Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
nem is az hogy kötelezõ, ez alapmûveltség

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

érdekes, mifelénk minden suliban kötelezõ az öltöny...
tommyg
nem muszáj öltönybe, persze hogy nem, a szoba közepére is szarhatunk persze
sztem a tanárok is máshogy néznek rád ha öltöny van rajtad minthogy bemész utcai ruhába

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Bulykin
szerintem nem halsz bele, ha egy fél napig öltönybe leszelXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

gercse
komolyan, mondták, hogy nem kell,
az tûnt ki a sorból aki öltönyben jött,
persze azért a többség elegánsabban jött, nem sortban vagy acélbetétes bakancsban

nothes
A kötelezõk alatt még azt mondom oké, mert attól zeng a sajtó, de így közel egy hónapra rá már marhaság kiöltözni, a kutya se foglalkozik már velünk. Mindegy. Majd még telefonálok párat holnap, ki hogyan rittyenti ki majd magát.
Azért köhi 😉

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Bulykin
nem kellett kiöltözni? nálunk kötelezõ volt...pedig nem sok értelme van, a szóbeli az viszont más, oda tényleg jó az öltöny téma😄

gercse
Szerintem mindenhol máshogy van...
mi sulinkban az írásbelire mehetett az ember ahogy akart, meg is kérdeztük a tanárokat, hogy mi legyen, mondták, hogy õk sem öltöznek ki(csak az igazgató), nekünk sem kell
szóbelire persze öltönyben mindenki...

nothes
Jó, hát nem mackó + tornacsuka párosításra gondoltam, hanem egyszerû casualra (farmer meg egy póló v. egy kockás ing). Sokan áll. így mennek, de mások azt mondták kell az öltöny.
Btw, ha jól hallottam több mint harminc fok lesz ráadásul nemigen fogok hazamenni utána, mert ünneplünk egy aprócskát, ezért gázos😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Én csak fehér ingbe menetem angolra =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

5c0rp330n
hivatalosan ha jól tudom, abban jelensz meg érettségin, amiben akarsz. bemehetsz sortban is, ha jól esik 😊 ez, hogy öltönyben kell lenni, szerintem egy íratlan szabály, amit mindenki betart, én nem akarnék kitûnni a sorból 😊

fsgh
oda is öltöny kell sztem😄 adjuk már meg a módját...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nothes
Ok, gondoltam 😊

Hülye 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nothes
Tudom, ótvar kérdés, de infóra is csinibe (öltöny, nyakkendõ) kell menni vagy elég az átlagos cucc is? Egyik oszt.társam ezt, a másik azt mond, so...

Bulykin
kedden, azaz 27.-én lesz az infó...nem lesz sztrájk, tegnap bemondták a híradóba is😞(pont az érettségi miatt nem lesz)

Nem tudja valaki h mikor lesz az info érettségi?!?!?! Biztos lesz sztrájk? írjatok
tommyg
ennyi

Rockynhooo
értem, hát ezek is csak megérzések voltak amiket írtam... de jobb is ha nem mondassz semmit lagalább nem koppansz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommyg
nemtudok semmi konkrétat, majd hétfõn, tippelni meg nem akarok

Rockynhooo
me neked?

tommyg
zsíros

Rockynhooo
Irodalom: egy yo közepesre érzem
Angol: a feladatok fele tipp volt, kevés volt az olyan amit biztosra tudtam, sok olyan volt amire kizárásos alapon írtam vmit.. sztem egy közepes lesz az is.
töri: perfekt munka sztem ötös
matek: 2esem megvan 😄

tommyg
hogysikerült az írásbeli fiam??

Rockynhooo
hát most érted bármi lehet...

Aki tud majd írni fog úgyis, próbáld meg az ezelõtti tételeket/érettségiket átnézni... de mondjuk feltételezem tanáraiddal azért készültél rá.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szóval akkor közgáz érettségirõl senki nem tud semmit?
szucsy89
hehe nekünk be kell járni suliba gyakorolni...de csak nézek én is milyen feladatok vannak...pdig már hétfõn írjuk:SSs
grizzly21
na en is csatlakozom az idei "kurvaanyjatabmenek" koncepciohoz... ugy mentem el a potpotzh-rol (aka gyakiv) hogy tuti megvan, ha nem is sokkal felette de megvan..erre meg kene 7 pont..(legalabb a vizsgaidoszakom rovidebb lesz iden, de basssssszameg akkor is)

Bandee1987
nemakar valaki jövõ héten ppt vizsgát meg matek szigót írni helyettem?htx

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Rockynhooo
igen, azt hogy rohatt mod nem tok egy számítást se , de elméleti részébõl cska összeszedek 20%ot XD:A:😄A:SD:ASd

magus
Uristen van akit mar gimiben is szopatnak ezzel

Közgáz(elméleti gazdaságtan) érettségirõl tudtok vmit?
Azt írja 22-tõl, vagyis holnaptól. Szóval köszi! 😊)

grizzly21
akkor nem tudom mi van ha rogton 2 passzivval kezdtetek, de pl en mar ezen a heten fel tudom venni a targyaimat, ilyen elozetes targyfelvetel vagy mi. ha neptunhoz hozzafersz probald meg majd

Köszi a tippet 😄

Igyekszek majd gyors lenni, csak így passzívan nem-nagyon tudom mikor számítsak a rohamra....

Az a lényeg hogy light-al egy csoportba kerüljek mindenhol... <#idiota> Mivel a tanárokat ott a VBK-n nem ismerem, ezért igazából...

grizzly21
ha jol tudom igen, de targyfelvetelnel mindig erdemes sietni akarmirol van szo
(en mindig megszoptam szinte)

Végre újra egyetem-szpem 😄

Testnevelés: A tenisz hamar el szokott fogyni?

I.C.ram
Nekem is ez lenne a logikus.

Ha egyszerre kéthelyre járok, és ugye aktív féléven vagyok mindkettõn, akkor 2-esével vonódik le sajnos.
grizzly21
szerintem logikus lenne hogy nem,
de ha mondjuk egyszerre 2 helyre jarsz akkor ketszeresen vonodik le?

I.C.ram
Azt tudja valaki, hogyha passzív félévre megyek, akkor az vonódik le az állami félévekbõl?
BADE
Holnap tájanat vizsga,ha sikerül letudom a 4 féléves anatot😊
Szigorlat már volt,de most szig.+efélévi anyag.A lótapogatásos gyakvizsgát már a múlt héten megcsináltam.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
Áhh úszásra nem mennék, mert mondom rohadt messze vannak az uszodák. BME-ne ráadásul saját uszodája van, de az is vagy 2 km-re az egyetemtõl. Nem volt túl kellemes. Ráadásul olyan helyen, ahol pont nem jár semmi, amivel normálisan ellehetne jutni az egyetemre. Nem kívánom senkinek a reggel 6-kor történõ gyaloglást a -10 fokban.
Sadist
Azért elõadáson bambulni ki a fejedbõl, és nézni a csajokat nem ugyanaz, mintha ezt a medencében teszed, és körülötted mindenhol jó seggek és cicik lebegnek 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

5c0rp330n
naná.

mrzoltan
Nem tudjátok, Game-elést nem lehet felvenni? Vagy esetleg a lan party-t?
Amúgy a floorball jó dolog,ha norm. a többi játékos.
(Lõttek már pofán labdával,hát nem kellemes.)
grizzly21
a kosar jo moka volt, de mostmar vege nekem is a 2 ev tesinek

Balo
Ha pár centivel vastagabb lenne a pénztárcám 4 félév ejtõernyõs ugrást csináltam volna, de így maradt a foci (és nem, nem vagyok retardált, ahogy akikkel fociztam sem)

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Pipör
Még 7 nap <#szomoru1>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

I.C.ram
Nekem egy életre elég volt a tesirejárás bme miatt 😄

Úszásnál kellhettem baromi korán, aztán a világ végérõl rohanhattam vissza, hogy elérjem az órám, kösz nem kell többet 😄

Csajok meg elõadáson/gyakorlaton is ott lesznek, szerintem 😄