Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csodálkozol hogy szívatnak/megbuktatnak ha nem jártok be?
Én még csak technikusnak tanulok (felsõoktatás ez már), de 30 igazolatlan óra után kib****ak mint magyszkát sz**ni. Elnézést...
Itt a tanarak egy része úgy kering a fejed fölött mint a keselyûk... "Gyülekezik ez már......" "Nincs meg a gyárlátogatás? Fiam ne sokat remélj..."
Én még csak technikusnak tanulok (felsõoktatás ez már), de 30 igazolatlan óra után kib****ak mint magyszkát sz**ni. Elnézést...
Itt a tanarak egy része úgy kering a fejed fölött mint a keselyûk... "Gyülekezik ez már......" "Nincs meg a gyárlátogatás? Fiam ne sokat remélj..."
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
én is mûszaki menedzser vagyok csak BMF-en, igaz elsõ éves...
nekem tetszik, tanárok jófejek, és jól tanítanak, mikró pl. még érdekelt is engem, mert értettem, és élveztem, más kérdés hogy tanulni annyira nekem sincs kedvem 😄
nekem tetszik, tanárok jófejek, és jól tanítanak, mikró pl. még érdekelt is engem, mert értettem, és élveztem, más kérdés hogy tanulni annyira nekem sincs kedvem 😄
Kurvára mindegy mennyit tanulsz 2-est kapsz jó esetben.
Faszfej matektanár mondja a matek beugró feladatnál, hogy "nálam még soha senki nem tudta hibátlanra megcisnálni a beugrót" mindezt vigyorogva, miután a 40 emberbõl kivágott 36ot (nem vicc) a BEUGRÓN! Teljesen elmebeteg.
Messze a BMEn van a legbunkóbb tanári kar. Van egykét kivétel, de az átlag nagyon tapló, aki belekeseredett abba, hogy hiába tanulta végig az agyát mégis tanárifizetésbõl kell megélnie, ezért szarrászopat mindenkit.
Faszfej matektanár mondja a matek beugró feladatnál, hogy "nálam még soha senki nem tudta hibátlanra megcisnálni a beugrót" mindezt vigyorogva, miután a 40 emberbõl kivágott 36ot (nem vicc) a BEUGRÓN! Teljesen elmebeteg.
Messze a BMEn van a legbunkóbb tanári kar. Van egykét kivétel, de az átlag nagyon tapló, aki belekeseredett abba, hogy hiába tanulta végig az agyát mégis tanárifizetésbõl kell megélnie, ezért szarrászopat mindenkit.
mûszaki menedzser
amúgy nem lenne nehéz szak, csak a mûszaki tantárgyakból van aki direkt szivatja a menedzsereket, van ahol meg a mérnökökkel vagyunk együtt. Meg nem feltétlen jelentkeztem erre, mert annyira érdekel a flip-flop. a közgázos tárgyak háromnegyede meg szimplán szar, szarul tanítják. a kedvencem a mikro, bejön egy vékonyhangú nõ, elkezd rajzolgatni vmi grafikont, a legkisebb erõfeszítést sem teszi, hogy te megértsd, vagy megszeresd. Abból meg amúgy a gazdmenesekkel vagyunk együtt. szóval annyira nem könnyû mint hittem. persze lusta rohadék is vagyok ám, nem tagadom, nem igazán vagyok benn órákon, csak amikor tanulok, tényleg, és csakazért sincs meg
bioszból pl azért buktatta meg a menedzserek 80%-át, és engedett át mindenkit a környezetmérnökök közül, mert menedzserek nem voltak benn egy óráján sem, csak a kiadott jegyzeteket meg a diákat tanulták meg, és neki nem tetszett ez. aki nem volt benn órán és/vagy olvasott utána önszorgalomból (azt nem tudtam meg, hogy hol kellett volna) az bukott.
amúgy nem lenne nehéz szak, csak a mûszaki tantárgyakból van aki direkt szivatja a menedzsereket, van ahol meg a mérnökökkel vagyunk együtt. Meg nem feltétlen jelentkeztem erre, mert annyira érdekel a flip-flop. a közgázos tárgyak háromnegyede meg szimplán szar, szarul tanítják. a kedvencem a mikro, bejön egy vékonyhangú nõ, elkezd rajzolgatni vmi grafikont, a legkisebb erõfeszítést sem teszi, hogy te megértsd, vagy megszeresd. Abból meg amúgy a gazdmenesekkel vagyunk együtt. szóval annyira nem könnyû mint hittem. persze lusta rohadék is vagyok ám, nem tagadom, nem igazán vagyok benn órákon, csak amikor tanulok, tényleg, és csakazért sincs meg
bioszból pl azért buktatta meg a menedzserek 80%-át, és engedett át mindenkit a környezetmérnökök közül, mert menedzserek nem voltak benn egy óráján sem, csak a kiadott jegyzeteket meg a diákat tanulták meg, és neki nem tetszett ez. aki nem volt benn órán és/vagy olvasott utána önszorgalomból (azt nem tudtam meg, hogy hol kellett volna) az bukott.
az milyen? hanyadeves vagy? miket tanultok?
jar oda nehany ismerosom, ugy eleg rendesen huzzak meg azert oket ott is, de nem panaszkodnak arra hogy szivatasok lennenek..
es meg valami: van nehany nagyon rendes tanszek a bme-n, ritka mint a feher hollo, de meg kell emlitenem, mert megerdemlik hogy ne vonjuk oket egy kalap ala mindenki massal😊
jar oda nehany ismerosom, ugy eleg rendesen huzzak meg azert oket ott is, de nem panaszkodnak arra hogy szivatasok lennenek..
es meg valami: van nehany nagyon rendes tanszek a bme-n, ritka mint a feher hollo, de meg kell emlitenem, mert megerdemlik hogy ne vonjuk oket egy kalap ala mindenki massal😊
hat nem tudom, nem akarok tapasztalat nelkul mas egyetemrol okoskodni, de ami teny: akiket erettsegi idejen ismertem, es nagyjabol tudom milyen szinten vannak, azok joresze nem szop tizedannyit sem mas helyeken...persze lehet hogy en hulyultem el de nem, most masodevben pl 3szor annyit tanultam mint elsoben sajna😞 -es megsincs latvanyos javulas
tanulni mindenhol kell, de tenyleg vannak itt oltari nagy szivatasok 😞
tanulni mindenhol kell, de tenyleg vannak itt oltari nagy szivatasok 😞
bme-en mire jársz?
én elte programozoira, és eddig csak 1köcsög tanárt ismertem meg, mindenki nagyon rendes és segitökész 😊
én elte programozoira, és eddig csak 1köcsög tanárt ismertem meg, mindenki nagyon rendes és segitökész 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a rohadt tetves kura anyját ennek a szarrágó egyetemnek, aki tudja kerülje messzirõl ezt a szart, a bmet.
az még csak hagyján, hogy nem egy tanár (horváth tamás, a kis rohadék) élvezi, hogy szivathat, és kapásból áthúzza a feladatot, megtekintésen meg nem hajlandó elárulni a miértet, a megoldást nem adja oda, mert hogy ez nem konzultáció, de
új tvsz, a félévközi jegyekre mostantól nem egy kövér nem teljesített címkét kapsz, hanem 1-est, ami azt jelenti, hogy be kell iratnod. 31 rugót szedhetsz öszse maximum ilyen tartozásokból. kibaszot tjó, hogy a tanári kar fele már nincs is itt
elmehet az egész tetves brigád a kurva anyjába
máshol is ilyen szivatások vannak? megyek innen a faszba
az még csak hagyján, hogy nem egy tanár (horváth tamás, a kis rohadék) élvezi, hogy szivathat, és kapásból áthúzza a feladatot, megtekintésen meg nem hajlandó elárulni a miértet, a megoldást nem adja oda, mert hogy ez nem konzultáció, de
új tvsz, a félévközi jegyekre mostantól nem egy kövér nem teljesített címkét kapsz, hanem 1-est, ami azt jelenti, hogy be kell iratnod. 31 rugót szedhetsz öszse maximum ilyen tartozásokból. kibaszot tjó, hogy a tanári kar fele már nincs is itt
elmehet az egész tetves brigád a kurva anyjába
máshol is ilyen szivatások vannak? megyek innen a faszba
Hát amúgy van különbség az egyetemek között.Meg pár ismerõsöm azért ment vidékre mert koleszos akart lenni, szóval pestet be se jelölte...Ergo az hogy BME menõbb lenne azért mert elsõ helyen jelölik hülyeség.Mindenhol vannak hülyék 8)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
jo nyilvan nem rad irtam, csak a nagy atlagra😊
egyebkent eleg sokan vannak, akik nem pestre jelentkeztek de felvettek volna, rajtad kivul is ismerek
egyebkent eleg sokan vannak, akik nem pestre jelentkeztek de felvettek volna, rajtad kivul is ismerek
😄DD
Én elsõ helyre jelentkeztem az SZTE-re. Ki nem állhatom Pestet. 😄
Anno néztem BME-re is csont nélkül felvettek volna.
Nekem is az a bajom, h nagyon alacsonyak voltak a ponthatárok anno 106, szóval a 3 infószakra felvettek majd 700 hallgatót, nyilván szórni kell, ezért a vizsgák sem könnyûek. Szóval kicsit gáz ilyet mondani, de van itt gyomlálni való, csak elég mellbe vágó volt, h 98-ból átmentünk 12-en. 😊 Késõbb már volt olyan óra, ahová 40-en 60-an jártunk. 😊
Én elsõ helyre jelentkeztem az SZTE-re. Ki nem állhatom Pestet. 😄
Anno néztem BME-re is csont nélkül felvettek volna.
Nekem is az a bajom, h nagyon alacsonyak voltak a ponthatárok anno 106, szóval a 3 infószakra felvettek majd 700 hallgatót, nyilván szórni kell, ezért a vizsgák sem könnyûek. Szóval kicsit gáz ilyet mondani, de van itt gyomlálni való, csak elég mellbe vágó volt, h 98-ból átmentünk 12-en. 😊 Késõbb már volt olyan óra, ahová 40-en 60-an jártunk. 😊
nem akarom az egyetemedet fikazni, de a nagy bukasi aranynak 2 oka lehet: nehez vizsga, vagy..
en nem tartom magam felsobbrendunek, es egyaltalan nem erzem hogy a bme sokkal tobbet adna mint mas egyetem itthon, de azert a nagyatlagot tekintve, ..hogy fogalmazzak hogy ne legyen serto, a bme-re jarnak azok akiket elso helyre felvettek, mondjuk igy.
en nem tartom magam felsobbrendunek, es egyaltalan nem erzem hogy a bme sokkal tobbet adna mint mas egyetem itthon, de azert a nagyatlagot tekintve, ..hogy fogalmazzak hogy ne legyen serto, a bme-re jarnak azok akiket elso helyre felvettek, mondjuk igy.
SZTE
Nem azon volt a hangsúly, h hányadik féléves, én csak elsõ féléves tárgyaim "statisztikáját" tudom kb. szal nehezen tudnék példázni más tárgyakkal, . 😊
Nem azon volt a hangsúly, h hányadik féléves, én csak elsõ féléves tárgyaim "statisztikáját" tudom kb. szal nehezen tudnék példázni más tárgyakkal, . 😊
Van nálunk egy matektanár, akinél vizsgán átlag 1 vagy 2 ember szokott átmenni 40-50 fõs turnusokból, és ebben semmi túlzás nincs.
Héthelyi Lászlónak hívják a tanárt. Egyszer már ki is rúgták az egyetemrõl, csak vissza perelte magát.
Itt van egy blogbejegyzés a csókáról 😄
http://tompa.blog.hu/2008/01/09/bme_a_kurva_anyad_hethelyi_27_27
Héthelyi Lászlónak hívják a tanárt. Egyszer már ki is rúgták az egyetemrõl, csak vissza perelte magát.
Itt van egy blogbejegyzés a csókáról 😄
http://tompa.blog.hu/2008/01/09/bme_a_kurva_anyad_hethelyi_27_27
Így elnézve ez kb 60%-os buktaarány lehet, elsõ féléves tárgyaim közül a legjobbnak volt ekkora a buktaaránya, a többi tárgyon SOKKAL több embert húztak.
Lál ez picsafüst, ez nagyon-nagyon jó arány. 😄
Fizika vizsga tavaly:
98-an voltunk, 10 kettes, 2 háromas.
Ez fing, nálunk 90+%-os bukási arányok vannak.
Fizika vizsga tavaly:
98-an voltunk, 10 kettes, 2 háromas.
Ez fing, nálunk 90+%-os bukási arányok vannak.
ez meg a mienk 😉

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Sajnos plussz fav
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
én már be se megyek csak leadni, meg legalább elkérni vkitõl a jegyzetet, hogy tudjam mi kell legközelebb
Mi van?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
hogy hívják azt az állatot youtuben? Orosz kicsoda? lesz egy Orosz Csaba nevû elõadóm jövõre, építõmérnöki alapismereketet tanít
bme közgazdász? Arrafelõl megyek épp el, katasztrofális, hogy hogy tanítanak néhány tantárgyat.
Használhatom, csak ezzel az új rendszerrel jobban rámennek a százalékra, az meg annyira nem jó nekem, jobban járnék egy ilyen fogyatékos középszintû 100%-osával
Használhatom, csak ezzel az új rendszerrel jobban rámennek a százalékra, az meg annyira nem jó nekem, jobban járnék egy ilyen fogyatékos középszintû 100%-osával
Minek érettségiznél újra? Elözõ érettségid is simán használhatod felvételinek. Én is beadom a jelentkezésem BME közgazdászra, aztán max nem iratkozom be.
hm, hát lehet, hogy újraérettségizem, és beadom a felvételimet máshova, hogy ha a következõ félévemet is ennyire elszúrom, akkor legyen kiút a gödörbõl.
nehéz úgy tanulni valamit, hogy nem izgat a háromnegyede. nem is feltétlen mert egy sötét barom vagyok, csak lusta vagyok, és nincs motivációm
aki most érettségizik, el tudná mondani röviden, milyen ez az új rendszer?
nehéz úgy tanulni valamit, hogy nem izgat a háromnegyede. nem is feltétlen mert egy sötét barom vagyok, csak lusta vagyok, és nincs motivációm
aki most érettségizik, el tudná mondani röviden, milyen ez az új rendszer?
Holnap hívd fel a KTHt vagy akik tudnak segíteni, aztán írd be ide, hogy mi volt, érdekel engem is 😊
ja csak ha fizetni kell akkor meggondolando. ha nem akkor meg nem veszthetek ugyse semmit akkor mindegy
Hát tudtommal így van, de azért kérdezz rá, nehogy miattam kelljen jelzáloghitelt felvenni 😄
feb 15ig van a jelentkezés a felvi.hu honlapján.
feb 15ig van a jelentkezés a felvi.hu honlapján.
hm. tehat ha en mondjuk folytatom a bme-t es mellette jelentkezek elte-re is, akkor elso ket felevben nem kell fizetnem? ez tuti? ezesetben meddig lehet meg jelentkezni?
Már új rendszer van mindenhol. Már úgy van, hogy elsõ két félév ingyenes asszem, és utána besorolnak tanulmányi eredmény alapján, és az dönti el, hogy fizeted a fert avagy a tandíjat, vagy nem, vagy esetleg a költsétrérítéses zsákba kerülsz-e.
õõõ igen?😊 nem osszeadva lehet 9et?
mondjuk en nemtom ezeket, egy elte valtason en is gondolkoztam/om csak olyat hallottam hogy ha pl 60 kreditet el akarok elfogadtatni az kerulne 2 felevnyi tandijba..az meg nem lenne jo
mondjuk en nemtom ezeket, egy elte valtason en is gondolkoztam/om csak olyat hallottam hogy ha pl 60 kreditet el akarok elfogadtatni az kerulne 2 felevnyi tandijba..az meg nem lenne jo
Hát most mit cisnáljak? Kicsit kezdek belefásulni a mérnöki tárgyakba 😄 Elsõ két félév meg úgyis ingyen van nem? 😄