Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kötelezõ beiratnod a jegyet most, de nem csinálhatod újra jövõre.
Emeltszintüt probálhatod csak. Viszont, ha másik suliban leszel (ha végzel sulidba de maradsz 5. vagy 6. éven akkor az elvileg másik iskolának számít) ott már megprobálhatod ismét középszinten az infot...
pénteken mondták suliban... (igazgató helyettes)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Majd itthon szépen megcsinálok mindent és verem a fejem a falba :)
és a méretnél megadtam az átmérõjét aztán viszontlátás :D
az volt a legegyszerûbb megoldás..
Esetleg ha van pötty talán tab-bal trükközni.De lehet,hogy vki jobban tudja,mint én...
Word - ultraszopatós volt szvsz...de nagynehezen megtaláltam hol lehet margóhoz igazítani a dolgokat meg oldalhoz szal a végére sikerült...itt 1 dolog nem ment:függõlegesen írni a pöttyök felett...
Power Point - ezek a képszerkesztõs dolgok megleptek picit...de végül csak összeszenvedtem paintben...szal ez jó lett
HTML - Ez könnyû volt...az oldalon belüli linkelés mondjuk okozott fejfájást de késõbb megtudtam azt is csinálni
Excel - 2 fügvényt elrontottam, de a többi valószínûleg jó.
Access - Ez meg könnyû volt.Láttam már sokkal szivatósabb Access-t is.. ez lehet hibátlan lesz..
összeségében sztem 120/100 pontom minimum van...(110 jó lenne:D)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem az volt a bajom,hogy sokat tököltem a wordben meg az excelben.Alig maradt idõm,a honlapot csinálgattam,de a többire nem maradt idõ.Jól kicsesztem magammal...ja meg a space beragadt néha-néha és lefagyott az acces.Szóval siralmas lett :(
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
sry gameplusz rosszul tudtam , de ez rámnézve a legcinkebb :S
itt a szóbeli csak 30 pont
amúgy nekem is ez volt.. idõ volt a fõ baj :S
A masodik ha jol emlekszem a pp volt, abbol az egyik kepszerkesztest nem csinaltam meg (18p)
Harmadik a weblap, maxos (15p)
Exel ugy-ahogy, accces mar gaz volt, nem volt ra idom.
Szoval talan 100p....
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
egyedül a HA függvénybe ágyazott FKERES-nél volt gondom, mert nemtudtam, hogy hogy kell a HA feltételeibe többet is beleírni...
a word szivatós volt, mert az ilyet már általában kiadvány szerkesztõkkel csinálják, de aztán rájöttem, hogy rajzolgatni kell szinte mindent és a végén az utolsó 15 percben, megcsináltam :D
szóval úgy összességében nehezebbre számítottam, de ha jó minden, akkor sima ötös...
Ati
Mert érdekel, h ilyen okos vagy vagy ilyen nagyképû?! :D
10-bõl 9 nehéznek találta-...........
Ati
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Word elég ehéz volt. A margokal meg igazgatással szívtam eleget én is...
weblap jó szar lett... idehánynak 5oldal szöveget aztán rendezd ahogy akarod... :( alap dolgokat megcsináltam benne az ugros linket nem tudtam én se
(szomszéd teremre volt csak front page, ott 5 perc alatt összedobták, nekünk meg a jegyzettömb maradt... informatikai iskola is...mind1)
prezentáció nem volt nehéz, tartottam tõle nagyon de nem volt nehéz szerintem.
Excelben két fügvényt nem oldottam meg a többi minden megvan.
Access eleje ment lazán, ott egyet nem tudtam megoldani egy másik pedig szerintem elrontottam.
Minden esetre nagy mákom volt teremben 15 emberbõl 10nek volt problémája a gépel :)
És valóban: a tavalyi sokkal egyszerûbb volt.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Word-ben az oldalhoz való igazítás nem ment,mindíg átrakta margóhoz való igazításra.
Weblapnál nem tudtam hogy kell azt a 3 bekezdéshez ugrós linkelést megoldani :S
Exelnél 1 függvény,Accessnél meg az utolsó két lekérdezés rossz..
Prezentációnál meglepõdtem hogy ilyen plusz feladatot is adtak :P
Szerintem nem lessz esélyem 80% felettire :(
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://thenamelessphoto.com/
Még 1x sok sikert mindenkinek.:)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de én se tudom ezeket a hülyeségeket nagyon
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tényleg.. weblapkészítésnél csak frontpaget lehet használni középszinten, vagy lehet wordpadot is? (emelt szinten látom úgy kell, de nem tudom középen engedik-e) Tudom, az elõbbi -állítólag- az egyszerûbb, de én wordpadon tanultam meg honlapot készíteni és azóta is azzal csinálom. Ha nem lehet, akkor sem baj, de szerintem a frontpage egy piece of garbage ezért inkább hanyagolom ha lehet.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
bakker remélem ilyen hülyeség nem lesz,
nekem mindig törzsdokumentumként kell elmenteni tehát ami tartalmazza a megszólktást ,a nevet,cimet.......?
miután ezeket a pontokat beillesztettem utánna ugye formázni kell a minta alapján hogy az összes adat uyg jelenjen meg ahogy a lapon van..
pl Tulajdonos neve: lászló andrás(dölt,félkövér)
és a törzsdokumentumban mõpiedig a tulajdonos neve: <<név>>(és ezt formázom döltre és félkövérre)
-azt kéri a feladat hoyg egyesitsem a dokumentumot vagyis a körleveleket az adatforrás mindei egyes rekordjával pl az óramesterekneve szerint növekvõ sorba rendezve.nézte menüben ki kell pipálni a körlevelet igy megjelenik a körlevél sora ,ott vane gy oylan ikon mely az összesitést hajtja végre de ezt a sorbarendezést nem tudom hogy kell...hát ha vki még itt van a fórumban és olvassa ráadásul tudja a megoldás az irhatna:) amugy sok sikert remélem nem lesz olyan nehéz!<#boxer>#boxer>
asszem
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
azt hogy lehet megcsinalni hgy mondjuk egy szónak az elsõ 2 betüjét irja ki lekérdezésben.
pl:
Left("Magyarország";2)="Ma"
hova kell beirni? egybõl a mezõbe?találtam egy ilyen függvényt(szerkeztés-függvények-beépitett függvény-szöveg-left)de hiába rakom be ezeket mégse fogadja el.mi a helyes képlet?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!