Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazygirl
en is orultem volna... lehet hogy igy mar nem vesznek fel egyetemre... gondoltam hogy valami sandit ebben de akkor tenyleg nem tanulhattam... beszaras... ez van most mar mit csinalni nem tudok. remenykedek... de azert koszi a reszvetet...

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

grizzly21
megneztem wiki-n, igy mar ismeros a dolog, de erettsegire..reszvet

en anno az emailezest huztam, el kellett mondani hogy hogy kell emailt kuldeni, mi az a csatolas, rejtett masolat, reply, forward 😄 ofo meg csodalkozott hogy milyen jol tudtam, dicseretet is kaptam ra😊 megneznem ki az aki ma nem tud egy ilyet elmondani

grizzly21
hat az kibaszas kicsit, mert ilyet eloszor egyetemen tanultam, de mar most nem biztos h menne felrajzolnom

Crazygirl
ilyet szol rajzoljam le a teljes osszeado aramkort... igaz hogy nem volt tetel es igaz hogy eletemben nem is lattam hogy hogy nez ki. Utolag megneztem neten hogy az milyen... Az "és" és a "kizaro vagy" muveletek osszeado aramkoret kellett volna oda krealnom neki. Aztan mondtam neki hogy bocs ez nem fog menni.
Lehet hogy csak en vagyok ilyen tudatlan de tenyleg fogalmam nem volt rola hogy rajzoljam le. AMugy a tobbi resze ment a tetelnek...

grizzly21
nem is tudtam h nyelvtanbol is vannak tetelek..nekunk nem voltak, szarban is lettem volna

grizzly21
no, mit kerdezett?

Crazygirl
rohadjon meg a szamtech tanarom... olyat kerdezett amirol halvany lia gozom nem volt...eletemben nem is hallottam rola... A tobbi jo lett de a szamtech nagyon gaz lett...remelem azert a 80% még meg van...
Magyar: Zrinyi: Szigeti veszedelem (egesz jo lett)
Nyelvtan: Nyelvujitas
Törtenelem: Magyaorszag reszvetele a II. vilaghaboruban (amugy ezt akartam huzni 😄)

Húúúú de örülök h tegnap túlestem ezen az egészen... 😊
Tanultam rá elég sokat de még így se mondom azt h nem volt olyan vészes, és hogy ez a szóbeli könnyû! Tény h a tanárok "segítenek" ...
Kölcsey portré? És milyen segédanyagot kaptál?
Mert én fejbõl csak ennyit tudok róla: 1800 körül született, megvakult, és õ írta a himnuszt...

fsgh
Nah nemsokára indulok😄 sok szerencsét annak aki ma megy😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kraawz
sok szerencsét
holnap 2re megyek én is földrajz,eddig mki jót húzott,akk én is 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fsgh
mázlista😄 én még holnap öregedek 20évet és végre én is virulhatok😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Kremmer
Nah ennek is vége!!!!!😄😄😄 Nagyon jól húztm,töribõl 1848-49,magyarból pedig Kölcsey portré!Álomtételek!Sok sikert annak aki még hátravan!

Pethy23
Kis beszámoló😊?
5c0rp330n
köszi, az rám fog férni 😊

PLackó
Nah, rohadt jó érzés túl lenni rajta<#vigyor1>
Teljesen újjászülettem.
A még szenvedõknek szerencsé húzást.

Pethy23
értem😊
Minimális tudás... nekünk a eu. romantikánál 3 könyvet kellett elemezni röviden. Na én egyiket se olvastam így gondban voltam... elmondtam amire emlékeztem a füzetbõl. (Felesleges ember motívum stb.) de összességében nagyon kevés lényegi információ volt benne. Inkább csak kerülgettem a dolgot 😄... de mivel nem húzattak új tételt így átmentem... no meg az nyelvtan nem lett vészes... ott nagyjából tudtam.
Pethy23
Nah te vagy az én emberem, magyarból mit kell tenni a 2-esért😄
Túl vagyok rajta 😊
Magyar: Európai romantika (szar lett, de nem buktam 😄 )
Töri: Parlamentarizmus... ez viszont jó lett.
Végeredményben pedig 442 pontom lett 😊
szucsy89
hnap megyek ááááááááá de parázok...még van 10irodalom tételem meg 20kgt😄
kuci06
tényleg, és mennyi felkészülési idõ van? Holnap megyek valamikor 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Crazygirl
en meg holnap 7:30ra 😊 akkor en most idegesebb vagyok 😛

fsgh
Hát jah😊 kár hogy ilyen nincs az angolnál😄:S

Pethy23
Persze azt gondolom, de csak jó az ha belenézel és tudod folytatni😊
fsgh
visont azért eg pontlevonás van ha a egészet onnan olvasod...szal csak módjával😊

Én holnap 11re megyek. Már most tiszta ideg vagyok...:S😄

Pethy23
Ez megnyugtat ^^,
Amit ott írsz a felkészülési idõ alatt, természetesen lehet használni.

Na én is túl vagyok rajta..
Bár nem volt egyszerû nagyon szarokat húztam..
Töri: Kádár: semmi saját tudást nem adtam hozzá, csak a forrásokról beszéltem, mást nem tdutam😞
Magyar: Madách Ember tragédiája: ahhoz képest hogy nem is olvastam a mûvet, összehoztam valamit, majd meglátjuk milyen lesz..
Nyelvtan: szerintem ez volt a legegyszerûbb: szöveg emlékek.

Bár nekem egyik se számít, mivel duplázok, azér én is szét idegeltem magam..

Akik már túl vannak rajta azoknak gratulálok, akik még a napokban is szenvednek, sok sikert!

Üdv

Pethy23
Amit írunk, jegyzetet/vázlatot azt felelet közbe lehet nézni?
Töribõl volt atlasz, magyarból pedig szöveggyûjtemények, verseskötet, regény stb. Volt tehát minden.
bulba
Szokásos kérdésem: milyen segédeszközöket adtak? Töribõl atlasz, magyarból szöveggyûjtemény, vagy verseskötet?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

5c0rp330n
hát nálunk ahogy hallottam sajnos nem ilyen elnök van, ráadásul magyar/töri szakos, és ha van 2 tárgy, ami nem az erõsségem az érettségin, akkor az ez a 2.. remélem szerdáig "megpuhul" kicsit 😊

Na én is túl vagyok rajta, aránylag jó lett 😛
Törivel kezdtem, kihúztam egy oylan tételt, amit át sem néztem, a Bethleni konszolidáció, de oylanok jutottak eszembe, hogy én lepõdtem meg, és egész jó lett 😊
Magyarból Radnótit húztam (Tétova óda, Eröltetett menet, Razglednicák), ami szintén jó volt, tudtam is. Nyelvtanból Retorika, megintcsak semmi tétel, a szónok tulajdonságai, feladatai.
Fizikából pedig a Hõtágulást húztam, ezt is tudtam, kisérleteket lenyomtam hozzá.
Összességében meg vagyok elégedve, töribõl lehetett volna jobb tétel, de sztem ebbõl is kihoztam a maximumot 😄 Ne izguljatok, nem fog fájni!
Ja, és nálunk olyan vizsgaelnök volt, aki alig volt bent, beszélgetett minden fele 😊
ahhoz h 2est kapj nagyon hülyének kell lenni, persze vannak speckó esetetek amikor minden ellened esküszik 😄

30/30 meg nem olyan nehéz, csak vannak tételek melyeket meg kell tanulni, továbbá érteni is kell õket nem csak magolni és akkor megvan a full
na persze, de nem a 2es a cél hanem a 30ból 30 pont...
no para! de tényleg, utólag majd Te is azt fogod mondani h eeeez egy vicc... 😄 LoL volt mikor kimentem cigiszünetre mer miért ne azt kinn meg látok egy izguló embertömeget akik letámadnak h nah mi hogy nah mondd 😄 erre lazán csak így félvállról: jajjmár, nincs mitõl félni, hatamas flesssh az egész 😄 utána meg go vissza azzal a szöveggel h nah visszajöttem mégis mert pont elment a buszom, szal maradok még egy pöppet 😄 volt mikor 10mp-en keresztül végig röhögött az elnök és az épp felelõ diák mer vmi hülyeségett mondott. szal nem vérre megy hanem mindenki törekszik az oldott hangulatra

persze aki nagyonhülyevolt arra gyilkos szemmel néztek, bár csak 1-2 ilyen volt
kraawz
én ma kísértem be barátnõm,minden 2. ember sírva meg gyomorgörccsel jött ki..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

A szóbeli nem egységes idõpontban van ? (nekem péntek-szombat)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fsgh
Én alapból parázós típus vagyok szal ha tudok mindent akkor is...(Nem szeretek szerepelni😄)

5c0rp330n
ne parázz, én szerdán irodalom-nyelvtan-töri-infó-angol kombóra megyek, ebben a sorrendben 😊
szóval inkább nekem van paráznivalóm, fõleg, hogy némely dologból "kicsikét" hiányosak még az ismereteim 😊

fsgh
A sok mázlista aki már túl van rajta😄

Én szerdán megyek 1körül egy Angol,Infó kombóra😄 Tudom elvileg könnyû de eléggé parázok:S:S

Bulykin
remélem, végülis az írásbelim 4es lett, szal sokat nem ronhattam az infóval, de infó szakon vagyok, szal egy kicsit...de mind1, ha 4es lesz, az tökéletes😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

doddencs
Hát nálunk a tanári segítség minimális volt, a felelet közben nem szólaltak meg, a végén kaptam kérdéseket.

A nyelvtan tétel nem vészes, szóösszetétel a szóalkotás leggyakoribb módja.. fajtái: szerves, szervetlen
Szervesen belül mellé- vagy alárendelõ (alanyi, tárgyas, hat.-i, jelzõi)

És ezeket kifejteni, hogy mi a szervtelen-szerves..

nekünk se mondták meg helyben csak odajött a töritanárom és mondja h "ügyes voltál Tibikém, 60pont", mondom ok majd leesett h az a max... xD kérdem jah h úúúgy hatvan áááá... 😄 ifón is kérdem a végén kacsintva (2 harmincpáras csaj) h nah max pontos? 😉 "azaz!" 😄

töribõl károly róbert volt szal lehet szídni mer kiba eccerû volt de magyar az... valami interakármi, ilyen regionális cucc, kortárs fasság + a szöveg Utassy: az én keresztem és Sütõ: Pecsét címû szarai alapján ( a két "mû"-ben volt összesen vagy 10szó a címekkel együtt... de sok rizsa 😄 )
angol meg easy volt minden szempontból
infó: optikai háttértárolók de kérdeztek pl a mágneses háttértárolás elvérõl is meg blu-ray és még vmi szal azért volt minden.

jah és köcce, Neked is grat, az infód meg csak nem olyan vészes, én is aszittem magyar az talán 3as erre simán 5ös 😄
Bulykin
te már tudod is h hogy sikerült? nekünk nem mondtak semmit, majd szerdán 16órakor kell bemenni és akkor mondják meg...
egyébként grat, az infót én jól elb@sztam, künnyû tételt húztam, mégis szenvedtem, ez elég égõ<#szomoru1>(ne gondoltam volna), a töri nekem is jó lett úgy érzem, a magyarok meg szintén faszák, szal...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nah gyerekek... infó, töri kimaxolva... xDDD

nagggyon nagy flasssh volt ez a szóbeli 😄 a vizsgaelnök hatalmas arc volt és nem eccer röhögtünk elég szépeket felelés közben, nah meg nem beszélve a hangulatról... jóvicc ez a szóbeli ;D

magyarból izomból belenyúltam a szarba de annyit rizsáztam h lejárt az idõm és 43/50 lett szal hogyismondjam... röhejes? 😄

megvan a 401pont... ^^
I.C.ram
Hát nem.... Sõt meglepõdtem, hogy jobban keresnek, mint a gépészek.
PLackó
köszi

Balo
Nagyon egyszerû:
Pl. van 4 adatod: 1, 9, 1, 9
átlag=5 szórásnégyzet=4^2+4^2=32 szórás=sqrt(32)=~5,5 körül
szal az a lényege, hogy nagy a szórása, nagyon.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Minden témára kapsz pontot szókincs, nyelvhelyesség, témakifejtés/jártasság a témában/érvelés szerint, a végén meg a beszédedet is pontozzák tempó és érthetõség szerint, ez csak 2 pont.