Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én meg inkább "bebiztosítom" magam, ha már technikumba mentem akkor végigcsinálom, és lesz egy papír a zsebembe..
Emelt magyar meg töri XD
Örülök ha középszinten összehozok egy 4est..
én is látom, h milyen az ötöd év itt a gimiben, szart se ér kb, mármint munkahely szempontjából
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Viszont elég valószínû hogy maradok 5-öd éven a sulimba ahová járok, mert ad távközlési technikusi végzettséget. (így ha kib@sznának egyetemrõl vagy valami, akkor is lesz legalább egy papírom...)
Így viszont valószínûleg elmegyek jövõre elõrehozott közép szintû matekra..
Ma megvoltak a középszintû szóbelik is😊
A tételek húzásához nagyszerû kezem volt. Pontosan:
informatika: állományok és mappák, fájlok típusai, mûveletek, keresés
magyar: orosz széppróza a XIX. században
töri: Római közt. bukása
A szóbelire készülésem elég minimális volt, utolsó nap álltam rá, de akkor mondjuk becsülettel. A törihez szükségem volt szerencsére, kb. 3 tételt tudtam normálisan..ez az egyik volt
De Ti csak tanuljatok, nem lesz mindenkinek szerencséje😊. Sok sikert a szóbelikhez!
Halmazos tételt húztam, 34pont lett a 35-bõl.. Így a matek összesen: 77% (az irásbelim nem lett jó sajnos)
Még holnap van töri, magyar szóbeli és vége..
Infót és a nyelvet még tavaly illetve idén év elején letudtam, és a fizika Oktv 10. helynek köszönhetõen van egy 100%-os emelt fizikám..
Szóval összesen 434 pontom van a 480 ból. Remélem elég lessz😛
mert ez igy hülyeség lenne sztem, pl ha irok 2 db 49,5 %-os érettségit, a te számitásoddal csak 98% összesen, igy viszont 99 lenne, duplázással mindjárt 2 pont bukás...
ezzel együtt 84,7%-ra állok, ami ebben a rendszerben 84%, vagyis rontottam 1 %-ot. megmondtam h rontani fogok 😊 ennek örülök most, azt hittem többet rontok. már csak egy infón kell kihúznom egy rizsázós tételt, a többit meg túlélni és ennyi volt, ezekre szerdán fog sor kerülni.
nem is baj addig jol meg tom tanulni legalább..
<1>1> BME Karrier Iroda 2007-es felmérése a 2005-ben végzettekrõl, 60. oldal
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
így én vhogy így "tanultam":
magyart 1x olvastam át azt csá, de azt is csak futólag mer úgyis adnak vmi anyagot, azt meg csak ki tudom elemezni egy 3asra
törit csak heppbõl 3x futottam át, mer megkért a tanárom h ne vegyem semmibe 😄 infóra meg alaposan rászálltam mer abból jól akarok szerepelni. angol meg vhol jó mélyen leszarva, egy nyelvvizsga után csak csak tudok vmit hebegni habogni mégha fingom se lesz mit kell mondani.
aki halálra tanulja magát az is lehet h belehúz abba amit kevésbé tud és akkor nem azt kapja amit érdemel, de így én max csak jobbat kaphatok mint amit a tanulás mennyisége után érdemelhetek 😄 ahhoz h vki ne érje el a 10%-ot ahhoz tényleg hülyének kell lenni, sztem...
szerdán szóbelizem, most kezdtem el átnézni a törit...aztán 40magyar tétel, 20angol(bár arra nem tanulok van ny.vizsga), 20kgt...
sztem nem lesz olyan vészes...
szerintetek az idén a ponthatár alacsonyabb lesz mint tavaly?
de vérpistike,neked tanulni kell,futás vissza magolni<#levele>#levele>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A hagyományos rendszerben szerzett diplomámmal tudok jelentkezni egy másik mérnöki szak MSCjére?