Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
de kurvára mindegy végülis 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
na meg mostmar le is csuszott 2.helyre asszem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Konkréten a BME-s, idei állásbörze statisztikáit mondtam. Ott 210-200 körül volt a kezdõ infósok fizetése. Ismétlem magam. Ezek az idei, 2008-as BME-re vonatkozó statisztikák.
Azt te komolyan gondolod, hogy 500ezret kap egy kezdõ infós? Felejtsd el.
Ja persze tudom van mindenféle rendszergarázda aki bármiféle képesítés nélkül informatikusnak nevezi magát. Na ilyet tényleg bárhol találsz de azért ne hasonlítgassuk a bme-hez.
Azért évente 300 (ugye kb fele végzi el) mûegyetemi infós nem sok egy 10 milliós országban. Hidd el, keresik õket, és jól meg is fizetik. Az persze mindig igaz, hogy ha jó vagy, akkor alkalmaznak, de akkor sem mellékes hogy honnan van a diplomád.
Viszont ez mar egyszer szoba jott, infosok fizetese volt a legnagyobb valamilyen bme-s elemzesben, viszont itt volt a legnagyobb a szoras is..meg te mondtad😊
En pl most 4es lettem C++ bol, ugy hogy a sok targyam miatt, otthon semmit nem tanultam ra, eloadasokra meg gyakra bejartam, ennyi. Ennek ellenere nem mondanam magam expertnek, sot, na de a lenyeg, hogy neztem es az emberek tulnyomo tobbsege a 2esert vert izzad, hogy akarnak igy dolgozni majd?
Es nem az o hibajuk, amennyi szart itt csinalni kell, az embernek megoszlik a figyelme..mindenhez ert egy kicsit, de semmihez sem ert nagyon, marpedig specializalodni kell, azt fizetik meg.
Masik pelda: ismerosom mar 1 eve lassan Londonban dolgozik, most egy epitkezesi ceghez vettek fel, erettsegi utan ment ki rogton, a 3d-s modellezes temat nagyon keni. Ennyi kellett neki, jo referencia, meg hogy teljesen magatol megtanulja.
Aki 350-et keres nettó kezdõként, az vagy protekcióval került be ilyen helyre, vagy kibaszott nagy mázlija volt (kb 0.00000001% esély) vagy pedig külföldön dolgozik, ahol mindjárt nem olyan magas az a nettó 350 😛
Vezetõként meg szorozd meg n-nel, n->csillagos ég.
Szóval majd összeszorítom a fogam, és szorgalmasan belegebedek a tanulásba, de megszerzek egy átkozott reáldiplomát, legyen ilyen vagy olyan, csak rendes fizetést kapjak érte.
Köszönöm a válaszokat.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
tnap buli volt,segítsetek ki. kösz 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
köszönöm 😊
a bme-n a tanárok nagy részének fogalma sincs hogyan kéne ezt az egészet csinálni.
amúgy ha nem vagy reálos akkor a gazdaság és menedzsment sem lesz sétagalopp, tele van olyan tárgyakkal ahol rengeteg képlet van
Igazából fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legjobb, de ha a BCE gazdaságija tényleg jobb, ha csak egy hajszálnyival is, mint a BME-é, akkor azt hiszem még lesz változtatás a listámon. 😊
Nyílt napon összesen egyen voltam, az IBS-nél, attól felfordult a gyomrom, plusz az is hozzásegített, hogy 260 km-re lakom Pesttõl, szóval nem mentem több nyílt napra, így csak nagyjából tudtam tájékozódni. Na, hova ne menjek semmiképp? (az építészetet csak családi nyomás miatt jelöltem, de amúgy sem vagyok nagy reálos ember, szóval nagy valószínûséggel kifejezetten élvezet lesz az egyetem - hogy mért nem szedtem össze magam a pszichológiához...)
Nekem igazából nincs gondom a nyelvvizsga + érettségi rendszerrel, de azért az angolon megengedtem magamnak egy "és a mai érettségit köszönjük Magyar Bálintnak" kijelentést. 😊 Aki úgyis beszéli a nyelvet, annak nem jelent problémát az érettségi, az érettségi ingyenes is (vagyis többnyire), szóval nincs miért reklamálni, csak annyiért, hogy feleslegesen kell a nyelv érettségi napján felkelni.
A biosz közép ismerõseim megnyilvánulásai alapján nagyon nehéz volt.
Ja és a BME infóra 120 volt a ponthatár tavaly, nem 125, mint lejjebb írták. Jó, ok csak 5 pont de az is számíthat. Tehát ha a tavalyi ponthatár volt 120, ami arányosan átszámítva kereken 400, akkor a valódi ponthatár mennyi lehet idén? Mondjuk 380?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play