Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyami
465 pont, viszlát faszfej középiskola

Holnap angol és tuti du leszek :S Ráadásul ofõ igyekszik mindenkijét megnézni xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

David2
s visszajelzést nem küldenek júli 24 elõtt?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Japep
Aha...köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

5c0rp330n
beírod a pontszámítóba az eredményeidet..

Japep
Azt hol lehet megnézni, hogy hány pontja van valakinek?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

5c0rp330n
nah megkaptam a bizonyítványt, 426 pontom van, sztem jó leszek ezzel.

Parainesis-t én fel se fogtam 😄

Kremmer
Kölcsey egész életrajza kellett,meg a Parainesis belsõ mondanivalója!!!

Japep
Nem tudom, de én csak azért mondom ennyire biztosra, mert a vizsgabiztos mondta így...nekem mindegy!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

link

Ez elég hivatalosnak tûnik, és itt azt írják kötelezõ a póttétel ha nincs meg a 10%

Japep
Igen, ha rendes...mert amúgy csak akkor kell, ha értékelhetetlen.
Márpedig aki elér 1-2-3-10 %-ot az értékelt felelet - annak ellenére, hogy bukás...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

xy21
deha nincs meg a 10% akkor póttételt kell hogy húzasson...(ha rendes)

Japep
Ha meg sem szólalsz, akkor értékelhetetlen > póttétel.
Ha beszélsz valamit, de hülyeséget, vagy keveset akkor értékelhetõ, akár 1%-ra is... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grizzly21
ujat kell huzatni akkor asszem ja, szoval atmentel

Ha magyarból nem húzatott új tételt a tanár, akkor átmentem?
Mert az a banya nagyon meg akart buktatni. Utána megkérdeztem tõle, hogy "ugye nem tetszett megbuktatni?" de nem válaszolt.

ivjoe
SZTE.
Ez az ELTE ?

hmmm... 399 punkt - olyan mint egy elbaszott teszkós akció :S bezzeg ha kerekítettek volna a %-oknál... 😄 végülis 5tárgyból "csak" 4-nél kaptam 1%-kal kevesebbet a "csakisazegészszámotnézzük" dolog miatt.

ki jön Bp-re az OM-hez szétrugni pár segget? 😄
Vaxi
programtervezõ informatikus szak -.-
oké: felvételi ponthatár a béka segge alatt. 90 körül. tehát tuti a bejutás. viszont ennek ára van.
1. félév:
---------
Diszkrét matek (dimat): elég könnyû teljesíteni, de azért tanulni kell rá. fõleg ítéletkalkulus, halmazelmélet stb.
Kalkulus: bukótárgy. integrálás, határérték, deriválás stb.
Számítógép Architektura (SzAr): BUKÓTÁRGY. assembly programozás stb.
Programozás alapjai (progalap): nem nehéz, C programozás

2. félév:
---------
Sztochasztika alapjai(kalkulusra épül): nem rossz, valszám, statisztika. teljesíthetõ.
Programozás I: java programozás, teljesíthetõ.
Logika és informatikai alkalmazásai: hát lol. elég nehéz, pénteken megyek 7. alkalommal vizsgázni belõle. no comment.
Dimat 2: teljesíthetõ simán.
Operáció kutatás: lineáris programozási feladatok, nemrossz.

Van még:

Formális nyelvek(fonya): automaták stb. holnap vizsgázom belõle 😄
Operációs rendszerek: bash programozás, linux.

Vélemény: ROHADT nehéz, tanulni kell sokat!!! de sok a buli is. és jobban esik a sör, ha 2 hétig tanultál és megvan a vizsgád 😊
sok sikert mindenkinek

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

már 1szer kérdeztem, csak nem kaptam kielégitõ választ, megkérdem tehát ujra:
igaz az, hogy ha 1 oktatási törvényt beiktatnak akkor annak 2 évig élnie kell akármi lesz is? mert ez ugye azt jelentené, hogy még jövõre is megmarad a duplázás (azt hallottam megint változtatni akarnak a rendszeren, nemtom mien mértékben de jobb felkészülni..) és én jövöre éretségizek csak.

errõl a dologrol hallott vki, vagy kérdezzem meg inkább vmi jogásztol v nemtom?.. 😊

mert nem akarok ienen beégni, hogy duplázásra hajtok, 2 tárgybol frankón felkészülök azt jövöre: opps nincs duplázás, a jegyeknek meg már löttek, ahogy a maradék 3 éretségi tárgynak is..
mi idén tanultuk Digitális Áramkörök tantárgybõl ezeket az áramkörös cuccokat mivel elektronika szakosak voltunk de állítom h max 2 ember ha tudná a 16ból szal ez egy hatalmas kicseszés volt...
nah egy kicsit a maiakról:

1. befagyott az OM szervere így 3óra várakozás után sem kaptuk meg az érettségi bizonyítványokat... de kárpótlásként az OM küldött vmi két szemétbevaló szart amit kötelezõen át kellett vennünk (Sereg András: Jogod van hozzá + Modern Képmesék.... asszem ez no comment)

2. ha mondjuk 94,66 %-ra állsz akkor nem 95öt kapsz hanem csak 94et mer hiába tanultuk meg ált iskolában a kerekítés szabályát, az OM még nem kapta meg az alsós tankönyveket szal õk még az egész számokat nézik....... asszem ez is no comment.....

következtetés: Van még ennél is szarabb oktatási rendszerû ország mint ez????? ez komolyan mondom szánalmas...
kraawz
ez a duplázás pontosan hogy is van ? 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

balintka
Gazdaságinfohoz nincsenek tanácsaid véletlen? 😄 Amúgy egyik kedves ismerõsõm erre jelentkezett, szal erre is vevõ lennék, hallgatlak...

Bulykin
nah végre😊 ma megkaptuk az érettségi bonyítványt😄😄
Töri:4
Német:4
Magyar:4
Infó:4
Matek:2
Csak a matek szar, de nem naygon érdekel, mindig is hülye voltam belõleXD
Nagyon örülök, szerintem nagyon jó lett és nagy kõ esett le a szívemrõlXD
Akik most fognak szóbelizni azoknak meg sok sikert!!XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

I.C.ram
lehet
I.C.ram
milyen szak?
5c0rp330n
tudtommal júli 24

Vaxi
SZTE TTIK PTI-re akar jönni valaki?😄
adnék pár tanácsot 😉

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

I.C.ram
július 26-án este. te is megtudod majd nézni a felvi.hu oldalán.
fsgh
majd mindenképp írd meg hogy mennyi volt a ponthatár😊 (mikor derül ki pontosan?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

doddencs
Nem, mert infó 87%, matek emelt pedig 80% lett.

tanulmányi pontokkal meg többet viszek.. jegyek 98 pont, érettségi átlag pedig 86%

kraawz
földrajz szóbeli 100% meglett,úgy,hogy 2. tétel ki sem volt dolgozva,amit ott húztam. Atlasz és saját kútfõ elég oda =)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fsgh
Mérnökinfóra mész? majd én is oda akarok😊 nem duplázással mész?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

I.C.ram
Ezt nem lehet elõre megjósolni. Nem valószínû, hogy fosnod kell, de ki tudja...
grizzly21
nem nagyon van.

Sziasztok!
Biosz emelt és fizika közép eredményeket tudtok mondani??
nekem Biosz 74
fizika 70-75 között lesz várhatólag

PM be is jöhet! elõre is köszi
üdv B
doddencs
Nahh, vége, ma megkaptuk a bizonyítványokat is (bár holnap újra be kell menni, mert a ma érettségizõk nem kapták meg, összeomlott a rendszer.. ).

összesen: 426 ponttal zártam, ugye jól gondolom, hogy BME mérnökinfóra ennek bõven elégnek kell lenni, és nincs miért izgulnom a felvételi ponthatárok miatt😊..ugye nincs..😊

5c0rp330n
nagyon.

Pethy23
Vázlatotokat ti mennyire használtátok?
fsgh
VÉGE! nekem is:d a 2 elõrehozott😄

Angol: 33/27pont
Info: Hálózatokat húztam és 30/28

szucsy89
nyelvtan szövegemlékek, tudtam meg itt segített is a tanár szóval nem volt gáz😄
5c0rp330n
wow, nem gyenge. én pontokat még nem tudok, de infó-töri max környéki kell, hogy legyen, angolon pár pont veszteség, magyar.. hát, az már neccesebb, de talán ha azt mondom h bukni nem fogok, akkor nem mondtam olyan lehetetlent 😊

szucsy89
nah megvolt!!vége! leérettségiztem!😄 (igaz bizit nem kaptunk mert beszart a rendszer vagy mi😄😄😄)

irodalom: Kertész Imre: Sorstalanság (max)
közgazdaságtan: Piac (legkönnyebb tétel, max😄)
történelem: középkori városok (57pont/60pont)
angol: nemtom a tétel címét de max asszem vagy egy két pontot veszíthettem...

így az összes érettségim 5lett a matek emelt kivételével ami 4es lett...bár azt elbasztam bánom is nagyon..

gratula mindenkinek😄
tegnap én is csak a tanárok elõtt feleltem kül nekem a vizsgaelnököm is rendes volt sõt még "segített" is !
Szerintem sok függ attól h ki a vizsgabiztos
I.C.ram
Egészre kerekítik. szóval 96%.
na megkaptuk az info elörehozott szobeli eredményét...
a virusok tételt huztam, szal az 1ik legkönnyebbet.. 😊
és meg is lett az eredménye 😄 ugyanis 30 / 30 pont, igy a 95 %-omat felkerekitette 96,6 % -ra 😄

bár netom fel v le kerekitik ezt mindenesetre örülök 😊

amugy a szinvonalat jellemzi, hogy nálunk 11-kor a vizsgabizotsag elnöke elment kajálni, igy aki 11 után került sorra (köztük én is..) annak csak a tanári karnak kellet felelni, azok meg hát persze nem szivoznak feleslegesen a gyerekkel... 😊
én közgázos vagyok de sztem így sincs sok esélyem a közgázra menni pedig azért az érettségim is jó lett! ja és a közgázosoknak jobb lett az info érettségi mint az infosoké ENNYI
grizzly21
hat nezd, ha infora jelentkeztel akkor azert oda szerintem eleg konnyu bejutni, ha meg valami mas real szakra, akkor szinten. Kozgaz, oda nem konnyu.