Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azt se tudtam mirõl szól, csak elkezdtem olvasni és írtam ilyen dolgokat, mint a természet képek (õsz->elmúlás blabla), halál gondolat (annyit tudtam kb hogy a végén öngyilkos lesz), meg hogy már a címbõl kiderül (szenvedés) és beszéltem ilyenekrõl 5 percig kb, aztán elkezdett kérdezgetni és akkor elég hamar világossá vált hogy azt se tudom mirõl szól, vagy hogy mi történik benne 😊 Nyelvtanból meg valami nyelvjárások errõl is beszéltem, de nem tudtam konkrétan milyenek vannak 😊 Végülis beszéltem annyit hogy meglegyen a 4-es ebbõl is.
405 pontom lett SZIE-GTK-ra, bizakodom.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
(persze a hülye sem fog😄)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mondjuk a forrásról...
nekem ma volt az érettségim , így németbõl töribõl meg sem voltak a tételek ,infot át sem olvastam,magyart azt tanultam mert abból eléggé szar lett az írásbeliXD
így bementem 9re így németbõl egybõl kezdtem kb azt sem tudtam mirõl van szó csak mondom ja,nein,nichtXd . magyarból így kihúzom pont azt a tételt amit legtöbbször átolvastam,nyelvtanból meg kihúzom azt a tételt ami nem is volt megXd irodalom az tökéletes lett,nyelvtan az meg így kb tanárral együtt összehoztuk. utána jön az info így kb kihúztam azt a tételt amirõl még nem is hallottam ilyen webböngészés,meg meg emailezés meg faszom tudja így kapásból megkaptam rá a 4est Xd aztán jött a töri abból meg belehúzok a szarba a kereszténység kialakulásaXd azt sem tudom mi, hiába volt ott a forrás az sztem egy nagy szar nem lehet belõle semmit infot kivenni térkép meg az is 0. így vágjátok a tanár mondta le az egész tételt én meg bologattam hogy igen,tényleg,már emlékszemXd szal a lényeg nem kell parázni mert a tanárok úgyis átengednek mindenkit aki eljutott a szóbeliig és meglesz az érettségid .na csak ennyit akartam
meg olyan volt az egyik kérdés, hogy:
" Jellemezd Mária Terézia legfontosabb rendeleteit! Legfontosabb Rendeletei:..." és kajak fel voltak sorolva a forrásban meg szinte ott volt minden, szal...4es lettemXD
Magyarból meg kinyitottam az egyik szöveggyûjteményt és a Szózat le volt benne elemezve...mondom bazz, de fasza vagyokXD abból is 4es lettem😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szóbelin nem szokták megbuktatni a vizsgázókat ugye?
Ha jó a hangulat, akkor a diák sem annyira görcsös.
Nem tudom ti mennyire izgultatok, de én még akkor is izgulnék ha agyonra tanulnám magam, mert ez vizsgahelyzet.
De ha még halvány lila gõzöm sincs a tételrõl, a tanár akkor is kihúzza a diákból a 10%-ot ugye?
magyarból meg midnenki tud rizsázni, aki azt mondja , hogy nem, azisXD
angol meg német az más, azt egyszerûen tanulni kell, nem nehéz...
S ha mégse érnéd el a 10%t, akkor pót tételt kötelességük huzatniuk
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Én nagyon félek most, ráébredtem arra, hogy milyen kevés idõm van és bepánikoltam.
Az irodalom tételeket 1 szer olvastam át, a törit még egyszer se.
Ha már megszólalok és beszélek, akkor már megvan a 10 % nem?
Én most nagyon be vagyok sz..va 😞
pedig irodalom írásbeli 74%, töri 80 %, angol 47%, biosz 70%.
Tényleg nagyon félek, ideges vagyok.
Ugye annyira nem jellemzõ ez?
A 10 %-ot a hülyébõl is kiszedik
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mert szokás szerint izgultam 😄
btw egy bme, elte info szakra kb mennyi pont kell ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
És a többibõl? Töri, biosz, nyelvtan
És csak ennyit kell?
Vagy nem emlékszem, vagy nem mondták le nekünk... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ahhoz nem kell olyan sokmindent mondani ugye?
most erre mit lehet mondani??😄D
mást nem is tud mondani senki a tételböl, csak amire emléxik...lol
mert ugye amire nem emlékszik az illetö azt hogy mondja el? ^^
Ha már megszólalok akkor nagy baj nem lehet.
Mi alapján számítják ki a szóbeli százalékát?
Irodalomból milyen forrás van?
Nekem az irodalom írásbeli 74%, töri 80 %, angol 47 %, biosz 70 %.
Ha már az írásbelik így sikerültek nem lehet olyan nagy gáz szóbelin ugye?
Ha nyugodt maradok és beszélek, akkor jó lehet.
tanulsz.
"Csak magolni lehet, vagy az is elég ha elolvasom párszor?"
ez magadtól függ, te tudod, hogy h szoktál tanulni. én egyszer olvastam el odafigyelve mindent és nagyjából elég volt.
"Úgy át lehet menni?"
mármint ha csak elolvasod párszor? lehetni biztosan lehet, mert én egyszer olvastam el mindent maximum (illetve néhány dolog ki is maradt) és átmentem.
"Mennyire szigorúak?"
mittomén, a te tanáraid lesznek ott, nem az enyémek. általában nem szoktak nagyon keménykedni, ha van valami fingod a témáról, gáz nincsen, ha viszonylag jól tudod, akkor agészen vicces lehet az egész dolog.
"Forrásból sokmindent ki lehet venni?"
tudtommal csak töribõl adnak ilyet, és nálunk a legtöbb téma forrásából elég szépen ki lehetett hámozni a téma nagyrészét+ ott az atlasz.
hát ha tanultál 4évig akkor elég átolvasni...meg hát attól is függ hogy milyen tételt húzol, meg ugye milyen jegy (%) a cél... ha a kettes akkor olvasgasd át a tételeket, pl töribõl forrás alapján már megvan de a többibõl mondani kell azért dolgokat....pl irci
Szóbelire hogy kell felkészülni?
Csak magolni lehet, vagy az is elég ha elolvasom párszor?
Úgy át lehet menni?
Mennyire szigorúak?
Forrásból sokmindent ki lehet venni?
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
töri: 89
matek: 90
angol emelet: 100 (kiváltott)
fizika emelt: 95<#taps>#taps>
így mûszakira 450 pontom lesz
jah, és kiváltott érettségivel nem nehéz sok pontot összehozni😛
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
magyar:84%
töri:85%
matek:83%
angol:88%
informatika:88%
Összes pontom: 384, tanulmanyi+erettsegi+tobbletpont
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
szerk. : bme gazdaság és menedzsment