Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
en anno az emailezest huztam, el kellett mondani hogy hogy kell emailt kuldeni, mi az a csatolas, rejtett masolat, reply, forward 😄 ofo meg csodalkozott hogy milyen jol tudtam, dicseretet is kaptam ra😊 megneznem ki az aki ma nem tud egy ilyet elmondani
Lehet hogy csak en vagyok ilyen tudatlan de tenyleg fogalmam nem volt rola hogy rajzoljam le. AMugy a tobbi resze ment a tetelnek...
Magyar: Zrinyi: Szigeti veszedelem (egesz jo lett)
Nyelvtan: Nyelvujitas
Törtenelem: Magyaorszag reszvetele a II. vilaghaboruban (amugy ezt akartam huzni 😄)
Tanultam rá elég sokat de még így se mondom azt h nem volt olyan vészes, és hogy ez a szóbeli könnyû! Tény h a tanárok "segítenek" ...
Mert én fejbõl csak ennyit tudok róla: 1800 körül született, megvakult, és õ írta a himnuszt...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
holnap 2re megyek én is földrajz,eddig mki jót húzott,akk én is 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Teljesen újjászülettem.
A még szenvedõknek szerencsé húzást.
Magyar: Európai romantika (szar lett, de nem buktam 😄 )
Töri: Parlamentarizmus... ez viszont jó lett.
Végeredményben pedig 442 pontom lett 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Én holnap 11re megyek. Már most tiszta ideg vagyok...:S😄
Na én is túl vagyok rajta..
Bár nem volt egyszerû nagyon szarokat húztam..
Töri: Kádár: semmi saját tudást nem adtam hozzá, csak a forrásokról beszéltem, mást nem tdutam😞
Magyar: Madách Ember tragédiája: ahhoz képest hogy nem is olvastam a mûvet, összehoztam valamit, majd meglátjuk milyen lesz..
Nyelvtan: szerintem ez volt a legegyszerûbb: szöveg emlékek.
Bár nekem egyik se számít, mivel duplázok, azér én is szét idegeltem magam..
Akik már túl vannak rajta azoknak gratulálok, akik még a napokban is szenvednek, sok sikert!
Üdv
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Törivel kezdtem, kihúztam egy oylan tételt, amit át sem néztem, a Bethleni konszolidáció, de oylanok jutottak eszembe, hogy én lepõdtem meg, és egész jó lett 😊
Magyarból Radnótit húztam (Tétova óda, Eröltetett menet, Razglednicák), ami szintén jó volt, tudtam is. Nyelvtanból Retorika, megintcsak semmi tétel, a szónok tulajdonságai, feladatai.
Fizikából pedig a Hõtágulást húztam, ezt is tudtam, kisérleteket lenyomtam hozzá.
Összességében meg vagyok elégedve, töribõl lehetett volna jobb tétel, de sztem ebbõl is kihoztam a maximumot 😄 Ne izguljatok, nem fog fájni!
Ja, és nálunk olyan vizsgaelnök volt, aki alig volt bent, beszélgetett minden fele 😊
30/30 meg nem olyan nehéz, csak vannak tételek melyeket meg kell tanulni, továbbá érteni is kell õket nem csak magolni és akkor megvan a full
persze aki nagyonhülyevolt arra gyilkos szemmel néztek, bár csak 1-2 ilyen volt
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szóval inkább nekem van paráznivalóm, fõleg, hogy némely dologból "kicsikét" hiányosak még az ismereteim 😊
Én szerdán megyek 1körül egy Angol,Infó kombóra😄 Tudom elvileg könnyû de eléggé parázok:S:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyelvtan tétel nem vészes, szóösszetétel a szóalkotás leggyakoribb módja.. fajtái: szerves, szervetlen
Szervesen belül mellé- vagy alárendelõ (alanyi, tárgyas, hat.-i, jelzõi)
És ezeket kifejteni, hogy mi a szervtelen-szerves..
töribõl károly róbert volt szal lehet szídni mer kiba eccerû volt de magyar az... valami interakármi, ilyen regionális cucc, kortárs fasság + a szöveg Utassy: az én keresztem és Sütõ: Pecsét címû szarai alapján ( a két "mû"-ben volt összesen vagy 10szó a címekkel együtt... de sok rizsa 😄 )
angol meg easy volt minden szempontból
infó: optikai háttértárolók de kérdeztek pl a mágneses háttértárolás elvérõl is meg blu-ray és még vmi szal azért volt minden.
jah és köcce, Neked is grat, az infód meg csak nem olyan vészes, én is aszittem magyar az talán 3as erre simán 5ös 😄
egyébként grat, az infót én jól elb@sztam, künnyû tételt húztam, mégis szenvedtem, ez elég égõ<#szomoru1>#szomoru1>(ne gondoltam volna), a töri nekem is jó lett úgy érzem, a magyarok meg szintén faszák, szal...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nagggyon nagy flasssh volt ez a szóbeli 😄 a vizsgaelnök hatalmas arc volt és nem eccer röhögtünk elég szépeket felelés közben, nah meg nem beszélve a hangulatról... jóvicc ez a szóbeli ;D
magyarból izomból belenyúltam a szarba de annyit rizsáztam h lejárt az idõm és 43/50 lett szal hogyismondjam... röhejes? 😄
megvan a 401pont... ^^
Pl. van 4 adatod: 1, 9, 1, 9
átlag=5 szórásnégyzet=4^2+4^2=32 szórás=sqrt(32)=~5,5 körül
szal az a lényege, hogy nagy a szórása, nagyon.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson