Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Remélem bemegyek és 5 perc viszonylag elfogadható duma után "köszi, viszlát".
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
DeclanMatto: Ha ilyen negatívan állsz hozzá,sokkal nehezebb átmenni,mintha bíznál magadban. Te is tudod,hogy az idegeskedéssel nem vagy elõrébb,csak belezavarodsz,próbáld kizárni.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
"Sokan úgy mennek be hogy reménytelenül húznak tételt, mégis átmennek."
Ha ez megnyugtat, akkor lebegjen ez a szemed elõtt😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Talán nem is attól félek hogy nem sikerül, hanem magától a vizsgától.
De a lényeg az, hogy beszélni fogok 😊
Sokan úgy mennek be hogy reménytelenül húznak tételt, mégis átmennek.
Angol impro. Ha tudsz mondatokat összerakni és nagy a szókincsed, kérdezhetnek bármit.
Szerintem tényleg igyál vagy nyomj el valamit, mert ha így folytatod a bizottság elõtt összesel😊
Én 23.-án vagy 24.-én fogok érettségizni, majd hétfõn mondják meg melyik napon.
Én is eléggé félek a vizsgától, de remélem nem kell tartani tõle.
nemkell szo szerint bevágni elolvasod 1-szert azt csá, a vizsgáztatonak valoszinüleg fingja nem lesz h jot mondasz-e, a saját tanárod meg csak nem fog szopatni (nagyon :-)
2. egy kommentre nem az elõzõ 20 alapján reagálok, csak azt az 1et nézem
3. szopatsz valakit aki még nem éreccségizett (mégha már fárasztó is vagy bármi) és Te nevezed magadat "érett"-nek? lehet h Neked és másnak is vicces az amit Te poénnak gondolsz de ha az illetõnek nem az akkor rég rossz... mindig gondold bele magad az õ helyzetébe, aztán nevess... nem az a menõ srác aki szintén kiröhögi az adott személyt, hanem az aki segít neki...
A vérnyomásom napok óta 150/80
Komolyan mondom olyan ideges vagyok.... pedig tanulok
olvasgass vissza és keresgéld ki a válaszokat, szerintem számtalanszor le lett már írva hogy kinek hogy zajlott meg minden...sry, csak má'...<#vigyor2>#vigyor2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ténylegesen tudni kell az anyagot hogy jó legyen a szóbeli?
Ha valaki a semmirõl beszél azt is szeretik nem?
Én szóbeli elött vagyok és már annyit tanultam hogy szétrpbban a fejem, de eddig csak a magyart tanultam, szó szerint, de abból is csak kb 6-7 tétel van meg tutin.
A többi tantárgyba még bele se néztem.
A rizsát elfogadják?
Nem lehet az, hogy a kezdetben görcsös hangulat elnök-diák, diák tanár között átmenjen egy kellemes "beszélgetésbe"?
És akkor csak bólogatok hogy téééényleg, úgy van tanárnõ.
Szóval lehetnek a vizsgának olyan részei is, ami szinte tényleg nevetséges?
Már-már elfelejtheti az ember hogy vizsgázik?
Mert azért 4 óra....
Huhhh
Az elnök mivel oldja a hangulatot? Bemész a terembe és elkezdd neked vicceket mesélni tételkidolgozás közben?
Mit lehet érteni az oldott hangulat alatt szóbelin?
Én még tanulok ameddig tudok, próbálok felülkerekedni a lustaságom felül.
Szóval én nem az a fajta vagyok hogy átolvasom, meg még egyszer, bár így kezdtem az elején, de most ott tartok hogy minden egyes tételt ízekre szedek, és kínos pontossággal tanulom.
Csak így lassan haladok.
Na írjatok 😊
bár a 4 óra sem ritka,ahogí írta bulykin..de ahhoz butának kell lenni nagyon.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Végülis az írásbelim nem lett rossz, az irodalom 74%, a törim 80 %, angol 47 %, biosz 70%.
Szóval hülye nem vagyok, csak nagyon ideges 😊
És kb mennyi idõ múlva lehet kiszabadulni a terembõl, tudván, hogy megvan az érettségim?
akinek kell,összes gimis kötelezõk röviden megvan .doc-ban 😊
én kitünõ voltam idén, tavaly két négyesem volt. (most jöhet a kövezés 😊)
de nagyon szarok ettõl az egésztõl. töribõl tulajdonképpen szar vagyok, irodalomból vagy pár mû amirõl fogalmam nincs, nyelvtanból pedig még mindig csak 10tételt tudok max.
hétfõn 20 tételt 1x átolavstam
kedden másik 20 tételt 1x elolvastam
szerdán reggel átolvastam mind a 40et
du 100%os eredménnyel jöttem ki.
elvileg asszem 15 percet kell beszélni de én pl csak 10et beszéltem és igy is max lett
Én csak nem akarok izgulni szóbeli elött, tudom hogy sikerül, de mégis izgulok, ahogyan mindenki aki szóbelizik.
még 1-2 szer átolvasom az egészet, és menni fog
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Tök mindegy hogy tudom vagy nem, mindig izgulok.
Könnyû egy 4-es szintû szóbelit összehozni? Mennyire játszik szerepet a jó szereplésben a jó tételhúzás?
Szar tételbõl is lehet 4-est kapni? Nem kell hozzá sok tudás?
Mennyire fogadják el a rizsázást?
Az én elnököm informatika szakos
Bár én már nagyon elkezdtem tanulni, és úgy tanulom az irodalmat, hogy már jó párszor átolvastam a tételek elejét, mondjuk 1 tõl 6 ig, és egyenkét kezdtem õket újra olvasgatni, és utána emlékezetbõl stopperrel elkezdtem leírni emlékezetbõl az anyagokat papírra, és a 4-es tétel kivételével mindegyiknél tudtam kb 1 vagy másfél oldalt írni, átlagban 12 és 16 perc között.
Megállás nélkül írtam, közben ment a stopper, szimuláltam a kiképzést, a vizsgát.
A 4 es tételrõl is tudtam írni majdnem 1 oldalt.
De nem hülyeségeket írtam, hanem tényleg azt amirõl a tétel szól, én meg itt görcsölök már napok óta, hogy jajj csak 10 % legyen meg, ha így haladok nemcsak hogy a 10% meglesz, hanem remélhetõleg jóval több.
Sopper, írás, stopper-írás, szimulálom a helyzetet, óramûpontossággal, így jobban megragad ha leírom emlékezetbõl, mégerõsebben fogok rá emlékezni.
Biosz-angol kombóval mi a helyzet? Arra nem lesz idõm tanulni...
Basszus nekem az összes írásbelim jó lett, csak nem tolnak ki velem, szinte mind 80 % közeli.
<#vigyor4>#vigyor4>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ