Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leérettségiztem tagnap!!!
Magyar nyelv és irodalom 74% - 4-es
Történelem 78% 4-es
Matematika 50% 3-as
Angol 53% 3-as
Biológia 58% 3-as
A szóbeli eredmények pedig nyelvtan irodalom 74%
töri 77%
angol 59%
biológia 46%
Hegi90
Nah, nekem holnap 10-kor lesz elv a szóbeli, de lehet, hogy csak ketõkor kezdünk hozzá... 😄DD
A lényeg az, immáron tiszta a fejem, nem izgulok, és telivagyok magabiztossággal...

már csak ki kéne aludni magam végre

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"Suit up" 😄 látom Te is How I met your mother fan vagy 😄 wehehehe! jó is! 😉
Mekkora lett volna beszól h Suit up!
Suit up/URL], bár itt máshogy mondja

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nothes
Ki, mert mondták, hogy everybody needs to show up mivel elvileg nem tudhatjuk ki-mikor lesz. Úgy fest az ofõ sem tudtaXD

Na mindegy, egy kalappal aki még nem volt. Aki meg igen, annak egy rekesszel:]

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Bulykin
és ki voltál öltözve? mert nem "úgy" mentél oda...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

nothes
Gondolhatod😊 Megyek reggel tök nyugiba, hogy csak lecsekkolni jöttem, mp3 a fülben, pacsi a többiekkel, aztán névsorolvasás és az én nevem elõször😊<#idiota> Mondjuk nem voltam unikum, mást is megszívattak uígy.

Töri, nyelvtan, infó folyamatosan ment, helyeselõ bólogatásokkal párosítva, szóval lehet maxok, de az irodalom katasztrófa lett. A magyar olyan feles lesz, tehát marad a 4-es.
Angol is tök jó volt, amíg el nem érkeztem a divathoz😊 Azt útálom a legjobban és pont benne volt a tételben, amit húztam. Mindegy, 5-ös meglesz so lesz.rom...

A tanárok btw tök jóarcok voltak, a vizsgabiztos is.

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

xy21
Magyarom dicséretes lett^^
töri meg meglessz annyi hogy felhúzza az írásbelit 4-re

Kremmer
Had fosson egy kicsit a srác!😊Úgyse nyugszik meg ha mondjuk neki hogy semmi gáz,ez olyan mint amikor valamit hallani akarsz,de a másik véleményt meg se hallod!!!Mintha lételeme lenne a fosás!😄

Bulykin
bazze😊 akkor szerencséd volt, elképzeltem milyen lehetett amikor behítakXD
én nem kis balhét rendeztem volna, lazán kikapartam volna ofõm szemét<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nothes
Huh. Azt mondta ofõ kedden leszek, erre ma bemegyek és legelsõnek velem kezdték<#idiota><#idiota><#idiota> Nem kicsit kerekedett ki a szemem, de végülis tök jó lett minden😊

<#buck><#nyes><#wilting>

Bulykin
erre nem tudok mit mondani...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ki nem szarja le hogy sikerült ,megvan az érettségije azt csá

Bulykin
és hogy sikerült?

xy21
Túléltem^^
Irodalom: Vörösmarty : csongor és tünde
Nyelvtan: álandósult szókapcsolatok.
Töri: kereszténység kialakulása.

89
deszemétvagy <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Bulykin
jaj hagyjad már😊 pedig már kezdett megnyugodni...

szucsy89
nyugi nem kell mégjobban ijeszteni, be fog lassan szarni:ASDFsdf
Kremmer
Húúúú DeclanMatto kezdelek félteni!!Téged nagyon ki fognak csinálni a szóbelin!Látják majd rajtad a tanárok hogy fosol,készülj fel a legrosszabbra!Nem fogod elérni a 10 % sem!Meg sem fogsz tudni majd szólalni,mert mire beérsz el fogod felejteni azt is amit megtanultál!!!!

Legalább nem volt dög meleg 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ReaL KiLLeR
...az "én napom" reggelén, 18.-án egyszerûen rossz idõ volt: esõs, borús, komor, semmiképp sem hangulatjavító hatású, mégis elégedetten távoztam a terembõl 12 és 1 között. 😊 Hidd el, hogy nagyon izgultam, aggódtam, sõt elégedetlenkedtem egészen addig, míg volt idõm rá, mivel a társadalomismeret - történelem tanárom volt a kedvencem, és még az elnök bemutatkozó beszédét hallgatva is az járt a fejemben, hogy a gazdasági tételsort tartalmazó fájlt meg sem nyitottam, a történelemet pedig nem vettem komolyan. Mégis sikerült megszereznem a jelest társadalomismeretbõl, azaz szóbelin a 67/70 pontot.
Az a lényeg, hogy a tétel témájánál maradva közölj folyamatosan logikus gondolatokat / észrevételeket a forrásokra vagy a felszínes ismereteidre támaszkodva. Ez irodalomból a legnehezebb, hiszen csak a verseket vagy a regényt adják a kezedbe, de egyszer megvalósítható. 😊
Menni fog ez. 😊
(Én nem számítottam arra, hogy a 18.-i csoportba kerülök, 18, 19, 20 volt a három nap...)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

ReaL KiLLeR
A Közgazdasági alapismeretek vagy a Közgazdaság - marketing alapismeretek vizsgaleírásban megtalálod.
(Nem tudom, hogy melyik (biztos az elsõ...) szól pontosan a te tárgyadról, de mindenképpen 50 az emelt szintû vizsga szóbeli összetevõjével megszerezhetõ pontok száma.)

Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W

nesto
emelt szinten hány pontos a szóbeli vizsga? pontosabban a közgáz emelt érdekelne.
köszi

David2
meleg napos sztem. De ha egy érettségi szóbelitõl ennyire fosol, mi lesz vizsgaidõszakban<#guluszem1>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

holnap és holnapután milyen idõ várható?
Megszûnt bennem a feszültség.
Már nem vagyok ideges.
Meg fog történni és leérettségizek.
Már várom! 😊
Atesz89
Igen 😛
már egy éve...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Bulykin
gáz...a zakó alap, szal vedd fel😊 legfeljebb majd ott leveszed, csak kibírod, ritkán öltözik ki az ember^^

ivjoe
Igen, már pár éve. 😊
vizsgám leSZ

annyit hadd kérdezzek, nekem szakmai viszgám le de ilyen nagy melegben nincs kedvem holnap vinni a zakót, felvenni ugyse venném, csak max amíg bemegyek tételt huzni (de rögtön utánna le).
A kérdésem, kellene a zakót vinnem, vagy gáz ha ingben nyakkendõben akarnék vizsgázni?

Bulykin
ugyse fogja mindenki ideírni, hogy igenXD

és amúgy már sokan túl vagytok rajta?
xy21
Én mindent megtanultam de bevagyok [email protected] mintha nem tanultam volna... semmit nem tudok:S

Bulykin
nem akart õ semmit sem megtiltani, csak már vagy 3napja 5percenként írogatsz ide hogy jaj, de félek meg ilyenek és egy kicsit már uncsi...
menj inkább tanulni ha meg tudod, akkor ne izgulj inkább aludj vagy tv-z vagy stb.^^

cocobana nem esett jól amit írtál, én csak szeretnék leérettségizni...
Mindenkinek megvan hozzá a joga hogy aggódjon a saját sorsáért és az érettségijéért.
Nekem az írásbeli mindegyik 5-ös közelében van, sõt a törim az 5-ös, de attól még izgulhatok nem?
Vagy megtiltod?
DeclanMatto te voltál orvosnál? Mert én úgy látom te nem vagy normális,sztem menjél el egy orvoshoz és szedjél nyugtatókat mert kajakra nem láttam még ilyet amit te mûvelsz ezen a fórumon,mint vmi 11 éves gyerek....

Bulykin
nekem jól sikerült a szóbeli, szinte mindenbõl csak javítottam^^

Sokmindenki van itt akinek jól sikerült a szóbelije? Amelyik vizsgázónak van szíve és aggódik saját magáért, a jövõjéért, az meg tudja csinálni, magáért, a családjáért, a barátokért, a sikerért...
Nagyon sok sikert kívánok ezúton is azoknak akik hozzám hasonlóan még a szóbeli vizsga elött állnak!
Már csak 1-2 nap és vége, már alig várom
Én holnap fogok szóbelizni, és egyátalán nem izgulok. Írásbeli elõtt se izgultam, mintha teljesen szokványos lett volna. Egyedül a nyelvtan miatt aggódom (csak aggódom!), mert kicsit keverem a stílus-al kapcsolatos tételeket.

Ati

ti izgultok? akik még nem szóbeliztek
Kedden szóbelizek, remélem menni fog
nesto
<#finom>

szucsy89 ha tudnád hogy hányan irigyelnek most téged...

nah így perfekt lesz! 😉 2rõl beszéltem én is + megemlítettem egy 3adik személytõl még egy harmadik verset de azt csak úgy nagyjából, mivel nem találtam meg a kötetben 😄 jah igen, nem árt ha kinézel elõre 1-2 vrset tõlük mer én ott kezdtem el keresgélni vmit ami ismerõsebb volt csak cím hijján sok idõ volt mire sikeredett valamt találnom amirõl tudtam is beszélni 😄 jah és nincsmit! sok sikert kívánok! 😉
bulba
Köszi a választ. Kicsit paráztam, mert a tanár 4-5 költõt adott meg én viszont csak 2-t tanultam meg. Így már nyugodtabb vagyok hogy elég lesz az a 2 is a többi meg csak megemlítés szintjén.
Köszi a választ mégegyszer.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

szucsy89
lol látom van még izgalom...de jó már túllenni rajta <#hawaii>
megvolt adva nekem 3 vagy 4 helyi költõ neve és adtak hozzá verskötetet is, a lényeg az az volt h ezen személyek mûveit elemezgessem és beszéljek róluk. Valahogy úgy kedzve h az irodalom ma is él stb aztán rátértem h vannak helyiek és aztán a verseik. Nem kötelezõ mindet, elég 1 is akár, csak azért említs meg többet.
Kremmer
DeclanMatto ha sikerül,mindenki a vendéged egy sörre a fórumról!!😊