Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Ezt a könyvet mindenkinek el kéne olvasnia, simán kötelezõ olvasmánnyá tenném az iskolákban.
Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I’m Forever Blowing Bubbles...
Szinte mindneki azt mondja h irodai munkár akar csinálni ? Kérdezem tõle h mit ? Hát azt nem tudom de valami irodai munkát. Azért h iskolába járok elmegy 3 - 4 év és semmi hasznom belõle csak húzom az idõt h hátha eltudok helyezkedni. Õszintén végignézte valaki h mennyi fõiskola van és mennyi szak ? szükség van ennyire ? évente ennyi jogászra ? rendõrtisztre ?! Arrõl meg ne is beszéljünk h sok cicvil diplomásból csinálnak rendõrtisztet, 0 elõképzettség nélkül.
túl tettem magam én már ezen akkor mikor megnéztem hogy idén mennyivel többen jelentkeztek mint tavaly. egy másik suliba felvesznek, csak hát az fizetõs 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://www.facebook.com/pages/Felvihu/128005987243383?v=wall&ref=search#!/?ref=logo
(márcsakegy)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
diákhoz a képet és aláírást csak azután dolgozzák fel, ha felvettek szvsz.
nice legs. what time to open?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Máshol is olvastam, hogy sok ilyen iskola van, ahol leszarják az embert.
A másik ismerõsöm szakács suliba jár, elég jó hírû, nahh ott tõlük nagyon keményen kérnek mindent, és foglalkoznak is velük, szóval õ nem fogja megszívni...
azért be van adva, meglássuk mi lesz, remélem sikerül, ha nem, akkor irány a jabil meg egy nyelvvizsga tanfolyam :ð
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
Viszont szakmát tanulni érdemes ott... én azért nem maradtam mert csak a webmesteri érdekelne, de az viszont még plusz 2 év és már az 5 év alatt kissé elegem lett a suliból😄
Szóval ajánlom az technikusi részét!