Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
False - mert nem volt benne
Not in the text - mert nem volt benne
mind2 logikus =)
A reading utolsóját meg se említem xD rakat C lett
A kanadai csaj legalább nyögdécselt 😄
Elsõ alkalommal ofkóz, hogy semmit sem lehetett hallani a röhögéstõl xD
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Rohadjanak meg a kanadaiak, a riporterek és a rendõrök 😄
Szerintem ez a matek megint olyasmi volt, mint tavaly, 2-re könnyû megírni, 5-ért meg szenvedni kell. Nem is az, hogy nehéz volt, hanem aprólékos, sok helyen lehetett hibázni.
A törire azt mondom, hogy kifejezetten nehéz volt, az esszékérdések nagyon specifikusak voltak, ha épp tudtad, akkor szerencséd volt, általános tudással nem juthattál olyan sokra (értem itt hogy 90% felettire írd meg, ha nem mélyültél el különösebben a témákban). A magyar szerintem nem volt annyira nehéz, de a tavalyi könnyebb volt. A kérdés az, hogy mennyire térhet el a javítókulcstól a tanár, mert a javítókulcsban "szlovák ember lengyelországi utazásával" szerepel, én "a szlovák és lengyel nyelv kapcsolatával"-t írtam be. Vagy elfogadják, vagy nem. Tartalmilag helyes, a javítókulcs szerint nem az.
Az angolról nem tudok nyilatkozni, szerintem könnyû volt. A kanadai lánnyal nem volt különösebb gondom, nekem a második listening nehezebbnek tûnt. Nem tudom, hogy egy átlagos angoltudással mennyire lehet jól teljesíteni, én felsõfokúval ültem be rá, onnan nézve könnyû volt. 😊
amúgy sztem az emelt angol nem volt olyan vészes, átnéztem a tavalyit ill. az azelõttit, azok valahogy nehezebbnek tûntek mint ez a mai, vagy csak mázlim volt, hogy olyan dolgok voltak benne amiket tudtam 😛
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nekünk a tanár mondott el mindent, semilyen olvasni való meg ilyen nem volt, a képeket laptopról, vetítõvel néztük. Hetente 1 másfél órás mûvtöri óránk volt (délután), ahol csak azok voltunk akik érettségiznek (mert rendes órában nem nagyon tudtunk erre készülni).
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ati
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Én leszedtem netrõl sok képet amiket tanultunk, és ráraktam kisebb méretbe a telefonomra, fájlnevekbe meg beleírtam fontos információkat. Így tanulgatom ha van idõm 😄
Mi egy nagy alaku füzetet (ami nem spirálos) teli írtunk, és még van 2-3 tétel ami már nem fog beleférni, még lesz 2 mûvtöri óránk addig, meg mi még megyünk egy múzeum körútra is, írásbeli elõtt.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Miket kellene mát átlesni,milyen témákat javasoltok?
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Amennyiben jó a hozzászólások közt leírt hallás utáni, ott egy pontot vesztettem, ha még ezt a kettõt felcseréltem, akkor ma összesen vesztettem 3 pontot, ennyi miatt nem megyek a Dunának. 😄
az olvasásértést nem gyengén elbaxtam:SSSS