Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még kellett volna egy év h bevállaljam az emeltet 😄 mondjuk az órák 30%-át átdumáltuk és csak hallgattuk a offõnk egyetemi éveirõl szóló történeteket 😄 nah meg minden egyebet, mindig volt vkinek vmi sztorija szal... de hatalmas egy arc 😄
vagy a nehezebbik verzió
ha van egy régi nyelvvizsga által kiváltott 100as emelt angolja + OKJ-s cucca + német nyelvvizsga + egy 100as középszint vmibõl 😄
de persze akárhogyan is, nemsemmi az tuti 😄
én egyedül a 100as emeltet érõ régi nyelvvizsgákkal nem vok kibékülve mer az k*urvára nem jogos 😄
és még jól is keres😊
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nem értem.
David: sztem bce-re sokkal nehezebb lesz bejutni, mint bme-re ezen a szakon. sokkal többen jelölték meg.
amúgy 455 pontom lenne oda
jelölt meg valaki gazdálkodási és menedzsment szakot valahol? ha igen hol, milyen célból?
én a bce-szie-bme kombót válaszotottam (gtk, gazd. és menedzsment) az elsõ három helyre (ilyen sorrendben, de lehet hogy még változtatok).
ha van valakinek tapasztalata az is írjon.
két tanár volt suliban.
az egyik rabszolgahajcsár ... viszont ott a legroszabbnak lett 54 pontja legjobb 110
másik tanár... aki engem is "tanított" (max papiron)
egy csajnak lett 88 nekem meg 91 pontom
lett 3-4 embernek 50-60között az átlag 30 pont környéke és nem egy embernek lett 20 pont alatt
52 diákot készített õ az érettségire
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
És jelentkezett vki BCE-GTK kereskedelem és marketing szakra? Vagy Pécsett ugyanerre? Hány pontja lesz idén?
ki jelölte elsõ helyen a PANNON EGYETEM-et? 😉
leendõ kar/szak/osztály-társak jelentkezését várom ;D
mérnöki infóra vállalkozók:
Eddig csak egy Hölgy jelentkezõrõl tudok, akinek nem árulom el a nevét (Crazygirl😉 nah meg persze én
nah nah?
van ahol 6 van ahol 7féléves a BSC képzés, és nem feltétlen 30lesz ami egy egy évben kijön de átlagolva tuti
ráadásul egy régebbi könyv alapján haladtam a tételekben, ezek közül többet megvariáltak idén, szóval fasza lesz, idõm meg már semmi.
nambaj nem csüggedek majd szobeli lehuzza... 😛
a többi akár 10% is lehet felõlem xD
az a min amit el kell érni, és infón kívûl a többi nem is számít nekem de azért majd 1-2X talán elolvasgatom magyart-törit
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
>> 93,3 % 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van épp elég tételem, rögtönözni mindig tudok valami angolul, nem azt mondom h 5ösre de megfelelõen, meg amúgy sem számít h mennyi lesz zusammen
szal nem értem mit parázol