Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
ó csocsó😄 az feküdne😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bandee1987
Nálunk állítólag sakk is volt, bár ebben nem vok biztos 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

magus
volt mikor a csocsot is fellehetett venni. állítólag, de én még mindig nem hiszem el

fsgh
Bazz...milyen alternatívák vannak a tesire fõsulin😄DDDd Nem gondoltam volna...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bandee1987
bowling???? ejj, de jó dolgotok van...én is mennék bowlingra

Póker nincs véletlen? 😊

Bandee1987
huááá megvan a ppt-bõl az aláíráspótom, mehetek vizsgázni 😄DD

magus
te most komolyan le akarod tudni a tesit egy olyan helyen, ahol az évfolyam 70%-a lány, a srácok 50%-a nyomorék? Elsõ dolgom lenne beiratkozni zenés nõi ritmikus gimnasztika + röplabda kombóra -.-

hát én próbálkoztam bejutni bowlingra pl és már elsõ nap nem tudtam. jövõre énis sportlövök sztem, csoporttársaim csinálják most és azt mondták elég lazán veszik, hogy mikor jársz, kb amikor van idõd.

Hellóbelló! Nem tudjátok véletlenül angol emelt szintû szóbeli témaköreit elõre meg lehet tekinteni valahol? Eddig csak a vizsga menetérõl találtam információt. Vagy iskolánként más-más? Tudom rendkívûl tájékozatlan vagyok, de tényleg nem találom...😊
I.C.ram
én mentem úszni 3 félévig. Aztán 4. félévben sportlövészetre. Nem volt gond a bejutással sehol.

Azt tudja valaki, ha esetleg átmennék közgázra, akkor a tesiket elfogadják-e? Közgázon eleve csak 2 tesi van, ha jól láttam, szóval akkor ezek le is lennének tudva legalább 😊
magus
bme-n 4 félév kötelezõ tesi, nincs kredit érte. a jó tárgyakra úgyse jutsz be úgyhogy marad a ping pong meg a tollas. vagy mész a sok retardált közé focizni, de nem igazán füllik a foga hozzá senkinek

BADE
Heti 3 alkalommal hírdettek tesit,valamelyikre bemész és a jelenlévõk eldöntik,hogy mit akarnak játszani.😊(röplabda,foci,floorball,kosár,tollas vagy lemész kondizni)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Az szépes 😄 nekem 2 osztálytársamnak 100 % os lett levél nélkül :S
Meg oszt. társam ilyet szól, nem lett rossz csak 3 hibám lett. Jah nekem is. a Readingben 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bandee1987
az igen 😊

Nálatok amugy hogy van? Van 1 rakat válaszható sportág? Én röpit csináltam ebben a félévben, laza volt 😊
Floorballt akarok majd felvenni még, csak ne ütközzön fontosabb órákkal.

BADE
nálunk 5 félév tesi😊
Itt sem jár kredit érte.
Mondjuk én heti 3szor gyúrok,úgyhogy ki tudom váltani.

Bandee1987
Tesiért kredit? Ehh 😊
Itt BMF-en ilyenrõl szó sincs. Viszont 2 félévnyit fel kell venned kõtelezõen, különben nem mehetsz államvizsgázni asszem.

Fabio Capello
<#wilting>

nálunk (SZTE - biosz) háromszor lehet felvenni egy tárgyat, három vizsgalehetõséggel, de itt is elég keményen megy a szórás, ráadásul olyan tárgyakból amik alapok lennének (Környezetvédelem, biológia alapjai stb)

tesiért, nyelvért nem jár kredit

nesto
4éve tanulok közgázt úgyhogy megkockáztattam, de nagyon nehéz elismerem, én is bánom hogy bejelöltem az emeltet. úgyhogy most azért kapkodok mindenmerre nincs-e valami kiegészítõ anyag, ugyanis rengeteg tananyag van amit újra megkéne tanulni. már csak azért tudok igazából imádkozni hogy nem lesz nehéz. elõre is sok sikert mindenkinek aki aznap érettségizik...

Crazygirl
igen a levelekkel egyutt 😊 nagyon orulok neki, pedig az olvasott szovegertesben nem fekudt az utolso ket szoveg!

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

szucsy89
gratula😄...nekem azt mondta hogy 80% felett lesz (akkor még nem javította ki a 2 levelet + még ott van a szóbeli) szóval remélem nekem is meglesz az ötös...😊
5c0rp330n
hülyék vagytok, megnéztem a kulcsot és a c a jó, fogalmam sincs, mirõl beszéltek. szép is lett volna, ha nem az lett volna jó, még tisztán emlékszek is rá, hogy fel se merült, hogy más lenne.

fsgh
ja összekavartál az nem az utolsó...az az utolsó elõtti kérdés...

De oda C-t kell írni, angoltanár is mondtha h egyértelmû...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fsgh
az True volt de én is C-t írtam oda...(az más hogy azért mert második halgatásnál a végén beleköhögtek-.-)

Angoltanárom mondta ^^

5c0rp330n
nem baszol? én leszarom a kulcsokat, semmibõl nem néztem meg, mert az már úgysem változtat semmin, idegelni meg nem akarom magam, de ha ez tényleg igaz, az nonszensz. erre emlékszem is, direkt odafigyeltem második hallgatásnál is és az bizony not in the text volt. tuti h jót nézel? ezt vagy õk kúrták el, de csúnyán, vagy nagyon ki akartak velünk cseszni és valami rejtett dolgot beletettek amitõl mégis nekik van igazuk. ilyen a világon nincs.

Levéllel 1ütT ?

Crazygirl
most talalkoztam az angol tanarommal es megkerdeztem az erettsegim eredmenyet (irasbeli). Azt mondta 95% lett 😄 hat az k**va jo 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

9csöves9
húbazzeg emelt

én sima üzletit csinálok,fingomsincs mi lesz benne,nem vágod esetleg?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Bazee angol középszintesek.

Listening utolsó kérdése, az a mon jobb-e a public transport, az TRUE 😮 pedig az tökre egyértelmû volt h not in the text

szucsy89
huh kgt emelt😮

o.társam megy emeltre belõle, versenyfeladatokat csinálgat, szvsz nézz szét neten biztos van fent 1-2
nesto
Közgáz emelthez tud v.ki hasznos oldalt?

BADE
Nálunk(SZIE-Állatorvosi) egy tárgyat kétszer vehetsz fel,4 félév alatt 10szer bukhatsz különben repülsz.
Gondolom el tudjátok képzelni,nem könnyû,fõleg,hogy olyan szórótantárgyak vannak,mint az Anatómia,Kémia stb...
Most 4-ik félév végére az évfolyam 30%-ának veszélyben van a 10 bukásos határ.

Sadist
Egyszer sem. Itt se jár kredit a tesi kurzusokért, se idegennyelviekért, kivéve ha szakmai nyelv. Mégis egy tárgyat max 3-szor lehet felvenni, nagyon indokolt esetben dékáni kérésre 4-szer. És hidd el, itt is vannak legalább olyan szóró tárgyak, mint BME-n. Csak ott akkor nem kell fosnod, hogy egyetlen tárgy miatt repülsz az egyetemrõl.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grizzly21
hat lehet hogy mashol is szukseg lenne ra😊 hova jarsz btw?

PíszLávJuniti
fizika I. és valszám ot is háromszor vettem fel, vagy 1* + 2* CV ben..
ha nem lett volna meg bukó, vagy két év eltiltás. sok ember így járt.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

grizzly21
eddig hanyszor vettel fel 3szor targyat?
Nem veletlenul van igy a bme-n, egyreszt nekik is megeri mert penzt kapnak a felvett kredit utan, masreszt erre szuksege van az idejaroknak is.
Hallottam en olyat h pazmany bolcsesz szakokon a tesiert is kredit jar, meg hasonlok, ott jogos is hogy ha valaki 3.jara is elbukik egy targyat, az felvetelizzen ujra, itt nem.

Sadist
Jaaaaa, hát úgy könnyû 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

takraj
Rossz poén volt, rosszkor. Nem volt vicces. -.-

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

grizzly21
bme-n nincs ilyen, akarhanyszor lehet

PíszLávJuniti
4.edjére hogy tudtad felvenni? rektori?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
Még a régi rendszerben érettségiztem, csak érdekelt volna mint szakmai dolog, hogy miket kell tudni egy gimis kölyöknek.

grizzly21
ez melyik? mindenkepp nezd meg a javitast

magus
ja, 4.-jére veszem fel ezt a tárgyat

magus
úgy jöttem ki ma egy zh-ról, hogy ez akár 4-es is lehet, kijöttek az eredmények, tudtam az elméletbõl is egy csomót, de lehet tippelni. lehetetlen, hogy megbasztak. 1 hete erre tanulok, 2 hete nem nyomtam magamba semmit. lehetetlen

Sadist
Rádhúzták a szopóálarcot rögtön az elsõ vizsganapon?

magus
a büdös kurva isten faszát már a bme-be. asszem ma szetszedem magam

Részletesebbet nem mondok mert holnap ugyis meglátod

Adatbázis kezelés: Mozikról és az azokban vetített filmekrõl volt adatbázis.

Prog: Egy fájba SMS-ek adatai(küldés ideje, szám, tartalom) és ezekkel kellett a szokásos dolgokat csinálni😄

davidka003
Jaj már, nem kell mindent komolyan venni. Kicsit rá akartam ijeszteni, csak ha rakok szmájlit akkor rájött volna, hogy poén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

takraj
Ez valamelyest megnyugtatott. Remélem õk is így gondolják. :S

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W