Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha mar a matekot hozod fel peldanak? melyik egyetem az ahova matek kell es magas a ponthatar? Semelyik, mert mindenki marketingre, kommunikaciora, meg ilyenekre megy.
tavaly bme info volt a legmagasabb az infos helyek kozott - 125
elte matek - valami 90 korul, loal
elte info - 105 talan, az is egy vicc
szoval ilyenekre nem nehez bejutni.
mondjuk lehet h kozgazra is kell matek, de a maxpontos helyre ugyis csak azt veszik fel aki masbol is kurvajo es minden +pontot megkapott
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hogy mi a francnak, az egész gtk-n csak mi tanulunk a3-ig, a mérnökök a3-ja meg differenciálszámítás.
Amit irtam nem butasag, hanem tapasztalat, mert ott voltam (igaz hogy csak egy fel orara, hogy ne kelljen aznap suliba menni, de epp eleg volt).
"a nyilt napra miert jarnanak hallgatok? oda max a strebereket tudjak elrancigalni, hogy dicsoitsek milyen fasza hely az."
Erre a butaságra reagáltam csupán.
Sadist nekem úgy nem mond semmit hogy jövõhéten pótzh-zom belõle.
sztem is jobban jársz az 1 év kihagyással, legalább tiszta fejjel tudod átgondolni, haverjaid tapasztalatai alapján, hogy mit szeretnél, és nem egész évben azon streszzelni, hogy nem ezt kellene, de ha már idáig eljutottam...
nem tudom hova jarsz, a bme-n nem ilyen volt a nyilt nap (pont)
Év elején haver odajött hozzám, hogy a gyakorlatunkon szokott-e szabad hely lenni, mert pár leendõ gólya beülne hozzánk órára. Szépen leültek közénk, és figyeltek, ha kérdésük volt, akkor meg feltették. Nekünk hallgatóknak.
A tematikabol nyilvan nem fogja tudni, hogy mi van mogotte, de hogy nagyjabol mit fog tanulni azt legalabb megtudja belole. Es az ilyen szarok nincsenek benne a felvi-s konyvekben
* Optimumszámítási modellek.
* Az operációkutatás feladata, a modellek osztályozása.
* A lineáris programozás általános feladata, standard feladat.
* Szimplex algoritmus.
* Módosított szimplex algoritmus.
* Lexikografikus szimplex algoritmus.
* A szimplex algoritmus néhány változata.
* Szimplex módszer.
* Néhány gyakorlati alkalmazás.
* Konvex poliéderek és a lineáris programozás kapcsolata.
* Dualitás.
Ebbõl példál kurva sokat megért a földi halandó.
Nyelvek. Mûveletek nyelveken. Reguláris nyelvek. Determinisztikus és nemdeterminisztikus automaták. Determinizálás. Jobblineáris nyelvtanok. A véges automaták, jobblineáris nyelvtanok és reguláris nyelvek ekvivalenciája. A reguláris nyelvek zártsági tulajdonságai. A reguláris nyelvek pumpáló lemmája. Eldöntési kérdések reguláris nyelvekre. Automaták végtelen szavakon.
Környezetfüggetlen nyelvtanok és nyelvek. A Chomsky-féle normálforma. Derivációs fák és bal- ill. jobboldali levezetések. Egyértelmû nyelvtanok és nyelvek. Veremautomaták. A környezetfüggetlen nyelvtanok és veremautomaták ekvivalenciája. Determinisztikus környezetfüggetlen nyelvek. Mûveletek környezetfüggetlen nyelveken. A környezetfüggetlen nyelvek pumpáló lemmája. Eldöntési kérdések környezetfüggetlen nyelvekre. A CYK algoritmus.
Általános nyelvtanok és környezetfüggõ nyelvtanok. A Chomsky-féle hierarchia. Lineárisan korlátos automaták és Turing gépek.
Ez is elég beszédes egy középiskolából kikerült diák számára, nemde?
Azt meg, hogy a felvettek fele egy, legfeljebb két éven belül kibukik, bármelyik hallgató megmondja neked. Ha ilyen alapvetõ információkat nem tudsz meg az iskola nyílt napján, az akkor az iskolát minõsíti.
"a mintatervet kellett volna megmutatni, meg a targykovetelmenyeket "
a targykovetelmenyben benne van az anyag tartalma roviden.
Nyilt nap szart sem er, voltam meg regebben, majd pont ott fogjak elmondani a statisztikakat, hogy a felvettek fele elobb utobb kibukik, nekik ez nem eri meg
ráadásul úgy h elõször az a-t írtam be, bejött az igazgató hogy hibás 2 b van stbstb...na mondom akkor legyen b....xd
2008. május 8.
Az angol írásbeli érettségi országos szinten rendben lezajlott. Középszinten 1069 helyszínen 46178-en, emelt szinten 75 helyszínen 3941-en vizsgáztak e tárgyból.
Az angol nyelv középszintû írásbeli II. Nyelvhelyesség feladatlapjában az 1. feladat (8) pontjában a lehetséges válaszok sorában az A és a C jelen kívül kétszer szerepelt a B jel. Ez a feladat megoldását nem befolyásolta, a vizsgázónak az általa helyesnek tartott kifejezést kellett kiválasztania a négy lehetséges válaszból. A megoldás ebben az esetben az A jelhez tartozó szó volt.
na haladunk.. egy év alatt MAJDNEM sikerült összeállítani egy érettségit,amibe nem csúszik hiba..<#szomoru1>#szomoru1><#lama>#lama>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Sokra úgysem mennél vele, mert a különbözõ nyelvvizsgák nem összehasonlíthatók. Ha meg csak egyet fogadnának el, akkor mi értelme volna? Akkor tényleg legyen egy standard, amit érettséginek hívnak.
Most még valószínû nem így gondolod, de majd te is rájössz, hogy az a nyelvvizsga papír önmagában semmi, egy nulla. A mögötte lévõ tudás és a vele járó elõny a lényeg, hogy egyetemen könnyedén megérted a idegennyelvû szakmai irodalmat, vagy tudsz beszélgetni egy állásinterjún.
A normális munkaadót meg úgysem érdekli, hogy milyen papírod van, hanem megkérdezi, hogy mennyit voltál külföldön, részt vettél-e idegennyelvû kurzusokon, projektekben, szoktál-e idegennyelvû könyveket olvasni, filmeket nézni.
citromsavciklustól a fehérjeszintézisen át.. szar maszlag az egész -.-'
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!