Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg a nylevvizsgák

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

11. év vége 12. fél év 12. év vége kell

fravik
köszönöm, úgy lesz!!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

fravik
szerintetek elfogadja, ha csa a 12.félévi (ellenõrzõs) bizonyítványt töltöm fel? nem kell napló, meg ilyesmi ugye?

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

persze
töltsd fel

fravik
esetleg az elõfordulhat, hogy azok a sulik, amik nem vették figyelembe az évvégi jegyeimet, a félévit nézik? mert azokat nem töltöttem fel... lehet fel kéne tölteni?!

fravik
a felvi.hu-n a Pontjaim menüpont alatt az összes bejelölt sulihoz oda van írva, hogy mennyi a szerzett, hozott pontom, az érettségi jegyeim, a nyelvvizsga...szóval minden. és ott kiszámolta minden sulihoz külön-külön a pontokat! remélem érthetõ. 😊

Mivel ugyanarról a szakról van szó így ugyanazok a tantárgyak számítanak, ez elég érdekes, de ezt neked ki számolta?

Forza Milan! Forza Ferrari!

felhívtam a 189-t aztán azt mondták h lehet vmi regisztrációs hiba...na mondom gg

fravik
mérnök informatikus szakra jelentkeztem az SZTE-TTK-ra, a PTE-PMMK-ra, a PE-MIK-re és a KF-GAMFK-ra. A felvételi tárgyak a matek és az informatika. Van ugyan nyelvvizsgám, de érettségiznem is kellett. Nekem az kéne, hogy mind a 4 helyen a hozott+szerzett pontokból számítsák... én nem is számoltam amúgy, mert elbasztam a matekot és az info emeltet is...

lehet nyelvvizsgával váltottad ki az érettségit és nem fogadják el?

köszi, de nem veszik fel 😞(

fravik
Telefon:
A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben:
189
(6. menüpont, felsõoktatási felvételi tájékoztatás)
Kormányzati Ügyféltájékoztató Központ

Beadott jelentkezést érintõ konkrét ügyekben:
(06-1) 477-3131
Országos Felsõoktatási Információs Központ

fravik
hali! szerintetek mitõl lehet, hogy a felvi az egyik sulinál a hozott + szerzett eredményekbõl számítja a pontjaimat (így 119), míg egy másik sulinál ugyan azon a szakon a pontduplázással (így csak 110)? elvileg ugyan azt nézik a felvételi tájékoztató szerint... vkinek ötlet? thx

mi a felvi központ száma?

ja nekem meg 0 a pontjaim mert érettségi eredményekbõl 3-t beírtak, majd törölték azokat is aztán most üres, már írtam e-mailt
ráadásul hitelesítve van....

Bandee1987
Nekem most hivogatnom kell a felvi központot, ugyanis az okjs vizsgám számát elirták, és emiatt valszinuleg nem kaptam meg még a +7 többletpontot. Remek...most hivogathatom õket, hogy javitsák ki a hibát.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

htx 😊
110...hogy mire lesz ez vajon elég 😞

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

jAsOn VoOrHeEs
Felvi.hu-ra felkerült a "Pontjaim" menüpont is.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Bandee1987
Nem kell parázni ezen, idõbe telik amig hitelesitik ezeket a cuccokat. Nekem majd 1 hónap alatt hitelesitették a nyelvvizsgabizit, az okj-s bizit kb. 2 hét alatt hitelesitették.

Rage47
szóval a tied nem volt becsületes? vagy hogy érted ezt?
Szerintem az érettségi úgy az igazi, ha becsületes, amikor én végeztem hatalmas bulnak tünt!
Azt hiszem az is volt!
meg valami "nem hitelesített" voltam egy idejig.
aztán mostmár minden hitelesítve van, kivéve az évvégi bizonyítványok, de azt levélben attuk fel.... (legalábbis szüleim tették mert én nem voltam sokáig egyhuzamban itthon)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rage47
nekem benn van minden - nyelvvizsga, érettségi eredmények, félévi eredmények
az interneten elküldött cuccaimra meg annyit írnak állapotként, h feldolgozás alatt.
macleod2005
Én is a felvi.hu-n küldtem el a cuccokat (érettségi, évvégi b., nyelvizsga). Neked már beírták az eredményeidet? mert nekem csak az érettségit, de azt azért mert a suli is küldte, a többit nekem még nem. Írtam nekik mailt is, abba is elküldtem a papírokat, de nem válaszolnak semmit. Mondom az anyátok.... holnap küldöm postán is a fénymásolatokat, mert ez hogy csesznek visszaírni, hogy "megkaptuk thx" egy kicsit idegesítõ.

Rage47
sztem az a cím, igen. és ha új dokumentumot akarsz küldeni, akkor az kell, amit linkeltél. én nem postai úton csináltam, szal garanciát nem vállalok 😄
de ugye a cím az az, ahova a jelentkezési lapot küldtem? (télleg bocsi a sok lámaságért, de biztos ami biztos)

köszi 😊, gondolom ez kell

Rage47
be lehet vinni valami helyre is, lájt tudja csak õ nincs itthon, remélem ezt elolvassa 😊

jah, énis azt akartam de elqrták az e-mail címem :@ 😞

Rage47
felvi.hu-n elküldtem mindent. nem kell postázni... 😊
el vagyok maradva, ha lehet tudna valaki segítséget nyújtani a dokumentumok pótlásának kézbesítésének módjával? elõre is köszi
(megvan az összes dok-ról a másolat, a cím -ha rossz javítsatok ki)
elvileg az iktatószám is kell, azt hogyan mellékeljem?

Bandee1987
áhh 😊
hogy ebbõl is meg abból is csak kicsit tanuljak meg 😊

hát kémiára 1hetet+4évet 😉
az egész többi érettségire is összesen 1 hetet (angolra semmit😊

#19903: gondolom ennél többet, ha ilyen sokan mennek...

Magyarból nekem lett az osztályban a legjobb, pedig SEMMIT nem tanultam a 4 év alatt...
bruttó 2 napot tanultam rá. -.-

Sadist
Mehetsz isibe tanítani irodalmat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

nem is volt célom, csak szemétkedõs hangulatú megjegyzést volt muszáj tennem, sajnálom...
😊
majd egyszer felvilágosíthatnál(tok) hogy ha ott végzel, utána mi mindent lehet csinálni? mert õszintén halvány lila gõzöm nincsen.

Rage47
igen<#duhos2> és nem nõttél a szememben
😄
francba, nekem is az lett (majdnem) a legrosszabb ami a legfontosabb 😛

magyar - 80% (necces, szerintem pofára kaptam...😊
matek - 68% (gyalázat kéremszépen...)
történelem - 88%
angol - 86%
kémia(emelt) - 80 (lehetett volna jobb is 😛 )
+1 közép angol, sajnos késõn tettem le, úgyhogy már nem számított.

olvastad anno a mekdonálcos, diplomázott bölcsész-es viccemet? <#idiota>

ez van, máshoz hülye vagyok...aztán nem meglepõdni ha kb. 20 év múlva politikusba váltok<#wink>

Sadist
loál

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rage47
végre még1 bölcsész😊
sry, én anglisztikára mentem(mármint amennyiben felvesznek...) 😄

magyar - 94%
matek (emelt) - 78%
töri - 85%
angol - 100% (nyelvvizsgával kiváltott)
kémia (emelt) - 60%

gyertek gazdinfora is ám, jó az 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Bandee1987
én is oda akarok menni.

Nekem 110. Gépészmérnökire pestre nagyon kevés, de gyõrbe elég lesz remélem.

Forza Milan! Forza Ferrari!

gercse
én is mûszaki fõiskola, csak mûszaki menedzser