Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivjoe
Jó tanács!
A diákot még most nyáron intézzétek el, a csekket fizessétek be, mert ha ezt majd szeptemberben kell, nos az elég kellemetlen lesz, végtelen sorok a HSZI-n, két hónapos várakozási idõ, míg megjön a diák stbstb, arról nem is beszélve, hogy a felsõoktatásban jóval nagyobb szerepe van a diáknak szóval mindenképp még most nyáron!
GAthersw
Tisztelt B.D.!
Tájékoztatjuk, hogy elektronikus diákigazolvány-igénylését sajnos nem tudtuk elfogadni, mert
- a www.felvi.hu-n nem töltött fel megfelelõ fényképet / aláírást,
- az ezt követõen Önnek kiküldött e-mailben megadott címen (https://igenyles.diakigazolvany.hu) sem töltött fel megfelelõ fényképet / aláírást határidõig.
Amennyiben töltött fel fényképet és aláírást, akkor a gyártó nyomda nem megfelelõnek minõsítette fényképét és / vagy aláírását.
Ezért arra kérjük, hogy az Önnek postai úton kiküldött csekket ne fizesse be, hanem semmisítse meg. Diákigazolvány-igénylésre tanévkezdéskor a felsõoktatási intézményben lesz lehetõsége.
Megértését köszönjük, sikeres felvételit kívánunk!
2007.07.21
Tisztelettel
Educatio Társ.Szolg.Kht.
Diákigazolvány Ügyfélszolgálat

01110000 01110010 00110000

I.C.ram
Ja a suliban is lehet igényelni, igaz lesz kb 1 hónap, amíg nem lesz diákod
GAthersw
Ha nem kaptál értesítést róla, hogy megfelelnek a dokumentumok 20-ig akkor ne fizesd be a csekket, majd ha felvételt nyertél a suliba ahova jelentkeztél akkor õk majd informálnak, hogy mi a teendõ.

én nem tudok semmit errõl, mert nem lesz új diákom, mert még abban a suliban maradok 1 évig ahol eddig is tanultam... nekem ez amit mondasz új...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

fravik
hello! kaptam egy levelet a Diákigazolvány Ügyfélszolgálattól benne egy csekkel. Az írják, hogy "Az igénylés akkor érvényes...a feltöltött képet / aláírást a nyomda elfogadta. Errõl e-mailben értesítjük legkésõbb július 20-áig."
A probléma az, hogy én semmilyen e-mailt nem kaptam ezzel kapcsolatban, az e-felvételin még mindig egy-egy lakat van az aláírásom és a képem mellett.
Nálatok mi a helyzet? Én e-felvételivel jelentkeztem, úh légyszi azok írjanak, akik szintén így jelentkeztek! köszi
ui: akkor gondolom ne fizessem be a csekket, ugye?

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

akyyy
üdv megint😊 éreklõdnék, emelt szintû info milyen nehéz volt idén? word excel, meg a win az sztem megy profi szinten (esetleg acces nehéz lehett)

programozás meg úgy ahogy 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

R0sc0
énse mentem emelt szintre semmibõl 😊 a 7 pont a nyelvizsgám 😛

pedig még nyelvvizsgám is van.... -.-
te legalább nem kúrtad el a matekod mint én...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
látod aki kinn járt angliában, annak ennyi jár legalább 😄

Ron Ragm
Ugyanennyi pontom van pedig nem mentem emeltszintûre, ennyit a kétszínû érettségirõl =)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

R0sc0
127 pontom van remélem elég lesz kereskedelem és marketingre godöllõre.

igen, így van 123 pontom. hát reménykedem. 😊
akkor is, kár hogy felettem fogsz járni egy évvel 😄
vegyésztechnikusi vizsga +1 év nekem ^^

megnyugodtam, 131 van már kiírva a bme-hez 😊

nálad kijavították már?

hát ha így végiggondolom igaz, bár eléggé furcsán hangzik 😊
"két jegy közül a jobbat adják" naiv világ... <#hehe>

GAthersw
Világos, nem is úgy gondoltam, hogy egyik 3as másik 5ös akkor az 5öst nézik, hanem ha x,5 az átlag, akkor felfelé kerekítenek ergo ha 1 jegy a különbség a két jegy között akkor a jobbikat nézik 😊

az átlagát nézik a két jegynek, a kettõ közül úgy jöhet ki a jobb ha felfelé kerekítenek, vagyis 4,5-öt ötösre.

GAthersw
akkor elbaszták mert ha egyik 4 másik 5 akkor a jobbikat nézik.

ez igaz, már most érzem, hogy a tábor elõkészítõ tábor durva lesz ^^

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Davidka
hali, a pontoknál ha év végi nyelvtan 4es, irodalom 5ös, akkor az átlagba 4,5 és 5-re kerekítik, igaz? vagy nem? 4-re? csakmer nekem a pontozásba 4-re kerekítették... és azér kéne aza pont, amit ezzel vesztek

jaaa, értem.

2XP
Nálunk õk segítenek az elsõsöknek (szervezik a gólyatábort, az elsõ hét programjait, meg utána is csoportbulikat).

instruktor?

2XP
Jó dolog lehet instruktorkodni, de ki bír a hét minden napján partyzni 😄 (az ö.cs.i több idõt elvesz, mint egy másik egyetem :p)
Meg a tábori életet nem nekem találták ki, elég volt egy gólyatábor is 😄

jó az, én a kémia mellett bármelyiket a kettõd közül szivesen bepróbáltam volna 😊

sokszerencsét ^^

akkor gondolom Te nem lettél instruktor, vagy nem akartál 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

2XP
Hát én jövõre elkezdem az eltén a fizikát is.
1 perccel a határidõ lejárta elõtt módosítottam sorrendet a matekról. Lehet nagyon meg fogom ezt bánni, de már tavaly is odahúzott a szívem, és a közgáz pályán is jól fog jönni egy kis plusz módszertan. Ha esetleg nem írnék ide többet szeptemberben, akkor végkimerülésben meghaltam 😊

Áh, végülis ki is lehet iratkozni. Remélem nem vagyok nagyon hülye...

hát nagyon remélem...😊

akkor nincs para 😄

139 et :\....legfeljebb!!!

Hány embert vesznek fel oda? Oo
Vmi 17x-en jelentkeztek elsõ helyen oda 😊

szegény te...
mindegy ha fölvesznek akkor is csak jövõre fogunk egy helyre járni... 😛

sportot nem fogadják el, így 131 <_<
eltén meg 134

be lett küldve, de én is ezen agyaltam... pedig a 4. évvégi is ott van a hitelesített-ek között.... 😞

neked hány pontod lett amúgy? 😊

Gnome
énse küldtem még be és mindenhová szépen kiszámolták a pontjaimat😉..bár sztem biztosami biztos beküldöm de lehet inkábbnem😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Hali!

Abban az esetben, ha nekem az érettségi pontok duplázásából számolják a pontokat, ugye nem fognak ráparálni, ha nem küldöm be a 4. évvégi fénymásolatát? Szerintem nem, de erõsítsetek meg. 😊

-3.félév +4. félév

Forza Milan! Forza Ferrari!

Nálam is a BME-GÉK-en a 4.évvégit nézik nem a 3. félévit.

Forza Milan! Forza Ferrari!

nekem is ugyanez van - szerintem az a baj, hogy be kell küldeni az évvégi bizonyítványt - az évvégi eredményt nézik ,nem a félévit.

akkor nem csak nálam vannak ilyen anomáliák...(?)
nálam EGYEDÜL A BME-VBK -nál a Tanulmányi pont NULLA!!4 a többinél rendesen ki van töltve hogy 56....
és ez nem vicces, mert kétszerezõssel 120 pontom van, simával meg 123 lenne, és ez egy ilyen helyen ahol 139 embert vesznek föl számíthat :\

holnap úgyis lájt barátommal felkerekedünk és benézünk egy ilyen helyre, ahol le lehet adni papírokat pesten...

kb. hasonló van nálam mint #19926-ben....

Bandee1987
na, kijavitották a hibát, 127 pontom van 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Rage47
lehet feltölteni, nem kell postázni
felvi.hu
ffxi
Feltölteni? Télleg ilyet is lehet? És akkor nem kell postázni?

Fákjúal!

ezért nem utazok 150 km-t 😄

amúgy felhívtam ma és mondták hogy folyamatosan töltik tehát nincs baj 😉)

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Bandee1987
sztem menj el személyes oda.
Hallgatói információs központ: Bp, Reviczky utca 6.
(Kálvin térnél elindulsz Baross utcán, majd amikor kettéágazik egy térnél az egész (a tér televan kiülõs éttermekkel, kocsmákkal), elmész balra, ott lesz a reviczky utca. Az utca bal oldalán lesz a 6., a Szabó Ervin könyvtárral szemben)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

fravik
szerintem egy próbát megér...persze nem valószínû, hogy felveszik. meg egyébként is sztem egy csomóan hívják õket, ezért még a vonalak is leterheltek (fõleg, hogy nem sok telefonszámot adtak meg). sok sikert!!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

mondjuk ma is baszták felvenni a telefont nemtudom minek vannak ott

Sziasztok kérlek titeket ha van egy kis szabadidõtök és ismerkedni akartok vagy csak egy jót chatelni látogassátok meg ezt az oldalt http://visualchat.hu (ha tetszik kérlek ajánld barátaidnak is!)
elõre is köszönöm!
nemtudjátok holnap bennt lesznek érdemes telfonálni?

fravik
csak tudod, úgy tudtam, hogy minden hely, amit megjelölök az évvégéket nézi. ezért feleslegesnek tartottam felrakni még azt is. ezek szerint tévedtem. 😊