Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Igazán az MSC-t nem vágom de valami ilyesmit sejtek
ha hülyeséget mondtam akkor sorry de jelenleg így tudom
Anyám 1 barátnõje nemrég végzett az egyetemen, msc-t is elvégezte, és bár azon az egyetemen és azon a karon végzett, amelyet a leendõ munkaadója megjelölt feltételként, azért nem vették fel, mert az alap bsc után olyan szakirányt választott, ami nem pontosan ugyanaz amit elvártak vna, és helyette olyat vettek fel aki bár tökugyanott végzett, nem volt szakirányosodva, nem végezte el msc-t csak bsc-t
(persze lehet h csak kifogás volt és szimplán nem volt szimpi a csaj a fõnöknek, de ez volt a hivatalos indoklás..)
de van 1 haverom bme-n, és azt mondta h mérnök infón elég sok fele lehet specializálodni, szakirányosodni..
Ez láccik is abban h míg régen 5év volt az egyetem most a BSC az 6 vagy 7 félév, az MSC pedig assszem 4 vagy 5 (bár ebben nem vok biztos).
A lényeg hogyha elvégzed az MSC-t, akkor faszagyerek vagy 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem lett olyan rossz, majd meglátjuk
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Pl. BCE-GTK. Kereskedelem és marketing ANK: 2006. 258 jelentkezõ, ph:119
2007. 568 jelentkezõ, ph:136
2008. 494 jelentkezõ, ph<136
Ebben bízom.
közben írtam az elõbb egy hosszú kifejtést ehhez de a köcsög sg megint beszopatott xDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ha megadnák rá akkor simán kijáccható lenne a rendszer, ilyen kiskapukat nem hagynak azért. Mint mondtam kisujjamban van a rendszer mer én anno rengeteget kerestem h hol lehet kijáccani és mivel hogyan h minél több pontom legyen de ha lehet is valahol akkor nem ilyen módon.
Szal ha mondjuk matek és infó a felvi tárgyad akkor semmit sem ér Neked a magyar, töri, angol, stb emelt szinted....
De mire minden szempontból egál lenne az esély bárkinek bárhova, addigra úgyis megint lesz vmi fasság vagy más renccer lesz.
A köv fordulat valszeg az emelt/középszintek piszkálása lesz mivel csökkent az emeltezõk száma, mer sok szempontból nem éri meg, csak ha nagyon vágod. Nah de nekünk már mindegy 😄
De pl a asszem a jogra is lehet nyelv a felvételi tárgy, de ott elég a közép is ha azt számíttatja be vki.
Tehát cask nagyjából igaz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Engem most nem érint a szitu, de biztosan vannak akiket igen és ez unfair akárhogy is nézzük, mivel nem az egyéni tudásról szól a felvétel.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Az op-rendszer tételembe kell olyan,hogy kikapcsolásnál mit csinál.Nagyjából tudom,csak valami emberi megfogalmazásban kellene,és ami nagyjából elég.
Vagy,hogy esetleg hol találok ilyen tételeket.
Elõre is köszi!<#szomoru1>#szomoru1>
7 db tételt tudok a 25-bõl úgyhogy kemény lesz ez a nap (:
Nem kicsit idegesítettem föl magam ezen. Ugyanazért kaptak plusz több mint 40 plusz pontot, amiért én nem. Teljesen igazságos.