Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az exp. egyenletnek megoldása az 1!
Mert az 1 gyöke lehet -1 is (-1*-1=1), és így kielégíti az egyenletet!
Amúgy elég szopatós volt...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
csak a cm2-m2 cm3-m3 váltószámokat nemtudtam😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A gyökös egyenletnél ti mit néztetek, ötször öt harmadik gyök x vagy háromszor gyök x mert ha harmadik gyök xet neztem akkor x=1 ha meg háromször gyök x-et akkor nincs megoldás...<#falbav>#falbav>
a kamatosnál nekem 5,2 % jött ki,ellenõriztem mondom nemfrankó,odaírtam kerekítünk 5-re aztán csá
a vektoros nekem is ez lett,azért mert ki kell egészíteni paralelogrammává aztán az F-ig csak a fele ér
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
- A kamatos feladatnál az elsõ év 5% után 8%, de ha úgy értelmezted, hogy nem százalékponttal nõtt hanem százalékkal akkor nem 5 jött ki elsõ évre, hanem más...
- Valaki írta, hogy a pont 12-est dobós 3/36, de nem, mert 2*6, 6*2, 3*4, 4*3 is lehet, tehát 4/36.
-zombysoad a zérushelyes lett neked csak rossz amiket írtál, mert helye 0, értéke 10
-aki az exponenciálisnál nem biztos magában, tényleg nincs megoldása az egyenletnek 😊
Engem csak a vektoros fogott meg, az ugye (a+b)/2 lett?😄
ha a lány 1,2 -t dob megáll, ha magasabbat tovább megy, mennyi az esélye hogy továbbmegy, annak ugye 2/6 , mennyi az esélye hogy 12-t dob, az lehet 3*4, 4*3 , 6*2, összes eset 36, azaz 3/36 az esélye, a fiunal a tablazat könnyü volt, mennyi az esélye hogy nyer -> 15-nél nagyobbat kell dobnia, különben 0, vagy veszit, ha jol emlékszem 13 lehetõség volt, kb 36,6111 %.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A narancso az 2kg.
A soroaztos az -1646(ha jól emlékszem,de valami ilyesmi).
A német,angol fordítós az 10fõ.
A zérushely az 0 és 5
A logaritmusos egyenleg az 5és 25 lett.
Idáig ugyanaz nekem is
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Sztem amugy ne számits rá hogy C#-ot fogtok tanulni, pedig én is támogatnám az ötletet😄 Nálunk is pascal fakt van de jóhogy nem megyek rá hogyha ismerem a C#-ot😄
kivágáshoz 46 m3 kellett (felfelé kellett kerekiteni mert 45 m3bol nem jött volna ki 5000 cölöp csak kevesebb) és vmi 18-20 m2-re elég festék ha jol emlékszem.
nekem a körös nem ment sajna
Még valaki leírná a dobókockásat? Ott az elsõ nekem tizedes törtben úgy rémlik 0,66* volt.A többi már nem tuti. Mondjuk a c,része a beíros az elég láma volt.összeszoroztad azt megnézted a 14 Ft-hoz mennyi a nyereség vagy veszteség.😄
Jaj de vicces valaki. Kiadták már? Akkor honnan tudod, hogy nem ötöst írtam? 3-4-es tuti meglesz, de lehet, hogy 5-ös is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
1ébként én is azt hittem h word,excel könnyû, aztán elindultam egy OKTV-n és hát izé 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Arra emlékszek,hogy mikor két különbözõ év kamatját kellett kiszámolni akkor az elsõ év 5% volt (ezt kellett keresni) a második év így 8 %.