Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Vajon azt értékelik,ha az eslõ feladat kiegészítõséhez a marriage helyett wedding-et írtam?
itt már van 1-2 megoldás amiben eléggé kételkedek...
De naggyon benéztem áááááá!!!!
Nem vettem észre h. a számozás 2-tõ 7ig van :S
És így az egész elcsúszott 1el...
De sztem nem én vagyok az 1 aki ezt elszúrta... wáááááááááááááááá <#violent>#violent><#nezze>#nezze>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én ujságíronak küldtem el a csajt😄 De én is szenvedtem ennél a levélnél pedig általában tudok írni...
Olvasásértésnél az elsõ feladat volt talán picit nehéz...ahol a szöveg alapján kellett kiegészíteni a szöveget...
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
amúgy tényleg fos volt ez a téma😊 de amúgy nagyon könnyû volt... még holnap egy gyors német aztán pihi másfél hónapig😊)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://hvg.hu/itthon/20080506_matematika_erettsegi_feladatok_megoldasok.aspx
(lehet, hogy késõi illetve nem tudom, hogy volt-e már)
[/spam]™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
könnyû volt amugy.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
meg a magnóba idegesített a csaj hangja, de am érthetõ volt...
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
Config: Intel Pentium Ibm kompatibilis pc. 233 Mhz 128mb sd Geforce 2 32 mb Vga Kártya és 15 colos VGA kompatibilis CRT monitor:)Szar a gépem és? OGwalkerből pvpzek @ FRANZ!!!
A hallott szöveg értés elsõ 2 feladat szerintem könnyû volt, jól érthetõ volt a szöveg, az utolsóval már nehezebb volt. A leveleknél eddig még sose volt ennyi problémám, 2-nál nem tudtam értelmes munkát ajánlani, designert írtam végül (tudom, hogy hülyeség). Valahogy nem jutott eszembe jobb.
Kinek hogy sikerült??
"The lamp has reached the end of its lifetime."*)
*= Ez volt a projektor üzenete egyetem elsõ napján.😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.