Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Póker nincs véletlen? 😊
hát én próbálkoztam bejutni bowlingra pl és már elsõ nap nem tudtam. jövõre énis sportlövök sztem, csoporttársaim csinálják most és azt mondták elég lazán veszik, hogy mikor jársz, kb amikor van idõd.
Azt tudja valaki, ha esetleg átmennék közgázra, akkor a tesiket elfogadják-e? Közgázon eleve csak 2 tesi van, ha jól láttam, szóval akkor ezek le is lennének tudva legalább 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Meg oszt. társam ilyet szól, nem lett rossz csak 3 hibám lett. Jah nekem is. a Readingben 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nálatok amugy hogy van? Van 1 rakat válaszható sportág? Én röpit csináltam ebben a félévben, laza volt 😊
Floorballt akarok majd felvenni még, csak ne ütközzön fontosabb órákkal.
Itt sem jár kredit érte.
Mondjuk én heti 3szor gyúrok,úgyhogy ki tudom váltani.
Itt BMF-en ilyenrõl szó sincs. Viszont 2 félévnyit fel kell venned kõtelezõen, különben nem mehetsz államvizsgázni asszem.
nálunk (SZTE - biosz) háromszor lehet felvenni egy tárgyat, három vizsgalehetõséggel, de itt is elég keményen megy a szórás, ráadásul olyan tárgyakból amik alapok lennének (Környezetvédelem, biológia alapjai stb)
tesiért, nyelvért nem jár kredit
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
én sima üzletit csinálok,fingomsincs mi lesz benne,nem vágod esetleg?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Listening utolsó kérdése, az a mon jobb-e a public transport, az TRUE 😮 pedig az tökre egyértelmû volt h not in the text
o.társam megy emeltre belõle, versenyfeladatokat csinálgat, szvsz nézz szét neten biztos van fent 1-2
Gondolom el tudjátok képzelni,nem könnyû,fõleg,hogy olyan szórótantárgyak vannak,mint az Anatómia,Kémia stb...
Most 4-ik félév végére az évfolyam 30%-ának veszélyben van a 10 bukásos határ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha nem lett volna meg bukó, vagy két év eltiltás. sok ember így járt.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nem veletlenul van igy a bme-n, egyreszt nekik is megeri mert penzt kapnak a felvett kredit utan, masreszt erre szuksege van az idejaroknak is.
Hallottam en olyat h pazmany bolcsesz szakokon a tesiert is kredit jar, meg hasonlok, ott jogos is hogy ha valaki 3.jara is elbukik egy targyat, az felvetelizzen ujra, itt nem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Prog: Egy fájba SMS-ek adatai(küldés ideje, szám, tartalom) és ezekkel kellett a szokásos dolgokat csinálni😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑