Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
már csak az kéne nekem, hogy egyenként számolgassam, hogy mit rontottam el, meg hogy mi hogy van pontozva. más se hiányozna 😊
majd az eredmény, az fog érdekelni.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A word vagy a mi sulinkban volt szar, de nekem valhogy nemnagyon mûködött az A5-ös méret, illetve az igazításoknál hiába állítottam be h a lap szélétõl mérje, átállította magát örökké hasábtó mérésre.
A web tényleg egyszerû volt, az sztem hibátlan.
Prezentáció szintén.
Excellel kicsit kicsúsztam az idõbõl, mert az istennek se akart mûködni az fkeres, index-holvant meg baromi rég használtam és kellett pár perc hogy jó legyen.
Accessbe mikor beimportáltuk mindenkinek Mohács helyett Mohßcs volt mindenkinek, oda pluszba írtam gyorsan egy módosító lekérdezést.
REméelm 60% körül meglesz, nemlenne rossz ha ez is 5ös lenne, bár soha nem fogom használni sztem.
BTW az excel elgnagyobb szivatása szerintem az volt h függvénnyel kellett a százalékos kerekítést csinálni, sztem sok embernek fog ott potyapont elmenni, énis reflexbõl a cellánál kezdtem beállítani, de észrevettem h függvénnyel kell XD "Kerek" függvény ftw
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
az excel nem ment,acces kva könnyü volt,word is jó volt,weblap szerkesztést nem tanultunk XD
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
majd meglátjuk azért reménykedem😄
bár mi is csak heti 2órában tanultuk, azért egy 2est összehoztam volna😄
Nálunk az volt a vicc, hogy wordben nem volt A5-ös papírméret, így A4-bõl csináltuk megfelezéssel. szóval számolgattunk kicsit. aztán mivel az A4(21*29,7)így az A5 meg 14,85*21. 😄
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de kijött😄
viszont volt, amit egy függvénnyel nem tudtam megadni, ahhoz segédtáblázatot vettem fel😊
1. valami ilyesmi, hogy mikor volt több a halálozás mint az élveszületés: ez darabteli, csak bele kellett tenni a & függvényt is
2. melyik évben volt a legnagyobb a halálozás: index-holvan-min. ezt a három függvényt kellett megfelelõ formában összerakni
3.születési évedben mennyi volt az élveszületés vagy halálozás, már nem tudom melyik volt de ezt fkeressel kellett csinálni
a 4.re nem emlékszem hogy mi volt a kérdés, de ha leírod leírom hogy hogy csináltam
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
#23061 nah ez yo hír, kössz az infot 😉
akkor mondd már meg plx a segédtáblás fv-eket az excelben xd
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Más: szóval a segédtáblában milyen függvényekkel kellett megcsinálni õket? 😛
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
de ez kivételes eset.
de persze tudom hogy valójában semmit nem ér ez a papír szval nem is akarok vele vezérigazgató lenni 😄 csak úgy vok ,hogy nekem ennyit megér, de egyébként teljes mértékben igazat adok neked.
Én elõrehozottba tettem le (11-es vagyok).
Vélemény:
Szövegszerkesztés: A worddel szenvedtem kicsit, szövegdobozokkal próbálkoztam, lehet az elhelyezések kicsit gázosak lettek, de amúgy jó.
Prezentáció: elég egyszerû volt, bár meglepõdtem, hogy az egész szinte paintbõl áll.
Weblap szerkesztés: mi mozillával csináltuk (bár én felváltva forráskód, és mozilla, hogy ne kelljen anynit gépelni). Ez max pont lesz sztem, minden tudtam.
Adatbázis kezelés: nevetséges volt, ilyen egyszerû feladatsort még nem láttam, tényleg nagyon alap dolgok voltak benne.
Táblázat kezelés: na ez már kicsit szopatósabb volt, a segédtáblázatban kihagytam két függvényt, de mindjárt elolvasom mit írtatok róla, aztán fogom a fejem xP.
Összességében tényleg egy picit nehezebb volt, mint a tavalyi, de nem tulzottan. Az idõvel volt bajom nekem is, azthittem, hogy még visszatérhetek az excelre vagy a word-re.
csak ne legyél rá annyira büszke, említésszinten esetleg megemlítheted, de nem hiszem, hogy emiatt elõnyben részesülnél. illetve sok esély nincs rá. fõleg ha egy olyan munkahelyre mész, ahol alapból gépeket kell használni.
<a href="#valami">link</a> ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Sajnos nagyon rosszul sikerült, soknál fogalmam sem volt hogy mi. Renegeteg fogalmat megtanultunk, nagyon sok mûvészt és mûvet átvettünk, de itt az ilyen stíluskortárs felismerésénél fele ismeretlen volt.
A legdurvább amikor össze kellett párosítani hogy melyik mû hol található. Mindegyik olasz mûvész volt, és Bécsen kívül mindegyik olasz város volt. (ja, felét itt sem ismertem, de hogy hol található az...).
Nagyon reménykedek, hogy 2-es meg lesz. Bár szóbeli még ott van, és azokat viszont jobban tudom (1-2-t kivéve de még van idõ).
Írásbelire sajna nem volt elég a heti 45 perc + másfél óra (délután) + több múzeum látogatás és sok tanulás/képmemorizálás.
Valaki érettségizett még mûvészet történetbõl?
de én ugytom hogy akárhányszor érettségizhetsz... csak az elsõ az ingyenes...