Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
D:AS😄AS😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ETR dinamikus tantervbõl kopizva:
2 szemeszter :
Kötelezõ tárgyelemek
FBN210MIE Fizika informatikusoknak II. (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 3
GKBN04E Mikroökönómia I. (Teljesítve: 3 Kr ) 3 3 2
GKBN04S Mikroökönómia I. (Teljesítve: 2 Kr ) 2 2 2
IB202e Programozás I. (Teljesítve: 7 Kr ) 7 7 3
IB202g Programozás I. (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 2
IB203e Operációkutatás I. (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
IB203g Operációkutatás I. (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
IB210e Elektronika (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
IB210g Elektronika (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
IB402e Operációs rendszerek (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
IB402g Operációs rendszerek (Teljesítve: 0 Kr ) 0 0 1
IB407e Számítógép-hálózatok (Teljesítve: 4 Kr ) 4 4 2
IB407g Számítógép-hálózatok (Teljesítve: 0 Kr )
Összeadom neked: 32. 😊
Ezek CSAK a kötelezõ tárgyak, mutassak screenshootot is, vagy elhiszed?
nem igazán értem az összefüggéseidet, h. hogyan függne össze a matek emelt az angol középpel. Matek emeltért megkapod a 40 pontot..
Gazd. és menedzsmentet én is megjelöltem, oda asszem matek v. töri v. nyelv kell. Ha duplára mész, feltételezem matekból ÉS angolból duplázol. Plusszpontokkal ez nincs összefüggésben.
Úgy jöhet össze, ha több választható tárgyat veszel fel pl. a kötelezõkbõl nyilván nem lesz több 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
30 kredit felett meg nem lehet egy felev, pontosan 30nak kell lennie. Vagy te rovidebb ido alatt vegzed el mint a mintatervben?😄
BME-n is 7 felevbol all az egesz.
nah most gyorsan újra röviden mer nincs kedvem újraírni:
Martoncz - sorry nem kötekedni akartam de mégis sikerült, álmos voltam.
tudom mien melózni suli mellett akár rabszolgamunka feelingût is ha nincs jobb (teszkó pénztár), csak arra gondoltam ha eccer Corv-ra olyan nehéz bekerülni és akkor gondolom bennmaradni is vagy jó jegyet kapni akkor pont ez az a hely ahol nincs idõ ilyesmire, de nem tudom szal nem okoskodok inkább. Akárhogy is lesz sok sikert kívánok hozzá!
mérnöki infó kérdését csesztetõknek pedig:
itt egy link ami nem link:
http://www.vein.hu/public_stuff/oik/felv_tajekoztato2007_2008/3A_Pannon_Egyetem_szakjainak_tantervei/5muszaki_informatikai_kar/mernok_informatikus.htm
ez úgy leírja mirõl is szól és hogy mien órák vannak
-egy kérdés. ha gazdálkodás és menedzsmentre megyek(jövõre), és mondjuk van egy 99% közép angolom meg egy 90% emelt matekom, akk az angol 99et ha duplázom,matekért +40et megkapom e?
-#23279: mesterképzés nem kéne ?<#wink>#wink>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Amúgy gondolkodtam emelten, de úgy voltam vele, hogy így is meglehet, ha 90%-ra írom a matekot és az infót. Sajna a matek elment.
Hát, ahhoz képest, h jó pár szakon a kötelezõ tárgyak 20-25 kredittel mennek/félév, itt meg 30-32-33, szopunk rendesen. :SSS
Szegedi oktatásról tudok nyilatkozni, fizika szempontjából:
- Elsõ félév Fizika I. Mechaika és optika
- Második félév Fizika II. Hõtan, Elektromosságtan, Atomfizika
- Harmadik félév Semmi 😊
- Negyedik félév: Robotika, de ez inkább robotika, mint fizika
- Ötödik félév: Távközlõ hálózatok
<..>
Szal csak két félév a fizikás fizika, megcsinálható sztem. Nem tudom neked mennyire tartozik ide olyan, h elektronika, mert az is akad. 😊
Valaki hardver-, valaki szoftverfejlesztõ, valaki automatizál, valaki robotot épít stbstbstb.
Szóval amit el tudsz képzelni mûszaki dolgot, mindent. Nem csak elektronikusat, 3 hete még pneumatikus (levegõvel való) automatizálásokat csináltunk.
remélem a szóbelit is hasonló százalékkal tudom hozni.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
igen, az drága tud lenni, de szerencsémre budapesti vagyok, úgyhogy nem kell külön fizetni ezért. ha határozottan jobb az egyik képzés, akkor szerintem bõven megéri (legalábbis az én esetemben). nem kell 6 órákat dolgozni és ne hidd azt, hogy egy kis munka olyan sokat ártana a tanulásnak (kivéve ha valami nagyon húzósra mész pl. orvosira). sõt! a munka segít, hozzászoksz ahhoz, hogy sokszor idõhiányban szenvedsz, így megtanulsz priorozálni, hisz folyton döntéskényszerben vagy.
tényleg nem kell 6 órákat dolgozni. csak egy kicsit látni is kell, nem pedig elvállalni minden szart, csak azért, mert többet fizet óránként mint 700 forint (:
"Amúgy meg sztem egy diplomával kitörölheti az ember a seggét bárhonnan is legyen az ha nincs mellette semmi más. Nah de mindegy..."
teljesen egyetértek
+középfokú nyelvvizsga
Matek 82% elszúrtam mint állat, de hálistennek nem lett annyir rossz
Info 88% ezt is elnéztem, szóbelivel hátha 90 lesz
Angol 85%
Töri 78%
Magyar 75%
(minden középszint)
Elvileg én is lehetnék mindenbõl ötös, bár magyarból nem hiszem, szerencse kéne. Ha sokat nem veszítenék a szóbelin akkor 380 körül lennék.
1.BME-mérnök info
2.BME-villamosmérnök
3.BMF-mérnök info
4.Pannon-mérnök info
5.Pannon-villamosmérnök
6.BMF-villamosmérnök
A sorrendet még ugyebár lehet módosítani július 10-ig, nemtudom. BME-ket hagyom elöl, de a pannon-t nem tudom, hogy elõrébb rakjam-e. Veszprémet is szeretem (rally).
de ha már a pénznél tartunk akkor az tény h azt meg lehet szerezni, de akkor még a kaja + alap dolgok + szórakozás + albérlet + bérlet, szal sokmidnenre elmegy a pénz, fõleg a pesti tarifáknál és akkor már sztem húzós még ezekre a +200.
Az utolsó mondatod meg abszolúte inkorrekt. Ennyi erõvel bármire fizethetnénk melybõl késõbb profitálhatunk, ami nagyjából úgy is van mer mindenért fizetünk csak nem ekkora nagyságrendekben.
Én inkább egy fokkal lejebb adnám a szintet de még mindig jó helyen csak máshol, minthogy a suli mellett kidolgozzam a belem hogy állni tudjak mindent, nembeszélve arról h akkor nem is tudsz teljes erõvel koncentrálni a tanulásra ha csak napi 6órás mûszakban dolgozol.
Amúgy meg sztem egy diplomával kitörölheti az ember a seggét bárhonnan is legyen az ha nincs mellette semmi más. Nah de mindegy...
sokan rinyálnak a tandíj miatt, de nekem ne mondja senki, hogy nem lehet egy félévbe (4 hónap~) 200k-t összeszedni (amúgy ott van a diákhitel is, ha végképp nem menne). csak egy kicsit távolabbra kéne látni, mint a szórólapozás. nem tudom hogy tanítanak corvinuson, nem tudom milyen a tanári kar, de ha ott meg tudják szerettetni velem a tárgyakat és belátom, hogy fontos dolgokat tanulok, melyek késõbb a hasznomra is válhatnak, akkor SOKKAL többet is megér, mint n*200k forint.
tudom h amit pl én választottam nem egy hûdeneves (PE) de sok dolog van ami mellette szól és példának okáért BSC vagy MSC után akár ottlesz a kooperatív képzés mely által viszonylag rövid idõ alatt akár be tudja magát furakodni nagycégekhez is (IBM, Nokia, stb). Nembeszélve az idõközbeni cuccokról (CCNP tervbe van véve) avagy én azt mondom h önmagában egy Corvinus féle diploma nem ér meg annyit ( 7 x 200K FT az sokkk )
A fentiekért, CCNP-n kívül nem kell fizetni, sõt õk fizetnek 😄
de persze ez a Te dolgod csak sztem nem korrekt a költsége.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
azon gondolkodtam, hogy megér-e egy 200 körüli összeget félévente, hogy a corvinusra járjak. ki tudnám termelni végülis, csak nem tudom, hogy nyújt-e annyival többet, vagy csak egy nagy hype az egész.
355 a max ami lehet 😄 afölé nem fog menni, sok sok sok és sok számolgatás, stat tanulmányozás és pontrendszerek ismerete van emögött 😄 szal akkor ha minden igaz akkor gólyatáborban meeting 😉
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
De hogy ne ugorjunk olyan messzire, egyenlõre Mindenkinek sikeres szóbelit😄
A feladat pedig lutri, volt ismerõseimnél olyan, h. még segítséggel sem tudta megoldani, a tanár úgy diktálta fel neki a táblára😄
De pl. nõvérem meg 35 pontot produkált, szal minden lehet 😄
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
am sztetek szóbelin szigorúan fogják venni? vagy nehéz emelten egy olyan 25pontot elérni? (én minimum azért annyit el szeretnék)
nagyon kedves volt a javítótanár, nem írom ki a nevét, nehogy baj legyen belõle, de olyanok voltak, hogy félreértettem a golyós feladatot, rosszul írtam fel a teljes eseményrendszert (elvi hiba), megoldottam úgy az egyenletrendszert, aminek értelmetlen megoldásai lettek, meg sem próbáltam kiszámolni a golyók számát (valószínûségi változókkal számoltam) és így lett 10 pontom a 14-bõl 😊
meg írtam egy nagy hülyeséget valamelyik sorozathoz (cos 2pi=0) és egy teljesen más sorozatnak írtam fel a tulajdonságait (tehát nem konstans sorozat lett) és csak 1 pontot vont le.
többi:
angol 86% (kicsit többet vártam a nyelvvizsga után, dehát ez van)
töri: 76%
magyar: 65% (9 pontot levontak a helyesírásért...)
infó: 84%
nah és várom a további eredményeket! 😄 senki se fogja vissza magát 😉
hadd legyen egy kis statisztika
Meg azért a BME-s gólyatábor sem szokott rosszu lelsülni..sõt😄