Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

töri szakos a srácc 😛
Észak: anyagi javakkal rendelkezik (gazdag)
Dél: ezeket szeretné megszerezni

LOL😛

HOL?😄

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

Megnéztem a megoldásokat, és annyira nem vagyok elkeseredve 😄😄 Hát majd meglátjuk, de ez az észak dél karikatúra...pfff....gratulálok, aki kitalálta ezt a feladatot.....Fõokosak már megint remekeltek!
Manufaktura helyett monopoliumot irtam <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
(XII. kongresszus ... helyett XIII. kongresszus ... a helyes).

Forza Milan! Forza Ferrari!

Nagyobb a füstje mint a lángja 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
http://www.edupress.hu/index.php?at=egycikk&HirID=16493
"A sajtóhiba - a feladat jellegébõl következõen - sem a feladat megoldását, sem a megoldások értékelését nem befolyásolja, így ebbõl a vizsgázóknak hátrányuk nem származhat."
Akkor fel a bulvár-sajtó weboldalakra, biztos ott fognak csámcsogni rajta. 😊

Rage47
ez honnan??
Blekk Síp
Most mondták az m1-en, hogy elnyomtattak vmit a töriben, de már pont nem hallottam, hogy melyik feladatot...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

olympus
köszi akkor jól tudtam😄

Divatcsapatok OLÉ!

"pontskálán kell értékelni. (A skálán belüli szakaszokat lásd a 100/1997 (VI. 13.) Korm. rendelet 41. §-ban.) Új elõírás, hogy ha a vizsgatantárgy több vizsgarészbõl áll, a vizsgázónak minden vizsgarészbõl legalább tizenöt százalékot kell teljesíteni ahhoz, hogy a tantárgyból elégséges osztályzatot kapjon."

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Tényleg mi volt emelt törin - meséljetek

KÖszike most egy nagy kõ esett le a szivemrõl!!!<#vigyor2>
az egésznek biztos - mivel az angol tanárunk kiakadt tavaly azon hogy mindenki megcsinálta a hallásértés, a szövegértés, és a nyelvhelyességet, de senki nem írta meg a levelet
Nem számít összeségében legyen meg a 10%

De vigyázni kell mert a levélírás ér a legtöbbet(vizsgapontban) és a nyelvhelysség a legkevesebbet - pontokban aránylag egyformán van elosztva.

Úgy tudom, hogy az egész teszt 20%-tól görbül.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az tuti h 10%!!!
olympus
de most nem 15% a minimum részenként? vki pedig egyszer bemásolt vmi ilyet...

Divatcsapatok OLÉ!

Mert két hete azt mondták a tanárok h minden részben kell legyen 10%od. Ma meg azt mondták hogy az egész írásbeli kell 10%os legyen.<#circling>
olympus
hááát, ez a karikatúrás dolog elég subjektív, tanár válogatja szerintem, hogy mit fogad el...
esszék: Reformációt húztam próbán és szépen elmondtam 4-esre, úgy hogy szanaszéjjel szívatott a tanár😄
Aztán inkáébb megtanultam, Rákoczit pedig este kukkantottam meg😄
Szovjet megszállásost pedig atlasz+ fejbõl.

Divatcsapatok OLÉ!

najó döntsük el! 😄 vagy ugyanazt mondjuk? :o

szerintem részenként.

gameplusz
Gondolom az egesznek. Mert hulyen neznenk ki, ha az egyik resz 8%, masik meg kozel 100%, vicces lenne, de sztem nemigy van.-

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Losgehts 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nem tudja valki hogy most az angol érettséginél részenként kell megütni a 10%-ot vagy az egészbe ahoz hogy az ember mehessen szóbelizni?
hen-tes
LOL😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hát a néemt az biztos, sõt, még a német is. Ja. Ich nicht speche gut deutsch... Pikássu tándersok átákke, losz! <#idiota>

Nah erre gondoltam, akkor arra lehet számítani ha pl. az angol könnyû lesz akkor valószínû, hogy a német is. Bár ezután a 3 nap után már nem is mondok inkább semmit

light00
A néemt érettségi biztos nehéz lenne neked, Nuki! 😄DDDDDD

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDd

szegény...

Rage47
sztem egyenlõ(nek kéne lennie)
bár tavaly azt mondták az angol nehezebb volt.
az a gond hogy a két nyelv külömbözõsége miatt nem megmondható. meg lehet hogy ami nekem nehéz lenne, az neked könnyü... 😛

Rage47
egyik tanárom mesélte, hogy egyik tanítványa régebben feltuningolta magát vmi szerrel, mindent megtanult, aztán elaludta az érettségit, addigra annyira kipurcant😄
ja, és rám sem írtál amikor felkeltél... :|

Az angol és a német érettségi nehézsége azonos, vagy különbözõ szokott lenni? Mert én csak németet tanulok.

Nekem nem lett rosz viszont csak hnap tudom mennyit veszítettem valójában.
Sztem a 4-es megvan.

light00
Mi? (psszt!) Nem is tudom miröl beszélsz.<#vigyor3>
Eddig nagy haszna volt, pörget mint atom, pláne egy kis szölöcukor tuladagolással.😄
Csakhát meg is van az eredménye, ugy nézek ki mint aki most jött elvonorol😄DD

azt látom XD
legalább használt a drog?

jAsOn VoOrHeEs
Óhh nem vagy egyedül. Én megközelítõleg tízszerest írtam. :o Nekem is kb. valahol 20 pont körül lesz. Remélem, hogy az esszék már jobban sikerültek, bár Rákóczinál meg a francia forradalomnál én is jobbára csak a forrásokra meg az atlasz kronológiai táblázatára tudtam hagyatkozni, meg egy kis rizsa hozzá. A szovjet megszálláshoz már több saját gondolat is volt.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

light00
Annál a feladatnál az elején azt hittem, hogy más pénzben van mérve, vagy enyomtatták, vagy valami, el se hittem hogy ennyire taccsra vágták az országot.. (khm..igen, töri éretségin...nem vittem tulzásba😄DD)

nyugi én 8000-szereset írtam. 😄
Versailles-hez én is Párizst írtam. 😄

a feladathoz (11-es) oda volt írva, viszont a b)-hez nem.
de amúgy igazad van én nem voltam elég figyelmes
mindegy

neee, a világ legidiótább hibáját vétettem... az árnövekedésre tízezerszeres helyett valami nyolcorost írtam. <#zavart2><#rinya> nagyon fáradt lehettem...

úgy néz ki kb 20 pontot tudtam szerezni az elsõ részben... az esszékben még bizakodom, bár a hosszúnál szinte csak a forrást másoltam ki egy kis rizsával fûszerezve...
light00
én többek között csak azt buktam nagyon, hogy XIV. hejett XIII. Lajost irtam, meg marxizmus hejett kommunizmust :CCC

Én meg csak tippbõl irtam hogy versailles, ez volt a mák meg a "nõi"
megérzésem....

hát igen, azt a példát rontottam el, meg Verszáj hejett Párizst írtam <#idiota>

#18740 lehet hogy csak mi vagyunk hülyék <#idiota>

igen akkor azt kellett volna odaírni, grr :C 😄DD

hen-tes
Az anyagijavak megszerzésére gondolsz?
Tanárom pont ezt mondta rá. Bár én sem tudtam.. D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

light00
És a B karikatura Észak-Dél magyarázata? ha ez a helyes megkérdezném, hányan találták el mégis?