Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A neve elhallgatását kérõ tanár szerint nehezen értelmezhetõ az is, hogy a 12-es kérdésnél szereplõ szavazólaphoz miért fiktív pátokat (Nemtudomka Párt, repülni Vágyó Pát) írtak be. Miközben a többi forrás valódi, ez nevetséges, bugyuta és megtévesztõ - mondta a tanár, aki hozzátette: érthetetlen, hogy a feladat összeállítói miért nem merték létezõ pártok és politikusok neveit feltüntetni a feladatlapon.<...>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Most már csak az vigasztalna hogyha veszítenék még 10 pontot akkor nem fájna a szivem hogy 1 ponton múlt az 5-ös.
Szívás.
Remélem a holnapi angol normális lesz meg a jövõ hét pénteki infó is.
Forza Milan! Forza Ferrari!
ja és egyébként, hogy megy ez? ha újra akarom írni és az rosszabb lesz, akkor melyik számít?
én jó matekos vagyok, mégis jobban elszúrtam, és nem idõhiány miatt :|
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
BUDA > miskolc.
eddig abban a tudatban éltem, hogy 80% feletti lett a matek, erre megnéztem a hivatalos megoldókulcsot és hát. ha minden igaz pont 79%-ra jön ki. most nagyon ideges vagyok 😄😄
egyébként az a gráfos feladat volt a legszemetebbül megfogalmazva és ezért lett sz*r. el is mondom miért. idézem a szöveget.
A városi középiskolás egyéni teniszbajnokság egyik csoportjába hatan kerültek: András,
Béla, Csaba, Dani, Ede és Feri. A versenykiírás szerint bármely két fiúnak pontosan
egyszer kell játszania egymással. Eddig András már játszott Bélával, Danival és Ferivel.
Béla játszott már Edével is. Csaba csak Edével játszott, Dani pedig Andráson kívül csak
Ferivel. Ede és Feri egyaránt két mérkõzésen van túl.
szóval, van az a rész, hogy eddig András játszott már Bélával, Danival és Ferivel. Béla játszott már Edével is. <--- na ez az. ha már játszott Edével IS (!), akkor nekem ez azt sugallja, hogy õ nem csak Edével játszott, hanem, Ferivel és Danival is. Persze, tudom, hogy az utolsó mondatnak tisztáznia kellett volna mindent számomra, de nem tette 😞😞
na mindegy, sztem akkor is köcsögség.
a másik meg sztem nagyon kevés a 45 perc az elsõ részre. (ott se csináltam meg két feladatot idõhiány miatt)
szal igazából itt nem azt mérik, hogy meg tudod-e csinálni, hanem, hogy milyen kib*szott gyors vagy.
na abbahagyom a kifakadást. így is hosszúra sikeredett.
5 oszt. társam helyett is én irtam emg😄 ez ált. iskolás anyag volt szvsz és atlasszal simaliba a 4-es😄 nélküle meg a 3-as
Divatcsapatok OLÉ!
de 3as meglesz...
Esetleg meg a "well"-lel lehet operalni, de amit leirtal szerintem boven eleg...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
PSP user n\' soon ps3 user too :)
In my opinion
The way I see it
As far as Im concerned
As I see it
I think
I guess
To my mind
erre van a legtöbb kifejezés angolban szerintem.
Ha tudsz valami linket ahol ez ösze van gyûjtve megköszönöm.
In my point of view...
vagy mire vagy kiváncsi? 😊
Valaki dobjon meg pár angol bevezetõ szöveggel - pl mivel vezetek be amikor egy ismerõsnek tanácsot adok, mert akkor ugye hirdetésre nem hivatkozhatok.
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
#18697:
íráskészséghez lehet használni szótárat, ennyi. máshoz nem. de mindenféleképpen vigyél!!!
#18696: sajnálom a kérdés volt komolytalan. =)
Nekem: konzervativizmus, marxizmus, liberalizmus, nacionalizmus lett a sorrendem 😊