Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Márpedig aki elér 1-2-3-10 %-ot az értékelt felelet - annak ellenére, hogy bukás...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha beszélsz valamit, de hülyeséget, vagy keveset akkor értékelhetõ, akár 1%-ra is... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mert az a banya nagyon meg akart buktatni. Utána megkérdeztem tõle, hogy "ugye nem tetszett megbuktatni?" de nem válaszolt.
ki jön Bp-re az OM-hez szétrugni pár segget? 😄
oké: felvételi ponthatár a béka segge alatt. 90 körül. tehát tuti a bejutás. viszont ennek ára van.
1. félév:
---------
Diszkrét matek (dimat): elég könnyû teljesíteni, de azért tanulni kell rá. fõleg ítéletkalkulus, halmazelmélet stb.
Kalkulus: bukótárgy. integrálás, határérték, deriválás stb.
Számítógép Architektura (SzAr): BUKÓTÁRGY. assembly programozás stb.
Programozás alapjai (progalap): nem nehéz, C programozás
2. félév:
---------
Sztochasztika alapjai(kalkulusra épül): nem rossz, valszám, statisztika. teljesíthetõ.
Programozás I: java programozás, teljesíthetõ.
Logika és informatikai alkalmazásai: hát lol. elég nehéz, pénteken megyek 7. alkalommal vizsgázni belõle. no comment.
Dimat 2: teljesíthetõ simán.
Operáció kutatás: lineáris programozási feladatok, nemrossz.
Van még:
Formális nyelvek(fonya): automaták stb. holnap vizsgázom belõle 😄
Operációs rendszerek: bash programozás, linux.
Vélemény: ROHADT nehéz, tanulni kell sokat!!! de sok a buli is. és jobban esik a sör, ha 2 hétig tanultál és megvan a vizsgád 😊
sok sikert mindenkinek
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
igaz az, hogy ha 1 oktatási törvényt beiktatnak akkor annak 2 évig élnie kell akármi lesz is? mert ez ugye azt jelentené, hogy még jövõre is megmarad a duplázás (azt hallottam megint változtatni akarnak a rendszeren, nemtom mien mértékben de jobb felkészülni..) és én jövöre éretségizek csak.
errõl a dologrol hallott vki, vagy kérdezzem meg inkább vmi jogásztol v nemtom?.. 😊
mert nem akarok ienen beégni, hogy duplázásra hajtok, 2 tárgybol frankón felkészülök azt jövöre: opps nincs duplázás, a jegyeknek meg már löttek, ahogy a maradék 3 éretségi tárgynak is..
1. befagyott az OM szervere így 3óra várakozás után sem kaptuk meg az érettségi bizonyítványokat... de kárpótlásként az OM küldött vmi két szemétbevaló szart amit kötelezõen át kellett vennünk (Sereg András: Jogod van hozzá + Modern Képmesék.... asszem ez no comment)
2. ha mondjuk 94,66 %-ra állsz akkor nem 95öt kapsz hanem csak 94et mer hiába tanultuk meg ált iskolában a kerekítés szabályát, az OM még nem kapta meg az alsós tankönyveket szal õk még az egész számokat nézik....... asszem ez is no comment.....
következtetés: Van még ennél is szarabb oktatási rendszerû ország mint ez????? ez komolyan mondom szánalmas...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Töri:4
Német:4
Magyar:4
Infó:4
Matek:2
Csak a matek szar, de nem naygon érdekel, mindig is hülye voltam belõleXD
Nagyon örülök, szerintem nagyon jó lett és nagy kõ esett le a szívemrõlXD
Akik most fognak szóbelizni azoknak meg sok sikert!!XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
adnék pár tanácsot 😉
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tanulmányi pontokkal meg többet viszek.. jegyek 98 pont, érettségi átlag pedig 86%
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Biosz emelt és fizika közép eredményeket tudtok mondani??
nekem Biosz 74
fizika 70-75 között lesz várhatólag
PM be is jöhet! elõre is köszi
üdv B
összesen: 426 ponttal zártam, ugye jól gondolom, hogy BME mérnökinfóra ennek bõven elégnek kell lenni, és nincs miért izgulnom a felvételi ponthatárok miatt😊..ugye nincs..😊
Angol: 33/27pont
Info: Hálózatokat húztam és 30/28
irodalom: Kertész Imre: Sorstalanság (max)
közgazdaságtan: Piac (legkönnyebb tétel, max😄)
történelem: középkori városok (57pont/60pont)
angol: nemtom a tétel címét de max asszem vagy egy két pontot veszíthettem...
így az összes érettségim 5lett a matek emelt kivételével ami 4es lett...bár azt elbasztam bánom is nagyon..
gratula mindenkinek😄
Szerintem sok függ attól h ki a vizsgabiztos
a virusok tételt huztam, szal az 1ik legkönnyebbet.. 😊
és meg is lett az eredménye 😄 ugyanis 30 / 30 pont, igy a 95 %-omat felkerekitette 96,6 % -ra 😄
bár netom fel v le kerekitik ezt mindenesetre örülök 😊
amugy a szinvonalat jellemzi, hogy nálunk 11-kor a vizsgabizotsag elnöke elment kajálni, igy aki 11 után került sorra (köztük én is..) annak csak a tanári karnak kellet felelni, azok meg hát persze nem szivoznak feleslegesen a gyerekkel... 😊