek+választott tárgyad, akkor le se szarják, hogy milyen lett a magyar.
ha jobb a matek+választott pontod, mint a bizonyítványból és az érettségibõl kapható pontod, akkor azt megkétszerezik.

mellesleg teljesítményt nézik. ami százalék. a pontokat is nézik, azt meg százalékból váltják át.

amúgy nem hülye kérdés....

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
nem kell a többi. csak ne bukj meg belölük.

ne szidjátok egymást, nem attól vagytok nagylegények.

jaaaaaaaa megvan , igen több kérdés volt , asszem az 1ikhez azt irtam h függetlenséget követel , meg h a régi országterülteket visszakapni , mert h szévolt ott választva a képen a madzaggal v kötéllel<#idiota>

"Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza fõleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. 😄 "

😄😄 😄😄😄 ez már a 2 kép keverése 😄😄 sztem hagyjuk abba😄😄
Még egy utolsó hülye kérdés - hogyha a teljesítményt nézik és nem a pontokat akkor ugye nem nézik a törit az angolt és a magyart hogyha érettésig követelménynek a matek + egy választott tárgy volt írva pl. infó, fizika, kémia. Szóval hogyha a többi 2 az õket nem érdekli. vagy igen? meg ott van a rajz alkalmassági vizsga is

I.C.ram
Nem tudjáto kesetleg berakni ezt az ábrát? Egyre jobban érdekel 😄
I.C.ram
Nem láttam az ábrát, de elmondások alapján én arra gondolok, hogy az északi gazdasági központok kontra az 3. világ azza fõleg a déli félteke országai. De majd holnap szakértek. 😄
két furujás és egerek. van 1 darab aki középen maradt egy 'semleges' (vagy mi) táblával.

(direkt írtam j-vel 😛 )

te meg nagyon menöE vagy azzal a cccpvel.. sok szerencsét faszláma
igazad van , sztem meg is fogadom 😊

ja ezé kéne tudni h az elsön mivolt , már már nagyon megy a keverés , mintha nem szarná le mindenki ezt a kis feladatot <#hehe><#banplz>

Rage47
egyébként meg jobb nem rágódni az érettségin sztem, magamon úgy vettem észre, hogy jobb ha gyorsan felejtek, és nem érdekel milyen xarságokat rontottam el😊)
az 1. kép az usa meg szovjetunio, hogy támogatja a 3. világot, és hogy miként, szoval miért is
kibeszél annál a képnél USA -CCCP-röl? azaz elsö te nagyon értelmiségi

baszki inkabb azt mond h az elsö képen mivolt ,mert a 2 kép kapcsolodott egymashoz asszem.

Rage47
engem jól bekevert a német felirat...
<#hehe><#idiota>

lehet ez volt a becsapós de lehet hogy nem. de mi köze lenne az OLAJHORDÓNAK és a NÉMETÜL RAJZOLT karikatúrának az amerikai polgárháborúhoz?

GAthersw
Emelt töri nem volt rossz, teszt résznél bebuktam pár pontot de az esszék a kedvenceim voltak (XVI. századi világgazdasági folyamatokat, Kalandozásokat, Dualizmus oktatási rendszerét, Kádár rendszer életszínvonalát választottam). Sztem elég jó lett, majd meglátjuk Júniusban 😞)

01110000 01110010 00110000

I.C.ram
caps lock off majomember.
süd? ki tud itt németül? <#idiota>

NHA GYEREKEK MEGVAN! AZ AKASZTOFÁS: ÉSZAK-DÉL ELLETÉTE, POLGÁRHÁBORÚ, ÉSZAK ÁLL A KÖNYVEKEN VAGY MIKEN, MEG ELEGÁNS CUCCBAN, DÉL PEDIG ALUL ÁLL ÉS ÉPP AKARJA KIRUGNI ALOLA, DE MIND2KETTEN MEGHALNAK (ELPUSZULT A 2 TERÜLET) MERT POLGÁRHÁBORU, ÉS 1 ORSZÁGBAN VANNA.. AKI IDEKERVERI AZ USA-SZOVJETUNIOT, AZ MEG IS ÉRDEMLI!!! lámák<#mf2><#nyes><#ejnye1><#duhos2>
Geeryy
Szerintem a teszt resze se volt gazos a mai torinek,esszek meg szerintem jok voltak nagyon , sokat segitett a forras es az atlasz.en a H-t valasztottam (Francia f, Rakoczi szabadsagharc,oroszok) remelem meg lesz a 4-es.holnap angol:vicc.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

light00
Az a dél, tehát az nem kevésbé zavarhatott meg mint a melléirt Dél...

#18599 esély mindig van, csak van amikor NAGYON kevés...

Kiegészítem az elõzõeket - 70 a felvehetõ létszám

Rage47
engem az zavart meg annál a feladatnál, h oda volt írva, hogy Süd...
aki ugyebár hamar túllesz rajta <#idiota>
én megnézem a dr. house-t ha törik ha szakad, majd kémián találkozunk!!4 😄

light00
<#hehe>

gameplusz
Egyebkent jol irtam tegnap azt a ket rovid ket hosszut, csak en emelt szintrol beszeltem, nem kozeprol, azt nem irtam oda, sry 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Én is ebben reménykedek de én nálam még szorosabb a helyzet 21 pont a veszteség és remélem hogy csak 20-at talál.

De az a szívás hogy nem a hibapontokat számolja hanem azt hogy hányat értél el, szóval az a lényeg hogy minél több pontot találjon.

cold-fire
hehe én már végeztem az írásbelikkel 😄

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

I.C.ram
Attól függ, hogy a többi odajelentkezõ hogy teljesített.
szóval esélyem lehet hogy felvesznek?

22 pontot vesztettem max a matekon remélem a tanár csak 20 at talál

Forza Milan! Forza Ferrari!

gameplusz
HÚSZ.-

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

light00
holnap reggel 8..már csakazért is felkelek hogy megnézzem...ja ugyebár ige, aki németes<#idiota>

jah azt😄 minnegy😄 utálom azt a témát😛😄 de sebaj...még szobelin kell egy kis töritudás(vagyis atlasz) azt felejtehetem el örökre😛

nemtom mondom h szar volt az egész de az egészen biztos h a szövegébe ott volt vazze , de ha megmondod nekem h mivolt az elsö képen akkor tuti h beugrik mert az 100%-ra tudtam ... 😊

Északi órszágoknak a XX században a fejlett országokat nevezték, mert körülbelül az északi félteken helyezkedtek el.Déli országok az északiaktól függõ, szegény országok voltak.Fõleg Afrika országai, meg ilyesmik.
mert erre nem is lehet sztem értelemes megoldást irni...egy határ fos volt...

detto ezeket irtam., de kurvára nemvolt reformkor mér bocsi, reformáciot akartál irni<#idiota>
cold-fire
nem tudom, tuti nem szak amerika meg dél mert az 1 nincs már 2 túl egyszerû. SZU miért dél? Nemtudom elbaszott egy feladat volt szerintem eddig senki nem mondott nekem értelmesen egyértelmû egoldást... Kiváncsi leszek

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

németország északon, francia délen.. akár..<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>