Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar nyelv és irodalom 74% - 4-es
Történelem 78% 4-es
Matematika 50% 3-as
Angol 53% 3-as
Biológia 58% 3-as
A szóbeli eredmények pedig nyelvtan irodalom 74%
töri 77%
angol 59%
biológia 46%
A lényeg az, immáron tiszta a fejem, nem izgulok, és telivagyok magabiztossággal...
már csak ki kéne aludni magam végre
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Na mindegy, egy kalappal aki még nem volt. Aki meg igen, annak egy rekesszel:]
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Töri, nyelvtan, infó folyamatosan ment, helyeselõ bólogatásokkal párosítva, szóval lehet maxok, de az irodalom katasztrófa lett. A magyar olyan feles lesz, tehát marad a 4-es.
Angol is tök jó volt, amíg el nem érkeztem a divathoz😊 Azt útálom a legjobban és pont benne volt a tételben, amit húztam. Mindegy, 5-ös meglesz so lesz.rom...
A tanárok btw tök jóarcok voltak, a vizsgabiztos is.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
én nem kis balhét rendeztem volna, lazán kikapartam volna ofõm szemét<#idiota>#idiota>
Irodalom: Vörösmarty : csongor és tünde
Nyelvtan: álandósult szókapcsolatok.
Töri: kereszténység kialakulása.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az a lényeg, hogy a tétel témájánál maradva közölj folyamatosan logikus gondolatokat / észrevételeket a forrásokra vagy a felszínes ismereteidre támaszkodva. Ez irodalomból a legnehezebb, hiszen csak a verseket vagy a regényt adják a kezedbe, de egyszer megvalósítható. 😊
Menni fog ez. 😊
(Én nem számítottam arra, hogy a 18.-i csoportba kerülök, 18, 19, 20 volt a három nap...)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
(Nem tudom, hogy melyik (biztos az elsõ...) szól pontosan a te tárgyadról, de mindenképpen 50 az emelt szintû vizsga szóbeli összetevõjével megszerezhetõ pontok száma.)
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Már nem vagyok ideges.
Meg fog történni és leérettségizek.
Már várom! 😊
A kérdésem, kellene a zakót vinnem, vagy gáz ha ingben nyakkendõben akarnék vizsgázni?
menj inkább tanulni ha meg tudod, akkor ne izgulj inkább aludj vagy tv-z vagy stb.^^
Mindenkinek megvan hozzá a joga hogy aggódjon a saját sorsáért és az érettségijéért.
Nekem az írásbeli mindegyik 5-ös közelében van, sõt a törim az 5-ös, de attól még izgulhatok nem?
Vagy megtiltod?
Nagyon sok sikert kívánok ezúton is azoknak akik hozzám hasonlóan még a szóbeli vizsga elött állnak!
Ati
Köszi a választ mégegyszer.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play